Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol.Çizim yapmadı.Arkadaşım bu doktora 2 sene önce ameliyat oldu.Başarılı geçti.2 sene arkadaşımın burnunun oturması için ve benim içinde yeterli bir süre idi.Sonuçta karşımda bir örnek var.Güveniyorsun en başta.Gerekli olan şeyleri söyledim.Klasik herkesin istediği doğal bir burun olsun zaten sert bir yüz ifadesine sahibim hafif kavisli olsun ki biraz yüzüm yumuşar.Ama bildiğin dümdüz bir burun şuanda.
bazı doktorlar çizim yapmıyor. örnek olunca güveniyorsun tabi. zamanla oturur şişlik iner kavis oluşur belki. henüz ameliyat olmadığım için bilemiyorum salı günü olacağım. inşallah düzelir.
aynen cnm bende aynı düşüncedeyim zaten takıntılı biriyim bide istediğim gibi olmazsa evden dışarı çıkamam yani çok ii araştırmak gerekiyor
arkadaslar bende randevu aldim. Istanbul medicana camlica hastanesinden dr bahadir imer den.. gidip bir görüscem icime sinerse egerki cesaret edip yaptircam fakat bende korkuyorum ya kötü olursa ya kötü birsy olupta tekrar ameliyat olmak zorunda kalirsam diye. kim ameliyat olduysa cevremde hep ikinci ameliyat olmasi gerekti... ya kemik iceri egrildi yada kemik cikmasi oldu burunda.. bilmiyorum ((
bendede aynı sorun var arkadaşlar malesef ameliyat olmayı çok istiyorum ama çokta korkuyorum... burnumla ilgili takıntım var .. çevremdekilere ameliyat olucağımı söylediğimde herkes çok şaşırıyor gerek yok sakın ameliyat olma diyorlar burnunda birşey yok gayet güzel diyorlar ama ben resimlerime baktığımda burnumu hiç beğenmiyorum aynaya baktığımda hiç mutlu olmuyorum( ama ameliyat olursam pişmanmı olurum diyede çok korkuyorum
arkadaslar bende randevu aldim. Istanbul medicana camlica hastanesinden dr bahadir imer den.. gidip bir görüscem icime sinerse egerki cesaret edip yaptircam fakat bende korkuyorum ya kötü olursa ya kötü birsy olupta tekrar ameliyat olmak zorunda kalirsam diye. kim ameliyat olduysa cevremde hep ikinci ameliyat olmasi gerekti... ya kemik iceri egrildi yada kemik cikmasi oldu burunda.. bilmiyorum ((
benim bildigim kadariyla yapilio
Filiz_25
kızlar merak ediyorum, sadece burnunun ucunu hafifçe kaldırtanlar varmı varsa yazarmısınız lütfen? birde diğer burun ameliyatlarıyla arasında fiyat farkı var mı? çünkü kemik küçültülmüyor sonuçta sadece ucundan hafifçe kaldırılıyor o yüzden fiyatta fark eder diye düşünüyorum
yorumlarınızı ve deneyimlerinizi bekliyorum
Ben burun amaliyatı oldum yaklaşık 3,5 yıl kadar oldu..Kemik yapısı düzgün bi burnum oldu ama burun ucum etli olduğu için olsa gerek şekilsiz oldu.tekrar bi burun ucu amaliyatı geçiricem..Araştırdığım için biliyorum ki,Fiyat varkı var..Standart amaliyata oranla daha düşük..Fiyat aralığı da seçtiğin doktora göre değişiyor..
ben izmirliyim burnumu estetik yaptirdim 8 ay once ama dikis izi kaldi eski hali daha iyiydi hemde iyi bir doktora yaptirim su an burun tikanikligimda var sanirim geniz etlerim buyudu hamile oldugum icin doktorada gitmiorum dogumdan sonra gidicem iyice arastirmadan estetik yaptirmayin derim