önümüzdeki salı ben de Teoman dogan ile görüşmeye gidicem.umarım iyi geçer.
bazı doktor görüşmeleri gerçekten çok moral bozucu olabiliyor.ama genel olarak tavrı çok iyiymiş.
fiyatta da anlaşırsak süperrr :)
canım en son o siyah beyazı yüklemiştim..1 haftayı geçti sanırım..bu dediğim sorun daha yeni..bugün-yarın yükliicem yeni foto..anlatırım orda.gerçi resimlerde de çok anlaşılmıyo..ben çok yakından bakıyorum tabi kendime..biraz da fazla takıyorum belki..ama önden görüntüm gerçekten güzel, bunu baştan beri de söölüyorum çekinmeden canım..dediğim gibi en kısa zamanda yükliicem yenileri..belçim bilgine de dikkat etmemişim hiç..genel olarak güzel bulurum o kadını..bi de burnuna bakiyim dikkatli bakalım..
evet canım o iniş yada çıkışlı yerlerden bir çok kişi şikayetçi oluyor, sonradan kıkırdak çıktı falan deniyor ben de korkuyorum. ben en iyisi sadece içerden deviasyonu düzelttireyim. hiç doktorun dediği gibi komple estetik olayına girmeyeyim. senin için üzüldüm ama belki de çok değişik geldiği için bir anda alışamadın. 6 ay ile 1 sene diyorlar ya şeklinin oturması.inşallah biraz iner ucu zamanla.
kızlar 2 mayısta bende olucam hayırlısıyla ama sonradan burun düşüyo diye korkuttular benim moralimi düzeltenecek bişeyler söyleyin bu konuda düşermi gerçekten neden düşme oluyo ki
ben de olucam burun ameliyaatı kızlar :) ama karar veremedim burun şeklimi nasıl seçicem.bence bununla ilgili bi konu açmalıyız.Hangi yüze hangi burun diye :) nasıl fikir?
düşmez canm ya tüm arkadaşlarm estetik oldu hiçbirinin düşmedi o düşen burunlar eskidendi ve cok cok kaldırtanların ucunu incelttirenlerin düşüpdu sen pozitf ol korkmana grk yok ynı )
ben de sitenin albümler kısmına birinci burnumun fotoğrafını koydum. özlediğim eski burnum işte.yahu insan böyle bi burna sahip olup niye ameliyat olur anlamam,anlamam..kendime çok kızıyorum. burnun sadece ucunda sorun vardı,onun dışında gayet düzgündü..ne aradım kendimden anlamam ,akılsızım ben.. şimdi yorumlardan da korkuyorum ama bu burun güzelmiş,neden oldunki demelerindenkendi mesajıma alıntı yapmışım bu arada..pardon arkadaşlar
ben de sitenin albümler kısmına birinci burnumun fotoğrafını koydum. özlediğim eski burnum işte.yahu insan böyle bi burna sahip olup niye ameliyat olur anlamam,anlamam..kendime çok kızıyorum. burnun sadece ucunda sorun vardı,onun dışında gayet düzgündü..ne aradım kendimden anlamam ,akılsızım ben.. şimdi yorumlardan da korkuyorum ama bu burun güzelmiş,neden oldunki demelerinden
evet baya farklı oldu zeyna yaherşeyden önce baya bi yamukluk var,bi de şu burun direği çok kaba oldu erkek burnu gibi kalın böyle gözlerimin şeklini bile kötü gösteriyor,birbirinden uzak duruyor. bi de oyuk oldu. bi de bu fotodaki gibi kalkık değil,sarkık şuanda ucu,çökük falan. sence çok iyi cerrahlar,işte ne kadar iyi olursa olsunlar bu fotoğraftaki kadar güzel yapabilirmi artık burnumu bana umut yok gibi geliyor.. ama ben kendime kızıyorum,keşke revizyon için yine birinci ameliyatı yapan doktora gitseydim.ki revizyonada ihtiyaç yokmuş zaten.
evet baya farklı oldu zeyna yaherşeyden önce baya bi yamukluk var,bi de şu burun direği çok kaba oldu erkek burnu gibi kalın böyle gözlerimin şeklini bile kötü gösteriyor,birbirinden uzak duruyor. bi de oyuk oldu. bi de bu fotodaki gibi kalkık değil,sarkık şuanda ucu,çökük falan. sence çok iyi cerrahlar,işte ne kadar iyi olursa olsunlar bu fotoğraftaki kadar güzel yapabilirmi artık burnumu bana umut yok gibi geliyor.. ama ben kendime kızıyorum,keşke revizyon için yine birinci ameliyatı yapan doktora gitseydim.ki revizyonada ihtiyaç yokmuş zaten.
canım saol rahatlattın beni gerçekten hayırlısıyla olsa bitse 6 ayda geçse burun tam bi otursa düşmese ahh ahh bi o zamanlara gelsem :)
rica ederm canm dogruları konuşuorz burda ben gördüklerimi söyledim kime amelyt oldun ? inan ilk günle 6 ay sorası o kadar değişio ki bi burundan bi burun gidio resmeen gördüklermi söylüorm her şey güzel olr =)
umut olmaz mı canım benim? yüz nakli yapılıyo artık düşün..kesinlikle düzelir eminim ben..vücudundan yağ alıyolar, kıkırdak alıyolar, boşluklar doluyo, fazlalıklar törpüleniyo..herşey yapılır, üzülme sen..görüşmeye gittin mi başka dr.lara? onlar ne diyolar?
canım üzülme lütfen bak herkes deneyimlerini paylaşıyo doktorları artık cok iyi tanıyoruz sayelerinde...sen de revizyon olursun o eski burnundan kat kat güzel burna sahip olrsn üzülcek bi şey yok...... belki senin gözüne güzel gözkmemiştr şmdiki halinin fotosunu koy istersen biz de yorum yapalım en azından revizyon olrken bile bizim yormlarımzı dikate almş olrsn
şimdiki halimi koymasam,gerçekten moral bozucu bi tarzdaaslına bakarsan flaşsız ve çeşitli açılardan çekilen fotolarda kötü çıkmıyor ,ama flaşlı fotolarda resmen korkunç cadı burnu gibi,veya burnu kırık boksçular gibi:)