bugün hayatımın en güzel günlerinden biri çünkü alçım çıktı.. ve sonuç.. muhteşemmmmm :) dr hüseyin altun.. kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar..bugün yarın resimlerimi yüklüycem..ufak bir bandaj var burnumda ama ona rağmen çok güzel görünüyorrr :))) darısı ameliyat olmayı düşünenlerin başına..
merhaba.ben ameliyat olalı 6 gün oldu tamponlarım çıktı ama hala tam olarak nefes alamıyorum.nezle gibiyim burnum tıkalı.olan arkadaşlara sorayım sizde yaşadınız mı bu sorunu.sabahları bogazım çok kurumuş oluyor.veya ne zaman geçer acaba
arkadaşlar ameliyat olanlar açıklamalı anlatın nasıl oldunuz nerede oldunuz ameliyat öncesi neler yapıldı kaç saat sürdü ameliyattan sonra nasıl ayıldınız o gece hadtanede kalınıyormu lütfen aydınlatın bizleride...
sen nerede oldun arkadaşım ve fiyat bilgisi verirmisin?
arkadaşlar ameliyat olanlar açıklamalı anlatın nasıl oldunuz nerede oldunuz ameliyat öncesi neler yapıldı kaç saat sürdü ameliyattan sonra nasıl ayıldınız o gece hadtanede kalınıyormu lütfen aydınlatın bizleride...
Kızlar 1 tanecik fotoğraf koydum:)
tatlımm masallah cok güzel yarın 14 gün olucak benım ama hala nefes alamıyorum dogru düzgünn sizinde öyle mi
Kusduuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım, benim tamponum ya da alçım olmadı hiç..burda yazmıştım daha önce de..dr.um o şekilde çalışmadı..dolayısıyla ben gerçekten çok rahat bi ameliyat sonrası geçirmiş oldum..senin ağrılarına çok üzüldüm ama dediğin gibi bünye meselesi demek ki..sen bööle geçiriyosun..neyse az kalmış, alçın filan çıkınca çok daha rahat edersin sanırım..koku almaya da başlarsın..güzel burnunla resimlerini bekliyoruz en kısa zamanda
Arkadaşlar ulaşamıyorum kimseye ama dr. hakkı yücel demir'e burun estetiği yaptıranınız var mı acaba??
anladım canım demeki ben kacırmısım o bölümü, cuma kontrole gidince alcıyı pazartesi cıkaracagını söyledi sevindim:) 12 gunden sonra cıkıcak alcı :) gözlerimde azda olsa morluklarım var inşallah oda gecer , bide koku alırsam oda süper olıcak iyi dileklerin için teşekkür ederim zeyna,
görüşmek üzere :)))