Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

cnm hastanede olursa daha yüksek oluyor diye biliyorum asıl.Çünkü hastane masrafı da alınıyor.Ama yanlış biliyor olabilirim tabi diğer arkadaşlar da seni yönlendirmeli :)

teşekkürler diamond1989:)dr. Taner yılmazla görüştüm hastane dışında yapıyormuş.Söylediği fiyat benim bütçemi aştığı için vazgeçtim. başka dr. önerebilecek arkadaşlar var mı ankara da fiyatları ve memnuniyetleriyle beraber olursa iyi olur:)

kızlar günaydın..son durumumu anlatayım size :) tomografi sonucuma göre deviasyon ve sinüs ameliyatı olmam gerekiyormuş. özel sigortam var normalde deviasyon ameliyatları kapsam dışıymış ama benim sigorta yenileme garantisi verince karşılıyormuş.doktorumda 30 mart için ameliyat günü verdi, sigortadan onay gelip gelmeyeceği perşembe günü belli olacak. tabi bu rinoplasti olmuyor ama deviasyon ameliyatı sırasında içteki eğriliği düzeltecek ve eğrilikten kaynaklı çıkıntıyı da törpüleyecek. cuma akşamı gittiğimde yine çizim yapmadı önce bir sigortamız neyi karşılıyor öğrenelim ona göre karar verelim dedi. işte böyle hanımlar.sanırım burnumun şekli çok değişmeyecek.bu arada eğriliği açmam gerek ve açmak içinde kıkırdak koyup düzelteceğim dedi. kıkırdak koymak zor bişi mi , bilen var mı acaba?

kıızzzlaaaaaaaaaaar dr.Muhammed Dilber'e ameliyat olanların fotolarına baktım hepsi birbirinden güzel olmuş ve çok doğal ama bir şey sorucam bu doktor nerede hangi şehirde görev yapıyor ve KBB uzmanı mı yoksa estetik uzmanı mı ? dr.Muhammed Dilber'e ameliyat olanlar lütfen cevap veriiinn :)

kıızzzlaaaaaaaaaaar dr.Muhammed Dilber'e ameliyat olanların fotolarına baktım hepsi birbirinden güzel olmuş ve çok doğal ama bir şey sorucam bu doktor nerede hangi şehirde görev yapıyor ve KBB uzmanı mı yoksa estetik uzmanı mı ? dr.Muhammed Dilber'e ameliyat olanlar lütfen cevap veriiinn :)

nereden baktın fotoğraflara ben de görmek istiyorum kimler oldu acaba. ben o doktoru duymadım.

Osman Latifoğlu'na burun ameliyatı olan kimler var acaba hem solunum hem şekil olarak,ve burunlarından memnunlar mı cevap verirseniz çok sevinirim:)

bir de artık şu kişininkine benzesin isteğine pek itimat etmiyo doktorlar,kişiye göre onun yapısına en duzgun durucak burnu yapıyorlar

nereden baktın fotoğraflara ben de görmek istiyorum kimler oldu acaba. ben o doktoru duymadım.

canım 25 yorum yaptıysan forumda yukarıda albümler butonundan girebilirsin ilk sayfada var dr.Muhammed beye olanlar çok hoş olmuş ya daha ileride de var farklı kişilerin aynı doktora hepsi birbirinden güzel ve doğal sanki burunları hep öyleymiş gibi yüzdede çok farklılık olmuyor çok hoş görünüyorlar :)) yani ben çok beğendim sende bir bak yorumlarını alırım :)

canım ya ben çok korkuyorum anesteziden ben temmuzda olcam inşl. ama her doktorda lokal yapmıyomuş bide bi türlü doktor bulamadım bi görüşme yapsam rahatlıcam ...senin nasıl korkun gitti...benim her aklıma geldiğinde boğazım düğümleniyo ya offff

valla nasıl gitti anlatym aneme sordum o da 5 kere anestezi altında amelyt oldugunu ve korkulacak hiçbi şey olmadıgı anlattı hiçbi şey hissemıosm uyuosn dedi. anestezi uzmanı zaten bünyene göre veriyo =) yanı korkulcak bır sey yok basta ben de delı gıbı korkuodm ama bakınca butun burun amelytı olanlar ölmedı ya dedım onlar nasıl cıktıysa bızde ckarz allahn ıznyle =)

britneyspears mrb foruma yeni üye oldum albümü açamadım msj sayım dolmadığı için burnunu gördüm çok beğendim eski halini bilmiyorum ama çok güzl gözüküyo hangi doktora estetik olduğunu sölersen çok sevinirim bende burun estetiği olmak istiyorum çünkü teşekkürler şimdiden

canım ben burun estetigi olmadım henüz. olmayı düşünüyorum ancak doktor arayısı içerisindeyim =) albümlerdeki fotoları gördüysen o fotolar benim şeklini begendigim fotolar canım

canım ben burun estetigi olmadım henüz. olmayı düşünüyorum ancak doktor arayısı içerisindeyim =) albümlerdeki fotoları gördüysen o fotolar benim şeklini begendigim fotolar canım

