evet özellikle kapalı bir bayanın fotosu vardı onu çok beğendim gördün mü çok doğal duruyor sende tomografi sonucunda ne çıkmıştı nefes alma problemi var mı? peki beni de bilgilendirir misin ücreti falan ne kadarmış İstanbul'da galiba benim ameliyat için oraya gitme şansım yok gibi ama yinede haberim olsun belki bir fırsatım olur ... yani görüşürsen ssk'dan falan yararlanabiliyormuymuşuz çünkü doktordan doktora değişiyor kimisi hiç ücret ödemeden oluyormuş hani sağlık problemi olunca falan en azından yarısını ssk karşılıyor galiba
evet o fotografı gördüm , konulardan da girip bak ameliyat olanların profillerinde resimleri var ben onlara da baktım. ben de sinüs , deviasyon bir de 3 mm kemik spura var demişler o nedemekse anlamadım. benim normalde bu cuma ameliyat günüm başka doktordan ama halen özel sigortam onay vermedi bekliyorum bakalım. ssk ile anlaşmalı hastanelerde ameliyat olursan belki karşılar ama bu görüştüğümüz doktorlar o hastanelerde yapmıyorlar ameliyatlarını diye biliyorum ben.hangi şehirdesin?