Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bugün hayatımın en güzel günlerinden biri çünkü alçım çıktı.. ve sonuç.. muhteşemmmmm :) dr hüseyin altun.. kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar..bugün yarın resimlerimi yüklüycem..ufak bir bandaj var burnumda ama ona rağmen çok güzel görünüyorrr :))) darısı ameliyat olmayı düşünenlerin başına..

canım biraz ameliyatından bahsetsen ve dokturun yaklaşımlarından kaç saat sürdü burnunda nasıl bir problem vardı?fiyat nekadar? birde benide eklermisin resimlerini görmek istiyorum.

merhaba.ben ameliyat olalı 6 gün oldu tamponlarım çıktı ama hala tam olarak nefes alamıyorum.nezle gibiyim burnum tıkalı.olan arkadaşlara sorayım sizde yaşadınız mı bu sorunu.sabahları bogazım çok kurumuş oluyor.veya ne zaman geçer acaba

sen nerde oldun arkadaşım biraz doktorunu ve fiyat bilgisi verirmisin.

arkadaşlar ameliyat olanlar açıklamalı anlatın nasıl oldunuz nerede oldunuz ameliyat öncesi neler yapıldı kaç saat sürdü ameliyattan sonra nasıl ayıldınız o gece hadtanede kalınıyormu lütfen aydınlatın bizleride...

Ameliyat oncesi yaklaşık 7 saat kadar ac kalmak gerekiyor.ben lokal anestezi ile oldum. Doktorum kalçadan bir iğne vurdu ve bir bes dakika sonra operasyona başladı. Öyle anlattıkları gibi dayanılmaz sesler, acı falan yok. Toplaminda 45 dakika surdu ameliyat.Sarki bile söyledi doktorum. İnanılmaz rahatı. Hatta alciya almadan önce hizlica gösterdi burnumu cok mutlu oldum. Bitince de tekrar ağrı olmasın diye iğne vurdu kalçadan.10 dakika sonra kalktım.genel anestezi olursan bir gece kalman gerekiyor hastanede.

sen nerede oldun arkadaşım ve fiyat bilgisi verirmisin?

Canım ben Medicine İstanbul hospitalda oldum.Tamer Taş doktorum.Bugünde alçım çıktı ve sonuçtan çok memnunum.Fiyat konusuna gelince burdan söylemem doğru olmayabilir.Yalnız şunu belirtmek isterim çok çok uyguna yapıyor doktorum.Ve ayrıca çokta ilgileniyor.Allah ondan razı olsun mükemmel bir doktor hakkını asla yiyemem :)

arkadaşlar ameliyat olanlar açıklamalı anlatın nasıl oldunuz nerede oldunuz ameliyat öncesi neler yapıldı kaç saat sürdü ameliyattan sonra nasıl ayıldınız o gece hadtanede kalınıyormu lütfen aydınlatın bizleride...

Ameliyat öncesi odana yerleşiyorsun.Hemşire gelip kolundan bir tüp kan alıyor.Daha sonra tekrar gelip parmağından kan alıyor.Sonra doktorum geldi ve resim çekti kısa bir konuşma yaptık.Test sonuçlarında çıktıktan sonra sana verilen ameliyat önlüğünü giyiyorsun.Tekrar hemşire gelip seni sedyeye alıyor ve ameliyathaneye götürüyor.Bu kısım gayet zevkli:)Sonra seni ameliyathaneye alıp kısa bir sohpetten sonra seni yatırıyorlar.Vucüduna elektrotlar bağlanıyor kalbini dinlemek için.Parmağına oksijeni takip etmek için bir alet,Koluna tansiyon aleti.O sırada anestezi uzmanı gelip seninle konuşmaya başlıyor ve hooop gerisini hatırlamıyorum :)Ameliyatım 3 saat sürdü ve genel anestezi altında oldum.Ameliyatım 3 saat sürdü çünkü bende ette vardı kemik eğriliği mevcuttu.Ayılmam kolay oldu sıcak odaya aldılar ayıldıktan sonra oksijen verdiler.Ben kustum baya.Ama bu beni çabukcak ayılttı ve rahatlattı kanı,anesteziyi tamamen çıkardım.Doktorum odama tekrar geldi ve anneme neler yapması gerektiğini anlattı.O gece hastanede kaldım.Bir hemşire seninle sürekli ilgileniyor.Ağrı kesici,antibiyotik ve miden bulanmasın diye iğne yapıyorlar.Buz koyuyorlar gözlerine şişleri ve morlukları en aza indirgemek için.Ertesi günde taburcu oluyorsun.Umarım seni aydınlatmışımdır :)

tatlımm masallah cok güzel yarın 14 gün olucak benım ama hala nefes alamıyorum dogru düzgünn sizinde öyle mi

Canım çok teşekkürederim.Nefes konusuna gelince alabiliyorum ama içinde kabuklaşma var onları hissediyorum.Onlar azıcık engel olabiliyor o kadar.Senin nasıl böyle tamamen tıkanık gibi mi yoksa ??? :/

Kusduuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım, benim tamponum ya da alçım olmadı hiç..burda yazmıştım daha önce de..dr.um o şekilde çalışmadı..dolayısıyla ben gerçekten çok rahat bi ameliyat sonrası geçirmiş oldum..senin ağrılarına çok üzüldüm ama dediğin gibi bünye meselesi demek ki..sen bööle geçiriyosun..neyse az kalmış, alçın filan çıkınca çok daha rahat edersin sanırım..koku almaya da başlarsın..güzel burnunla resimlerini bekliyoruz en kısa zamanda :KK16:

anladım canım demeki ben kacırmısım o bölümü, cuma kontrole gidince alcıyı pazartesi cıkaracagını söyledi sevindim:) 12 gunden sonra cıkıcak alcı :) gözlerimde azda olsa morluklarım var inşallah oda gecer , bide koku alırsam oda süper olıcak iyi dileklerin için teşekkür ederim zeyna,
görüşmek üzere :)))

anladım canım demeki ben kacırmısım o bölümü, cuma kontrole gidince alcıyı pazartesi cıkaracagını söyledi sevindim:) 12 gunden sonra cıkıcak alcı :) gözlerimde azda olsa morluklarım var inşallah oda gecer , bide koku alırsam oda süper olıcak iyi dileklerin için teşekkür ederim zeyna,
görüşmek üzere :)))

alçı 7. günde çıkıyor normalde...

X