Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

evet o fotografı gördüm , konulardan da girip bak ameliyat olanların profillerinde resimleri var ben onlara da baktım. ben de sinüs , deviasyon bir de 3 mm kemik spura var demişler o nedemekse anlamadım. benim normalde bu cuma ameliyat günüm başka doktordan ama halen özel sigortam onay vermedi bekliyorum bakalım. ssk ile anlaşmalı hastanelerde ameliyat olursan belki karşılar ama bu görüştüğümüz doktorlar o hastanelerde yapmıyorlar ameliyatlarını diye biliyorum ben.hangi şehirdesin?

bende olmak istiyorum ama güvenemiom bi türlü.. ya daha kötü olursa ya beğenmezsem ya ters bişi olursa.. vs vs vs...

aynen cnm bende aynı düşüncedeyim zaten takıntılı biriyim bide istediğim gibi olmazsa evden dışarı çıkamam yani çok ii araştırmak gerekiyor

yok canım öyle hemen görüşmek istemedim forumu takip edip bilgilendikçe kafamda iyce oturacak isimler.. haklısın fiyatlar oldukca yüksek ama benim tek sıkntım o degil ailemde izin vermiyor malesf anlycaın zaman lazım ama bu zaman sürecinde de araştırıyorum işte muhammed dilberin yaptıgı burunlar cok guzel necdet ucarınkıler de ıyı

cnm senle aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım aynı sorun bendede var ailem izin vermiyo ama ben ne olursa olsun kararlı olduğumu söledim bide ben akrabalarım ve çevremdeki insanların tepkisinden dolayıda çok çekiniyorum öle bi semtte oturuyorumki o sargılarla biraz zor çıkarım dışarı herkesn uzaylı görmüş gibi bakıcaklarını biliyorum yadırgıyolar çünkü bu yüzdende cesaret edemiyorum malesef bide bende şöle bi utangaçlık var herkeste oluyomu bilmiyorum sonuçta yeni bi burna kavuşmuş olcaksın çevremdeki kişiler böle tanıyolar beni dışarı nasıl çıkıcam diyede çekiniyorum açıkçası bu durum en yakın bi arkadaşımla paylaştım oda bu ameliyatı istiyosan bazı şeyleri göze alıcaksın dedi çok konuştum sanırım=)

canım bide ameliyattan önce cesaret iğnesi mi varmış biliyomusun? valla şehir efsanesi gibi yayılılo ameliyatta olanlarr öle bişe varsa ben 2 tane vurulmak istiyorum:)

ayyyy valla aynı şeyleri yaşıorz canm.. babamla kavga etttik bu yüzden cok karşılarr ama ben elinde sonnda olcam bu amelytı dedm . akrabalardan ben de çekiniorm ki aileminde çekincesi de onlar bence... millet ne der falan diye düşünüolar eminim.. bi de yüzün güzel ya bozarsa güzellgini diye de korkuolar sanrm ki o korku bende de var... dedigin gibi o utangaçlık konusunu da yaşıorm ünideyim 2. yılım smdi degisik bi burunla gittigim zman ne derler bilemiorm bi de özel üni oluncaa dalga konusu daha cok oluo malsf.. ben de okln bitmesini bekliorm cnm. dogal bi burun olrsa belki kmse anlamaz =)

kızlar , sigortamdan onay geldi bugün deviasyon ve simüs ameliyatı için. normalde yarına ameliyat günüm ama bir hafta ertelicez. ctesi doktorumla konuşcaz nasıl bir burun yapcaz diye ayrıntılı olarak. estetik girişimi karşılamıyor tabi sigorta bakalım ne kadar düzeltebilecek burnumu...ayyyy heyecanlandım. yarın olup kurtulacaktım aslında. bu kadar ince eleyip sık dokumak gerek mi bilmiyorum zaten artık beklemekten korkum azaldı iyice sadece sonra daha kötü olur beğenmez miyim diye korkuyorum ama düşününce bir tarafa doğru yamuk zaten o yamukluğu düzeltecek niye kötü olsun ki diyorum valla ne zor şeymiş.

çok haklısın cnm=( sakıncası yoksa tabiki senin hangi üniversitede okuduğunu öğrenebilirmiym 20 yaşndayım geçen yıl bi talihsizlik yaşadım tercih konusunda 2 gün sonra sınavagiricm özel ünv araştırıyorumda sölemişken sorum dedim=)

hayrlı olsun cnm inş herşey istedğin gibi olur kafanı takma bence çok ii olcak

bugün telefonda görüştüm doktorumla haftaya salı günü için ameliyat günü verdi perşembe cuma şehir dışında olacakmış. cumartesi de gidip ameliyat hakkında görüşeceğiz , çizim yapcak. komple değişsin istemiyorum zaten burnum ama olmuşken biraz estetikte yapsın diyor annem bir daha ameliyat olamam çünkü. sigortadan dolayı bana telefonda sınırlı müdehale yapabilirim estetik konusunda dedi , biraz burun ucunu şekillendirerek görüntünü değiştiririm , kıkırdakta ekleyince zaten eğrilik düzelecek dedi. dua edin nolur güzel olur inşallah.

beykentteym ben canım ayazağada :)

canım bide ameliyattan önce cesaret iğnesi mi varmış biliyomusun? valla şehir efsanesi gibi yayılılo ameliyatta olanlarr öle bişe varsa ben 2 tane vurulmak istiyorum:)

evet canım cesaret ignesini sen hemşireden istersin onlar vururlar genelde amelythaneye inmeden öönce yapılıo korku giderilsn die :)

Bir şey sormak istiyorum konu açtım ama malesef onaylanmadı. 17 yaşındayım,12 yaşındayken burnum kırıldı. Kuzenimin söylediğine göre arkadaşının da küçükken burnu kırılmış ve burnunu yaptırmış. Ameliyatını da sigorta karşılamış. Sizce doğru mudur? Cevap verirseniz sevinirim.

merhaba
benim burun ameliyatımın üstünden 23 gün geçti.burun deviasyonu vardı.bununla birlikte burun deliklerim küçüldü.Fakat dr ne kadar burun kavisi istediğimi söylememe rağmen kendisi kavisin k'si bile yok.23 gün çok erken biliyorum.Ama ateli çıkan burunlarıda gördüm bildiğin kavisi görebiliyorsun.Bende atel çıktığında dümdüz bir burunla karşılaştım.Doktoruma burnun şu durumunu göstermek istedim fakat kendisi 18gündür il dışında.Telefon açıp burnumun durumunu anlattığımda 6 ayda anca şekil alacakmış.6 ay değil 6 yılda geçse bu burnum kavis almaz.

DR demin aradı önümüzdeki hafta dönüyormuş.Ben kavis vermediğine emin olmak için bugün başka bir dr'la görüşücem.Eğer o da derse ki kavis yok benden çekiceği var.

geçmiş olsun , peki çizim falan yapmışmıydı ameliyat öncesi.

sağol.Çizim yapmadı.Arkadaşım bu doktora 2 sene önce ameliyat oldu.Başarılı geçti.2 sene arkadaşımın burnunun oturması için ve benim içinde yeterli bir süre idi.Sonuçta karşımda bir örnek var.Güveniyorsun en başta.Gerekli olan şeyleri söyledim.Klasik herkesin istediği doğal bir burun olsun zaten sert bir yüz ifadesine sahibim hafif kavisli olsun ki biraz yüzüm yumuşar.Ama bildiğin dümdüz bir burun şuanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…