merhabalar! burun estetiği başta olmak üzere bir çok kadınsal mevzuyu araştırırken bu forumlara baktım ve ortamı çok sıcak buldum ve dedim ki artk ben de üye olup aralarına katılmalıyım!! :)
şimdi direk konuya giriyim; burnum çok kemerli yada çok büyük bir burun değil, ama büyük bir burun. bir kemik çıkıntım var ufak ve deviasyon var.sanırım bundan dolayı da burun ucumda hafif bi asimetri var. gidip yaptırıcağım yerdeki doktorla konuştum. sadece törpülemek gerektiğini kırmaya gerek olmadığını, ucunu 3 mm küçültüp eşitleyeceğini ve açık teknik olucağını söyledi. bikere kırmıcam diyince bi heves ve cesaret geldi bana:)) ama çevremdeki çoğu insan delimisin ne gerek var, ne burunlar var seninki iyi, o eziyete değer mi, burnu mafediyolar sonra çok pişman olursun burnun düşer nefes alamazsın vs.. sen sanatçımısın estetikli burun normal hayatta çok gereksiz, kötü duruyo filann... caydırılmaya çalışıyorum yani. 25 yaşındayım, hoşuma gitmeyen bi profilim var ve daha muntazam bir burun istiyorum hepsi bu! ama cidden sağlık açısından yada estetik sonradan sıkıntı yaşarmıyım diye de çok korkuyorum
( ve sizden fikir bekliyorummm