- 2 Mayıs 2010
- 25
- 0
2 mayısta olcam canım 2 kişi düşme oluyo falan diyince çok korktum sen rahatlattın içimi bende hayırlısıyla atlatsam olup btse hafiflicem sabah akşam bunu düşünüyorum acaba nasıl olcak memnun kalcakmıyım düşermi diye sorular aklımdan geçiyo ama olmaktada kararlıyım..
ilk üç gün acıya katlanırsan gerisi kolay .. tamponlar biraz rahatsız
..onlarda üçüncü gün alınıyor..
Burda özel Medicana Hastanesi var, orda bir doktora gitmiştik. Kendisi plastik cerrah. Umutlarımı söndüren de o görüşme oldu zaten.işte doktor " Revizyon olacağı için iyi olacağının garantisini veremem,şimdi burnu açtığımızda belki de hiç değiştirme yapmadan kapatmak zorunda bile kalabiliriz öyle durumlar da oluyor revizyonda ,çünkü içerde gerçekten düzeltmek için hiçbir malzeme bulunamayabiliyor bazen. Ben açıkçası bu ameliyatınızı hangi doktor gerçekleştirdiyse ona gitmeniz gerektiği taraftarıyım,çünkü içerde ne işlemler yapıldığını en çok o bilir." diye konuşmuştu. Yani resmen yapmak,bu riski almak istemiyorlar zeyna
rica ederm canm dogruları konuşuorz burda ben gördüklerimi söyledim kime amelyt oldun ? inan ilk günle 6 ay sorası o kadar değişio ki bi burundan bi burun gidio resmeen gördüklermi söylüorm her şey güzel olr =)
katlancam mecbur ama umarım sonuçtan memnun kalırım bitek bunun korkusu var içimde canım ya..
ben de bekliyorum daha sonucu görmedim
..alçılar dört gün sonra alınıyor..
ayrıca şu burna sıkılan tuzlu su da ne öyle.. canımdan bezdirdi.. burun akar silemezsin..
canım valla çok ilginç geldi dr.un sööledikleri..biraz da tuhaf..sen bence 1-2 kişiyle daha görüş..hangi şehirdesin? istanbulda isen, ya da gelirsen dr.umu öneririm..muayene ücretsiz zaten..arkadaşların çok memnun oldukları kendi dr.ları da var..bence bikaç kişiden daha aynı sözleri duymadan bi karar verme..
ayrıca şu burna sıkılan tuzlu su da ne öyle.. canımdan bezdirdi.. burun akar silemezsin..
de.mu tavsiye etti?burun içini sızlatmıyor mu?
Keşke istanbulda olsaydım.Bütün iyi doktorlar istanbulda.Ben ankaradayım zeyna. Burda da görüşmek için not ettiğim bir iki kişi var ama haklarında yoruma bile rastlamadım.aklım baya karışık
Günaydın, bu akşam saat 18:00' de Teoman Dal ile 2. görüşmeye gideceğim.sinüs tomografisini göstereceğim ve geçen görüşmede çizim yapamamıştı bugün çizim yapacak. 3 boyutlu bir program varmış onunla yapacakmış. geçen görüşmemede bana 2 seçenek sundu 1.si rinoplasti baştan bir burun tasarımı yaparız dedi. 2.si deviasyonu düzeltir çıkıntıyı törpüler o bölgeye kıkırdak koyarım burun ucu ve şekli değişmez sadece gözüne takılan çıkıntı törpülenir dedi. ama tabi çizim yapıp görmek gerek hangisini istediğini diye ekledi. kızlar aslında hem istiyorum hem de istemiyorum. görüştüğüm diğer bir doktor şimdi ameliyat olup deviasyonu düzelttirmezsen gen geç 5 sene sonra buna daha çok ihtiyacın olacak dedi. Niye bu kadar kararsızım bilmiyorum aslında beğenmiyorum burnumu ama bir de etraf ne der çok mu garip olurum gibi bir sürü şey geçiyor kafamdan. neyse akşam olsada bir an önce en azından çizimleri görsem kafamda daha bir netleşir ne istediğim herhalde.
ve yeni yeni kendime geliyorum..ilk üç gün pişmanlık ve acılarla geçti..
kızlar lokal ile yapan hangi doktor varrr bana yardım edin lütfen
sizce en iyi ameliyat tarihi ne zamandır. ben haziran gb düşünüyorum okul tatil oldugunda.