Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 3 hafta önce oldum. Sonuçtan memnun değilim. Psikolojim bozuldu. Gerçekten ihtiyacı olmayan asla ve asla olmasın.. Dönüşü olmayan bir yok çünkü burun.
noldu..neden memnun değilsin. bende kararsızım sadece deviasyonu düzeltsem diyorum o zaman dış görüntü etkilenmiyormuş.
kızlar çok kafam karışık napcam ben sonradan çoğu kimsede sıkıntılar çıkıyor , acaba deviasyonu içerden düzelttirip hiç şekline dokunmasam mı ama dıştan da çıkıntı var
kızlar..bi sorunum var..burnumun alt kısmında, hani kesi izi vardır ya, o alt bölümü enine ikiye böler..işte onun altındaki kısımda bi şişlik oluştu..kemik ya da kıkırdağa benzemiyo..bayaa gergin..bi çeşit şişlik olduğu belli ama geçici bişi mi yok sa kalıcı bişi mi acaba? uzaktan belli diil ama yakında beni rahatsız ediyo..daha da büyümesinden korkuyorum..o nedir acaba? ameliyatın yan etkilerinden ve normal olan bişi midir? yoksa kalıcı mıdır? yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar..dr. kontrolüm var ama bu ayın sonunda..nasıl sabredicem..tel. ile arasam anlatamam gibi geliyo..görmesi lazım..siz ne dersiniz? bööle bişi yaşayan var mı?
Benim burnum çok kalkık ve kavisli oldu, ve 3 haftayı geçti hala nefes alamıyorum. Burnunuzda eğer gerçekten rahatsız edici bir sorun yoksa asla ve asla olmayın. Şayet güzel bile olsa, bir kere ameliyat olmuş, kemikle oynanmış, kıkırdak deforme olmuş oluyor. Yani Allahın yarattığı gibi olmuyor. Sürekli korumanız gerekiyor sanki yerinden düşecekmiş gibi geliyor. Ne çektiğiniz eziyete, ne paraya, nede strese değmiyor. Hadi diyelim şimdi düşme yok. Ama hep korku var içinizde, ya ucu düşerse, ya ödemler geçtikçe iniltili çıkıntılı yerler olursa diye. Bende olmadan önce bu formu okudum ama yinede oldum. Belki benim burnum öyle çok problemli değildi ve ben yeni burnuma hiç alışamadım o kadarki yemekten içmekten kesildim. Allahtan bana yardım etmesi ve alışmam için sadece dua ediyorum.
Canım ben septum ameliyatı geçirdim.. Ama septumun neden eğri olduğunun nedenini de arastırmalısın.. Belki de burnunun dısındaki yamukluk zamanla septumu yamulttu.. Hem acıkcası septum ameliyatları hiç bi zaman % 100 basarı vermez.. bırak % 100 ü % 70 i bile zor:) Ameliyat sonrasında bide Allerjik rinit tanısı kondu.. Anliyacaın zırı zırına doktora gider oldum:) Neyse sana şimdiden geçmiş! ler ola...
o şiş dediğin kısım kıkırdak gibi sert bi doku mu yoksa sivilce gibi bi şişlik mi zeyna?kıkırdak gibiyse benim burun ucumda da aynı durum olmuştu,hala da böyle biraz çıkıntılı gibi o alt tarafı.ama anormal durmuyor ,sadece biraz sarkık gibi duruyor burun ucum o kadar.
bu arada ben senin burnunu görünce çok beğendim ama ünlülerden biri var o da teoman beye ameliyat olmuş,ve en sevmediğim ve biraz da kendi burnuma benzettiğim burun tipine sahip şuanda kadın. oyüzden teoman beyi elemiştim. ama seninkini baz alsam hemen gidip ameliyat olurdum o derece.
