Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bendede aynı sorun var arkadaşlar malesef ameliyat olmayı çok istiyorum ama çokta korkuyorum... burnumla ilgili takıntım var .. çevremdekilere ameliyat olucağımı söylediğimde herkes çok şaşırıyor gerek yok sakın ameliyat olma diyorlar burnunda birşey yok gayet güzel diyorlar ama ben resimlerime baktığımda burnumu hiç beğenmiyorum aynaya baktığımda hiç mutlu olmuyorum:KK43:( ama ameliyat olursam pişmanmı olurum diyede çok korkuyorum

aynı duyguları yaşıyoruz sanırım içimden geçenleri yaşadıklarımı yazmışsın . önden çok güzel burnum minicik gözüküyo ama profilden hiç beğenmiyorum burnumu uzun geliyor ama herkes yok burnunda birşey diyor bilmiyorum napıcağımı ama hiç mutlu değilim böyle :KK31: estetik olduğu belli olur kötü durur diye korkuyorum bende birde burun düşme filan varmış ben baya araştırıyordum bir ara. param olduğu an yaptırıcam hemen ama maleseff para yok :KK31:

Ben burun amaliyatı oldum yaklaşık 3,5 yıl kadar oldu..Kemik yapısı düzgün bi burnum oldu ama burun ucum etli olduğu için olsa gerek şekilsiz oldu.tekrar bi burun ucu amaliyatı geçiricem..Araştırdığım için biliyorum ki,Fiyat varkı var..Standart amaliyata oranla daha düşük..Fiyat aralığı da seçtiğin doktora göre değişiyor..

cevapladığın için teşekkürler kardeşim peki ameliyat sonrası ne gibi zorluklar yaşadın biraz açıklayabilirmisin, sadece burun ucu olduğu için daha kısa sürede iyileşir değilmi birde ne kadara yaptırdın merak ettim :KK5: benimkinin sadece ucundan biraz kalkmaya ihtiyacı var kalkınca hem sol taraftan daha rahat nefes alıyorum :44:

Öncelikle ikinizede çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir burun olucak =)
ladycoco ben kavissiz istiyorum herkesin kavisli zaten :)

Düz burun istiyorum dicem zaten doktorumda öneriyor.Birde burun ne kadar büyük olursa olsun burun ucu küçülür mü arkadaşlar o kafama çok takılıyor?Hafif ucu kalkıklık istiyorum o kadar yani.Ama burun ucum kısalsın istiyorum yüzümden çok çıkık duruyor.Ameliyat öncesi konuşucağız son şeklini işte , proje tasarımı yapmıyor benim doktorum

Doktorun kim cnm bnde yaptircam burnumu doktor arastiriyorum yanliz ben kavisli hokka gibi bisey istiyorum

Arkadaslar yakin donemde bogazici tip merkezinde ameliyat olcak var mi su siralar arastirmalarim en uygun ve kaliteli yer olarak orayi gosteriyor yanliz terddutlerim var lutfen yardimci olun

arkadaşlarr bende doktor arayışındayımm.samsun da olmayı düşünüyorum ama antalyada da olabilir.bana doktor tavsiye edecek olan varsa sevinirim

yazın ekstra şişiyomuş burun canım..zaten şiş oluyo bayaa bi süre, yazın iyice şişebilir gerçekten..ama tek şansın buysa çok da takma kafana..eninde sonunda inicek ödemler..

inş.haziran gb olurum okul açılana kadar iner.benm öğrenciler çok acık sözlü şiş suratla karşılarına çıkmak istememm dalga geçerler:)

<ankarada nebil bozdoğana ameliyat olanlar özellikle şikayeti olanlar yazabilirmi lütfeeeennnn

muhammed dilbere burun estetiği olanlar yazabilirlermi özelliklede olup şikayeti olan varsa ne gibi şikayetleri var lütfen bilgilendirin cok kararsız kaldım

Arkadaşlar merhaba,

Burun estetigi olmak istiyorum. Siteyi yeni takip etmeye basladım. Burnum kemerli. Dogal bir burun olsun istiyorum. Kimi tavsiye edersiniz?

