cnm hastanede olursa daha yüksek oluyor diye biliyorum asıl.Çünkü hastane masrafı da alınıyor.Ama yanlış biliyor olabilirim tabi diğer arkadaşlar da seni yönlendirmeli :)
benim de septorinoplastiydi..ben ödedim canım
kıızzzlaaaaaaaaaaar dr.Muhammed Dilber'e ameliyat olanların fotolarına baktım hepsi birbirinden güzel olmuş ve çok doğal ama bir şey sorucam bu doktor nerede hangi şehirde görev yapıyor ve KBB uzmanı mı yoksa estetik uzmanı mı ? dr.Muhammed Dilber'e ameliyat olanlar lütfen cevap veriiinn :)
nereden baktın fotoğraflara ben de görmek istiyorum kimler oldu acaba. ben o doktoru duymadım.
canım ya ben çok korkuyorum anesteziden ben temmuzda olcam inşl. ama her doktorda lokal yapmıyomuş bide bi türlü doktor bulamadım bi görüşme yapsam rahatlıcam ...senin nasıl korkun gitti...benim her aklıma geldiğinde boğazım düğümleniyo ya offff
britneyspears mrb foruma yeni üye oldum albümü açamadım msj sayım dolmadığı için burnunu gördüm çok beğendim eski halini bilmiyorum ama çok güzl gözüküyo hangi doktora estetik olduğunu sölersen çok sevinirim bende burun estetiği olmak istiyorum çünkü teşekkürler şimdiden
canım ben burun estetigi olmadım henüz. olmayı düşünüyorum ancak doktor arayısı içerisindeyim =) albümlerdeki fotoları gördüysen o fotolar benim şeklini begendigim fotolar canım
ırçok saol cnm bende arayış içindeyim burnumu takıyodum ama bu kadar aldırmıyodum açıkçası bi kaç aydır takar oldum makyaj yaparken aynaya bakınca of ya şu burnumda istedğim gibi olsa çok güzel olcak diyorum aynalara küstüm resmen bakmak istemiyorum ya barış çakıra mail attım fiyat öğrenmek için çok pahalı geldi=(
bide fiyat olarak ortalama ne kadar acaba
canım 25 yorum yaptıysan forumda yukarıda albümler butonundan girebilirsin ilk sayfada var dr.Muhammed beye olanlar çok hoş olmuş ya daha ileride de var farklı kişilerin aynı doktora hepsi birbirinden güzel ve doğal sanki burunları hep öyleymiş gibi yüzdede çok farklılık olmuyor çok hoş görünüyorlar :)) yani ben çok beğendim sende bir bak yorumlarını alırım :)
kbb ciymiş hem de ama bence de çok güzel, muhammed dilber topiğinden de baktım ameliyat olanların burunlarına gerçekten çok güzel olmuş hepsi. internet sitesinden tomografi sonucumu mail attım bakalım ameliyat konusunda cevap verecek mi bana.
ır
canm acele etme sen bikaç aydır takıosn belki düsüncen degisir ben yıllardır takıorm .s 2 3 sene araştırıcam canm acele etmek ıstemıyorum cnku yuz hatlarımı begenıolar burnum kotu olursa benm ıcın hıc ıyı olmaz... fiyatlar pahalı evet ama ben necdet uçar ve muhammet dilberi dusunuyorum necdet bey 2 250 ye yapıyor muhammet ise 5 binden başlıyor canm.. ikisi de cok iyi doktorlar..