çok saol cnm bende arayış içindeyim burnumu takıyodum ama bu kadar aldırmıyodum açıkçası bi kaç aydır takar oldum makyaj yaparken aynaya bakınca of ya şu burnumda istedğim gibi olsa çok güzel olcak diyorum aynalara küstüm resmen bakmak istemiyorum ya barış çakıra mail attım fiyat öğrenmek için çok pahalı geldi=(

çok saol cnm bende arayış içindeyim burnumu takıyodum ama bu kadar aldırmıyodum açıkçası bi kaç aydır takar oldum makyaj yaparken aynaya bakınca of ya şu burnumda istedğim gibi olsa çok güzel olcak diyorum aynalara küstüm resmen bakmak istemiyorum ya barış çakıra mail attım fiyat öğrenmek için çok pahalı geldi=(
ır

canm acele etme sen bikaç aydır takıosn belki düsüncen degisir ben yıllardır takıorm .s 2 3 sene araştırıcam canm acele etmek ıstemıyorum cnku yuz hatlarımı begenıolar burnum kotu olursa benm ıcın hıc ıyı olmaz... fiyatlar pahalı evet ama ben necdet uçar ve muhammet dilberi dusunuyorum necdet bey 2 250 ye yapıyor muhammet ise 5 binden başlıyor canm.. ikisi de cok iyi doktorlar..

bende olmak istiyorum ama güvenemiom bi türlü.. ya daha kötü olursa ya beğenmezsem ya ters bişi olursa.. vs vs vs... :KK43:

canım 25 yorum yaptıysan forumda yukarıda albümler butonundan girebilirsin ilk sayfada var dr.Muhammed beye olanlar çok hoş olmuş ya daha ileride de var farklı kişilerin aynı doktora hepsi birbirinden güzel ve doğal sanki burunları hep öyleymiş gibi yüzdede çok farklılık olmuyor çok hoş görünüyorlar :)) yani ben çok beğendim sende bir bak yorumlarını alırım :)

kbb ciymiş hem de ama bence de çok güzel, muhammed dilber topiğinden de baktım ameliyat olanların burunlarına gerçekten çok güzel olmuş hepsi. internet sitesinden tomografi sonucumu mail attım bakalım ameliyat konusunda cevap verecek mi bana.

kbb ciymiş hem de ama bence de çok güzel, muhammed dilber topiğinden de baktım ameliyat olanların burunlarına gerçekten çok güzel olmuş hepsi. internet sitesinden tomografi sonucumu mail attım bakalım ameliyat konusunda cevap verecek mi bana.

evet özellikle kapalı bir bayanın fotosu vardı onu çok beğendim gördün mü çok doğal duruyor sende tomografi sonucunda ne çıkmıştı nefes alma problemi var mı? peki beni de bilgilendirir misin ücreti falan ne kadarmış İstanbul'da galiba benim ameliyat için oraya gitme şansım yok gibi ama yinede haberim olsun belki bir fırsatım olur ... yani görüşürsen ssk'dan falan yararlanabiliyormuymuşuz çünkü doktordan doktora değişiyor kimisi hiç ücret ödemeden oluyormuş hani sağlık problemi olunca falan en azından yarısını ssk karşılıyor galiba

ır

canm acele etme sen bikaç aydır takıosn belki düsüncen degisir ben yıllardır takıorm .s 2 3 sene araştırıcam canm acele etmek ıstemıyorum cnku yuz hatlarımı begenıolar burnum kotu olursa benm ıcın hıc ıyı olmaz... fiyatlar pahalı evet ama ben necdet uçar ve muhammet dilberi dusunuyorum necdet bey 2 250 ye yapıyor muhammet ise 5 binden başlıyor canm.. ikisi de cok iyi doktorlar..

yok cnm ya kararlıyım düşüncem değişmicek benimde yüz hatlarımı beğeniyolar ama burun sıkıntı işte öle çok çirkin bi burun değil burun ucum gayet ii sadece üzerinde hafif bi kemer var buda aşağıda gösteriyo biraz burnumu necdet beyle görüştünmü baya uygunmuş fiyatı ameliyat olanlar memnunmu necdet beyden cnm bi bilgin varmı ben atper tuncele mail attım bna 3 500 le6000 arasında değişiyo dedi ma çok kararsızım birazda bütçeme uygun olması lazım işte=(

X