Simdiden tesekkurler!

Dr Orhan Cizmeci'ye yada Cihat Baran'a burun estetigi olan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
Teşekkürler

merhabalar! burun estetiği başta olmak üzere bir çok kadınsal mevzuyu araştırırken bu forumlara baktım ve ortamı çok sıcak buldum ve dedim ki artk ben de üye olup aralarına katılmalıyım!! :)
şimdi direk konuya giriyim; burnum çok kemerli yada çok büyük bir burun değil, ama büyük bir burun. bir kemik çıkıntım var ufak ve deviasyon var.sanırım bundan dolayı da burun ucumda hafif bi asimetri var. gidip yaptırıcağım yerdeki doktorla konuştum. sadece törpülemek gerektiğini kırmaya gerek olmadığını, ucunu 3 mm küçültüp eşitleyeceğini ve açık teknik olucağını söyledi. bikere kırmıcam diyince bi heves ve cesaret geldi bana:)) ama çevremdeki çoğu insan delimisin ne gerek var, ne burunlar var seninki iyi, o eziyete değer mi, burnu mafediyolar sonra çok pişman olursun burnun düşer nefes alamazsın vs.. sen sanatçımısın estetikli burun normal hayatta çok gereksiz, kötü duruyo filann... caydırılmaya çalışıyorum yani. 25 yaşındayım, hoşuma gitmeyen bi profilim var ve daha muntazam bir burun istiyorum hepsi bu! ama cidden sağlık açısından yada estetik sonradan sıkıntı yaşarmıyım diye de çok korkuyorum:KK43:( ve sizden fikir bekliyorummm

Yanliz degilmisim hem sevindim hem uzuldum :) ben de ayni durumdan yakiniyorum. Bana da ayni seyler soyleniyo. Hatta ben mi yazdim bunu diycektim ama ben 31 yasindayim. Ama yaptirmak istiyorum artik bu yil bitsin istiyorum yillardir tamam diyip vazgeciyorum. Cok zor bi karar bu , ben de destek bekliyorum. Saglam tavsiyelere ihtiyacim var. Kizlaaar yardim lutfeeenn :KK43:((

aynı duyguları yaşıyoruz sanırım içimden geçenleri yaşadıklarımı yazmışsın . önden çok güzel burnum minicik gözüküyo ama profilden hiç beğenmiyorum burnumu uzun geliyor ama herkes yok burnunda birşey diyor bilmiyorum napıcağımı ama hiç mutlu değilim böyle :KK31: estetik olduğu belli olur kötü durur diye korkuyorum bende birde burun düşme filan varmış ben baya araştırıyordum bir ara. param olduğu an yaptırıcam hemen ama maleseff para yok :KK31:

Selam emillyyy,

Bende ayni durumdayim. Param olunca yaptiricam demissin dr u sectin o zaman :) dogru mu anladim

öncelikle herkese merhaba yeni üyeyim burun estetiği ile ilgili araştırma yaparken kndimi burada buldum.benimde burnum problemli ve ameliyat olmak istiyorum ankarada yaptrcam umarım iyi bir doktr bulurum fiyatlarla ilgili bilgim yok ne kadardr acaba...paylaşımlar için teşekkürler

