Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

çok çok şekerdir teoman doğan..iyi bi görüşme olacağına eminim..

yükledim yeni foto canım..3 adet

Eğer burun ilk gördüğünüzde bandaj açıldığında küçükse, ödemler indikçe dahada küçülecek demektir. Eğer dışında ciddi bir sorun yoksa sakın elletme burnunu... Şimdiden geçmiş olsun..

kızlar 2 mayısta bende olucam hayırlısıyla ama sonradan burun düşüyo diye korkuttular benim moralimi düzeltenecek bişeyler söyleyin bu konuda düşermi gerçekten neden düşme oluyo ki

kızlar 2 mayısta bende olucam hayırlısıyla ama sonradan burun düşüyo diye korkuttular benim moralimi düzeltenecek bişeyler söyleyin bu konuda düşermi gerçekten neden düşme oluyo ki

düşmez canm ya tüm arkadaşlarm estetik oldu hiçbirinin düşmedi o düşen burunlar eskidendi ve cok cok kaldırtanların ucunu incelttirenlerin düşüpdu sen pozitf ol korkmana grk yok ynı )

ben de olucam burun ameliyaatı kızlar :) ama karar veremedim burun şeklimi nasıl seçicem.bence bununla ilgili bi konu açmalıyız.Hangi yüze hangi burun diye :) nasıl fikir?

harika bi fikir diamond ben de amelyt olcam ama kafamda iki soru var nasıl burun şekli istedigimi tam olark bilmiorm ucu sivri mi olsn yuvarlak gibi mi kare mi :)))) tam çkmadaym bi de amlyt sorası agrılar benı krktuo anestezi falanda

düşmez canm ya tüm arkadaşlarm estetik oldu hiçbirinin düşmedi o düşen burunlar eskidendi ve cok cok kaldırtanların ucunu incelttirenlerin düşüpdu sen pozitf ol korkmana grk yok ynı )

canım saol rahatlattın beni gerçekten hayırlısıyla olsa bitse 6 ayda geçse burun tam bi otursa düşmese ahh ahh bi o zamanlara gelsem :)

kendi mesajıma alıntı yapmışım bu arada..pardon arkadaşlar
ben de sitenin albümler kısmına birinci burnumun fotoğrafını koydum. özlediğim eski burnum işte.yahu insan böyle bi burna sahip olup niye ameliyat olur anlamam,anlamam..kendime çok kızıyorum. burnun sadece ucunda sorun vardı,onun dışında gayet düzgündü..ne aradım kendimden anlamam ,akılsızım ben.. şimdi yorumlardan da korkuyorum ama bu burun güzelmiş,neden oldunki demelerinden

canım gerçekten de güzelmiş ama işte bazı şeylere engel olamıyoruz, hep daha iyisini istiyoruz..olmuşken en iyisi olsun diyoruz..şimdi nasıl oldu peki? çok mu farklı bundan? ya artık düşünme bence bunları..bak revizyon düşünüyosun..yukarda da yazdım, çok iyi cerrahlar var artık..mutlaka istediğin ve en önemlisi de sağlıklı burna kavuşucaksın..

evet baya farklı oldu zeyna ya herşeyden önce baya bi yamukluk var,bi de şu burun direği çok kaba oldu erkek burnu gibi kalın böyle gözlerimin şeklini bile kötü gösteriyor,birbirinden uzak duruyor. bi de oyuk oldu. bi de bu fotodaki gibi kalkık değil,sarkık şuanda ucu,çökük falan. sence çok iyi cerrahlar,işte ne kadar iyi olursa olsunlar bu fotoğraftaki kadar güzel yapabilirmi artık burnumu bana umut yok gibi geliyor.. ama ben kendime kızıyorum,keşke revizyon için yine birinci ameliyatı yapan doktora gitseydim.ki revizyonada ihtiyaç yokmuş zaten.

Son düzenleme:

canım bide şu anki fotonu koysan belki sen bu konuda hassas olduğundan gözüne daha kötü görünüyoda olabilir..

canım üzülme lütfen bak herkes deneyimlerini paylaşıyo doktorları artık cok iyi tanıyoruz sayelerinde...sen de revizyon olursun o eski burnundan kat kat güzel burna sahip olrsn üzülcek bi şey yok...... belki senin gözüne güzel gözkmemiştr şmdiki halinin fotosunu koy istersen biz de yorum yapalım en azından revizyon olrken bile bizim yormlarımzı dikate almş olrsn

umut olmaz mı canım benim? yüz nakli yapılıyo artık düşün..kesinlikle düzelir eminim ben..vücudundan yağ alıyolar, kıkırdak alıyolar, boşluklar doluyo, fazlalıklar törpüleniyo..herşey yapılır, üzülme sen..görüşmeye gittin mi başka dr.lara? onlar ne diyolar?

canım saol rahatlattın beni gerçekten hayırlısıyla olsa bitse 6 ayda geçse burun tam bi otursa düşmese ahh ahh bi o zamanlara gelsem :)

rica ederm canm dogruları konuşuorz burda ben gördüklerimi söyledim kime amelyt oldun ? inan ilk günle 6 ay sorası o kadar değişio ki bi burundan bi burun gidio resmeen gördüklermi söylüorm her şey güzel olr =)

2 mayısta olcam canım 2 kişi düşme oluyo falan diyince çok korktum sen rahatlattın içimi bende hayırlısıyla atlatsam olup btse hafiflicem sabah akşam bunu düşünüyorum acaba nasıl olcak memnun kalcakmıyım düşermi diye sorular aklımdan geçiyo ama olmaktada kararlıyım..

Burda özel Medicana Hastanesi var, orda bir doktora gitmiştik. Kendisi plastik cerrah. Umutlarımı söndüren de o görüşme oldu zaten.işte doktor " Revizyon olacağı için iyi olacağının garantisini veremem,şimdi burnu açtığımızda belki de hiç değiştirme yapmadan kapatmak zorunda bile kalabiliriz öyle durumlar da oluyor revizyonda ,çünkü içerde gerçekten düzeltmek için hiçbir malzeme bulunamayabiliyor bazen. Ben açıkçası bu ameliyatınızı hangi doktor gerçekleştirdiyse ona gitmeniz gerektiği taraftarıyım,çünkü içerde ne işlemler yapıldığını en çok o bilir." diye konuşmuştu. Yani resmen yapmak,bu riski almak istemiyorlar zeyna

şimdiki halimi koymasam,gerçekten moral bozucu bi tarzda aslına bakarsan flaşsız ve çeşitli açılardan çekilen fotolarda kötü çıkmıyor ,ama flaşlı fotolarda resmen korkunç cadı burnu gibi,veya burnu kırık boksçular gibi:)

tabiki zorla resim koy diyemem sana canım ama sana belki öyle geliyodur belkide istemezmisin başka birinin fikrini.başka birinin görüşüyle seninki farklı olabilir belki sandıgın kadar kötü değildir şimdi çook karamsarsın ama biz sonucu bilmediğimiz için seni teselli edemiyoruz moralini düzeltemiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…