canım lokal olmaya cesaretin varsa doktorla konus yaparlar ama anesteziden korkma yani :) bende senn gibiydim bu forumda yazılanları okudukca güvenim geldi kendimee
canım ya ben çok korkuyorum anesteziden ben temmuzda olcam inşl. ama her doktorda lokal yapmıyomuş bide bi türlü doktor bulamadım bi görüşme yapsam rahatlıcam ...senin nasıl korkun gitti...benim her aklıma geldiğinde boğazım düğümleniyo ya offff
kesinlikle ağrısız sızısız bir ameliyat..hatta doktor ameliyat sonrası ağrı kesici verdi.kullanmaya bile gerek duymadım.sadece yüzün şişmesinden dolayı hafif bir basınç hissediliyo. eokadarda normal tabi.. burnunu kendine dert etmiş değişim isteyen herkese ameliyatı öneririm. ama önemli olan doktor seçimi. doğru doktoru bulduğunuza inandığınız an gözleriniz kapalı ameliyat olabilirsiniz. insanın kendine olan güveni geliyor. mesela ben saçlarımı tamamen toplamayı sevmezdim.burnum ön plana çıkcak diye. ama şimdi topuzda yapıyorum at kuyruğuda :) darısı bu ameliyatı olmak isteyen herkesin başına kızlar...
herkese merhaba,Ankara da burun estetiği yaptırmak istiyorum hacettepe ve gazi hastanesini(Pr Dr.Taner Yılmaz ve Selahattin Özmen)düşünüyordum ama artık dr.lar hastanede yapmıyorlarmış.Hastane dışında fiyat çok yükselir mi? yakın zamanda ameliyat olan,Dr. tavsiye edebilecek varsa sevinirim:)
Kafam cok karisti hangi doktorda olsam bir türlü karar veremedim. Bu gidisle En kötüsüsüne düsecegim;((
Kafam cok karisti hangi doktorda olsam bir türlü karar veremedim. Bu gidisle En kötüsüsüne düsecegim;((
bir şey daha soracağım septorinoplasti ameliyatı olarak geçen ameliyatı ssk ödüyor mu yoksa yine para ödüyor muyuz?