Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

britneyspears mrb foruma yeni üye oldum albümü açamadım msj sayım dolmadığı için burnunu gördüm çok beğendim eski halini bilmiyorum ama çok güzl gözüküyo hangi doktora estetik olduğunu sölersen çok sevinirim bende burun estetiği olmak istiyorum çünkü teşekkürler şimdiden

canım lokal olmaya cesaretin varsa doktorla konus yaparlar ama anesteziden korkma yani :) bende senn gibiydim bu forumda yazılanları okudukca güvenim geldi kendimee

canım ya ben çok korkuyorum anesteziden ben temmuzda olcam inşl. ama her doktorda lokal yapmıyomuş bide bi türlü doktor bulamadım bi görüşme yapsam rahatlıcam ...senin nasıl korkun gitti...benim her aklıma geldiğinde boğazım düğümleniyo ya offff

canım ya ben çok korkuyorum anesteziden ben temmuzda olcam inşl. ama her doktorda lokal yapmıyomuş bide bi türlü doktor bulamadım bi görüşme yapsam rahatlıcam ...senin nasıl korkun gitti...benim her aklıma geldiğinde boğazım düğümleniyo ya offff

Kafam cok karisti hangi doktorda olsam bir türlü karar veremedim. Bu gidisle En kötüsüsüne düsecegim;((

kesinlikle ağrısız sızısız bir ameliyat..hatta doktor ameliyat sonrası ağrı kesici verdi.kullanmaya bile gerek duymadım.sadece yüzün şişmesinden dolayı hafif bir basınç hissediliyo. eokadarda normal tabi.. burnunu kendine dert etmiş değişim isteyen herkese ameliyatı öneririm. ama önemli olan doktor seçimi. doğru doktoru bulduğunuza inandığınız an gözleriniz kapalı ameliyat olabilirsiniz. insanın kendine olan güveni geliyor. mesela ben saçlarımı tamamen toplamayı sevmezdim.burnum ön plana çıkcak diye. ama şimdi topuzda yapıyorum at kuyruğuda :) darısı bu ameliyatı olmak isteyen herkesin başına kızlar...

kesinlikle ağrısız sızısız bir ameliyat..hatta doktor ameliyat sonrası ağrı kesici verdi.kullanmaya bile gerek duymadım.sadece yüzün şişmesinden dolayı hafif bir basınç hissediliyo. eokadarda normal tabi.. burnunu kendine dert etmiş değişim isteyen herkese ameliyatı öneririm. ama önemli olan doktor seçimi. doğru doktoru bulduğunuza inandığınız an gözleriniz kapalı ameliyat olabilirsiniz. insanın kendine olan güveni geliyor. mesela ben saçlarımı tamamen toplamayı sevmezdim.burnum ön plana çıkcak diye. ama şimdi topuzda yapıyorum at kuyruğuda :) darısı bu ameliyatı olmak isteyen herkesin başına kızlar...

kesinlikle katılıyorum sana :) tokam bile yoktu ameliyattan önce :) artık gayet rahat bağlıyorum saçlarımı hatta geçmişin acısını çıkartır gibi toka alıyorum sürekli :KK70: kaybettiğim özgüvenim geri geliyor zamanla....

herkese merhaba,Ankara da burun estetiği yaptırmak istiyorum hacettepe ve gazi hastanesini(Pr Dr.Taner Yılmaz ve Selahattin Özmen)düşünüyordum ama artık dr.lar hastanede yapmıyorlarmış.Hastane dışında fiyat çok yükselir mi? yakın zamanda ameliyat olan,Dr. tavsiye edebilecek varsa sevinirim:)

herkese merhaba,Ankara da burun estetiği yaptırmak istiyorum hacettepe ve gazi hastanesini(Pr Dr.Taner Yılmaz ve Selahattin Özmen)düşünüyordum ama artık dr.lar hastanede yapmıyorlarmış.Hastane dışında fiyat çok yükselir mi? yakın zamanda ameliyat olan,Dr. tavsiye edebilecek varsa sevinirim:)

cnm hastanede olursa daha yüksek oluyor diye biliyorum asıl.Çünkü hastane masrafı da alınıyor.Ama yanlış biliyor olabilirim tabi diğer arkadaşlar da seni yönlendirmeli :)

kızlarr.. bugün 37.günüm :)) ameliyat sonrasına ait fotolarımı koydum.. biraz korku filmi gibi hallerimle birlikte gelen değişimimi görebilirsiniz :KK70: :p ayrıca rinoplasti ile merakı olanların elimden geldiğince merakını giderebilirim :KK34:

kızlar ben de ankara'da ameliyat olacağım.. doktor nebil bozdoğan, medicana'dan hakkı yücel demir ve gata'dan serdar öztürk ile görüştüm.. hakkı bey ile serdar bey arasında kalmış durumdayım.. serdar bey tasarım yapmadığı için (tasarıma ne kadar güvenilir ayrı bir tartışma konusu) tam "he" diyemiyorum.. siteye de yeni üyeyim.. yardıma ihtiyacım var..

yücel bey'e daha önce burun yaptırmış veya serdar bey'e kimseler var ise, ya da ankara'daysan mutlaka şuna ol diyecek kimse çok sevinirim...

kayseride araştırma hastanesinde ameliyat olan var mı ? yada kayseride tavsiye edebileceği bir doktor hastane kbb uzmanı olması benim için daha iyi var mı bu ameliyatı yapan kbb doktoru kayseride

bir şey daha soracağım septorinoplasti ameliyatı olarak geçen ameliyatı ssk ödüyor mu yoksa yine para ödüyor muyuz?

X