Merhaba arkadaşlar ... Ankara da özel bir hastane de burnumun içinde ve dışında kemik olduğundan ameliyat oldum kasım 2010 tarihinde kbb dr yaptı ameliyatı estetiği de ben yaparm dedi ve çok pişmanım... bunun üzerine ameliyat oldum 7 ay sonra kemik yeniden çıktı tekrar ameliyata girdim mart 2012 deyz şu an kemik tekrar çıktı ve et oluştu sol tarafımdan nefes alamıyorum ve sinirlerim çok bozuldu sanırım tekrar ameliyat olacam bana ankara da iyi bir estetik dr u önerebilir misiniz?;

arkadaşlar merhaba;
bende burun ameliyatı olmak istiyorum asıl problemim 45 gün sonra düğünüm var ve şişliklerin geçmemesinden korkuyorum ama en güzel günümde fotoğraflara baktığımda da güzel görünmek istiyorum ve günler azalmaya devam ne yapıcağımı bilemiyorum.

ben yenii üyeyimm burda uzunn zamandırr araştırmaa yaptımm bırsuruu doktorr araştırdımm.sonunda birine kara werdımm amelyatımm sorunsuzz gectıı agrım sızım olmadıı şişlıkkk morlukk cok azz yokk denılcek kadarr azz olduu.amelyat olalı 3haftamm bugun.korkulcakk bişeyy degılmişş amelyatt ama kendımıı cokk tuhaf hissedıyorum.yuzumm degiştıı resmenn.keşke olmasaydımm dıyıyorumm aynaya bakınca kotuu oldugundann deıll degiştgımm icin.cokk ii dusununn amelyat olmakk isteyenler.ole eskisii gıbi agrıı falann cekmıyosunuz.en azından benn agrıı cekmedım diye bilirim.amelyattann korkmayın derimm benn. ben burdakıı yazıları hepsını okudumm cok etkılendım bırıı sakın olmaa yazmiş dierii olunn yazmişş kafa karısıo iycenee karar sizin..ama cokk iyi düşununn derimm benn

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar merhaba;
bende burun ameliyatı olmak istiyorum asıl problemim 45 gün sonra düğünüm var ve şişliklerin geçmemesinden korkuyorum ama en güzel günümde fotoğraflara baktığımda da güzel görünmek istiyorum ve günler azalmaya devam ne yapıcağımı bilemiyorum.

ben amelyat olalı 3hafta olduu hıc şişlık morluk yokk ondan sıkıntın olmasınn. ama amelyat surecınde dugun hazırlıgından bişeyy anlamazsın bencee.yok 2 haftaa sonra hıcbişeyınn kalmıo..bencee dugunden sonra yaptırr

Kesinlikle haklısın ben 2 kez oldum şu an nefes alamıyorum yine deli olacam iyi düşünen ve iyi bir dr bulun ben tekrar araştıyorum doktor...

Yanliz degilmisim hem sevindim hem uzuldum :) ben de ayni durumdan yakiniyorum. Bana da ayni seyler soyleniyo. Hatta ben mi yazdim bunu diycektim ama ben 31 yasindayim. Ama yaptirmak istiyorum artik bu yil bitsin istiyorum yillardir tamam diyip vazgeciyorum. Cok zor bi karar bu , ben de destek bekliyorum. Saglam tavsiyelere ihtiyacim var. Kizlaaar yardim lutfeeenn :KK43:((

slm kızlar =) bende siizn gıbı dusundumm ve sızın aldıgınız tepkileri aldımm. ama ben karar wermiştım bıkeree ve amelyat oldumm.agrıı sızıı olmuoo yanı benımm olmadıı şişlik ve morlugumda olmadıı.cok ii dusununn derımm ben.bnmde burnumm kotuu degıldıı kavıslıı ve hafif uzunduu.ama pişman oldum galıbaa aynaya bakınca cok degısık birini goruyorumm cok degiştıı yuzum:KK43: bantlarımı daha dunn actım alişıcam sanırımm yenı yuzume.ama olmasaydımm keşkee.yinee soluyorum agrıdan sızıdan deıll. gercekten olee agrı falan olmuoo hicbişeyy hıssetmıyosunuz bılee!! sadecee kendımıı yadırgadım biraz.

arkadaşlar ankara da devlet hastanesinde çalışan Dr esabil eker diye bir dr var onun hakkında bilgisi olan var mı?

X