canım valla sivilce gibi diil ne yalan sööliyim..seninki gibi galiba ama çok gergin ve doğal olmayan bi şişlik olduğu belli..bakalım zamanla görücez..dediğin gibi bendeki de anormal durmuyo aslında..zaten dikiş izlerim filan da var o bölümlerde..biraz zor iyileşiyo benim cildim maalesef..o izlerle bu şişlik birleşince iyice sinirimi bozdu..bu arada geçen hafta feci nezle oldum ve çok sildim burnumu..orda da biraz hasar vermiş olabilirim..dr.a da sorucam..yeni resim eklerim albüme yakında, arada bi bak olur mu? yorum yaparsın..bu arada teoman bey bana sormuştu, şikayetin nedir, nasıl bi burun istiyosun falan diye..birlikte karar verdik yani şekline..senin fikirlerine önem veriyo..mümkün olduğunca da doğal bişi yapmaya çalışıyo gibi bi izlenim bırakmıştı bende..o ünlü kim bilmiyorum ama belki başka sorunlar çıkmıştır onda ya da o ööle bi burun istemiştir..bilemiyorum canım..ya da tam tersi tamamen dr. hatasıdır..bu burun işi tamamen şans işi..onu anladım ben...çok iyi dr.ların yaptığı bazı burunları görüyorum ve hiç beğenmiyorum mesela, ama bazıları da çok güzel oluyo..
canım teoman dal mı senin doktorun ben de ona gittim, bu hafta yine gideceğim. estetik istemiyorum dedim o zaman deviasyonu düzeltir sadece çıkıntıyı törpülerim ama o bölüme kıkırdak koymam gerek dedi. memnun musun teoman bey den.
yok hayatım..teoman doğan dr.um..plastik cerrah..sadece deviasyon ameliyatı yapmıyor bildiğim kadarıyla..ama teoman doğanı sorarsan evet memnunum..özellikle ameliyatım gerçekten çok kolay geçti..işte şu bahsettiğim şişlik de gitse süper olucak
ben de olucam burun ameliyaatı kızlar :) ama karar veremedim burun şeklimi nasıl seçicem.bence bununla ilgili bi konu açmalıyız.Hangi yüze hangi burun diye :) nasıl fikir?
konu nasıl açılıyor ben daha yeniyim kimsenin fotografını bile göremiyorum
önümüzdeki salı ben de Teoman dogan ile görüşmeye gidicem.umarım iyi geçer.
bazı doktor görüşmeleri gerçekten çok moral bozucu olabiliyor.ama genel olarak tavrı çok iyiymiş.
fiyatta da anlaşırsak süperrr :)
canım valla sivilce gibi diil ne yalan sööliyim..seninki gibi galiba ama çok gergin ve doğal olmayan bi şişlik olduğu belli..bakalım zamanla görücez..dediğin gibi bendeki de anormal durmuyo aslında..zaten dikiş izlerim filan da var o bölümlerde..biraz zor iyileşiyo benim cildim maalesef..o izlerle bu şişlik birleşince iyice sinirimi bozdu..bu arada geçen hafta feci nezle oldum ve çok sildim burnumu..orda da biraz hasar vermiş olabilirim..dr.a da sorucam..yeni resim eklerim albüme yakında, arada bi bak olur mu? yorum yaparsın..bu arada teoman bey bana sormuştu, şikayetin nedir, nasıl bi burun istiyosun falan diye..birlikte karar verdik yani şekline..senin fikirlerine önem veriyo..mümkün olduğunca da doğal bişi yapmaya çalışıyo gibi bi izlenim bırakmıştı bende..o ünlü kim bilmiyorum ama belki başka sorunlar çıkmıştır onda ya da o ööle bi burun istemiştir..bilemiyorum canım..ya da tam tersi tamamen dr. hatasıdır..bu burun işi tamamen şans işi..onu anladım ben...çok iyi dr.ların yaptığı bazı burunları görüyorum ve hiç beğenmiyorum mesela, ama bazıları da çok güzel oluyo..
Yeni yüklediğim fotoğraflar dediğin 18.gün,17.gün yazılı olan fotoğraflar mı??onlar eski değilmi?? Yalnız burnun çok güzel duruyor.şu cepheden çektiğin siyah beyaz foto yeni mi mesela?en önemlisi bence burnun önden görüntüsüdür ve o fotoğrafta da burnun çoook güzel,öyle olacağını bilsem Teoman beye giderim direk. ya o dediğim ünlü belçin bilgin diye bi kadın. kadının burnunu çok çirkin buluyorum,böyle kemik yapısı tamamen belli,iki yandan da çökük gibi. o yüzden korktum ben. çünkü zaten benim kurtulmak istediğim görüntü o