Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

pekı şişlerın kac gunde gectı goz altların şiştmi yada morardımı

Sislerimin cogu iki iki buçuk haftada gecti ama bilindiği üzere burun ameliyati sonrasi tüm sisliklerin inmesi altı ay bir yılı bulabiliyor göz altlarım çok şişmedi ve morarmadi olanlarda iki haftada tamamen kayboldu

Arkadaslar merhaba..bende burun ucu operasyonu dusunuyorum.ferıt demırkan hakkında bılgısı olan varmı acaba.acıbademde

selam kizlar bende burun estetigi olmak istiyorum ama hangi doktor ile bilmiyorum siz hangileri tavsi edersiniz

ekliyorum canım seni, kabul ettikten sonra görebilirsin resimleri

merhaba arkadasım..bende sadece burun ucu operasyonu dusunuyorum.sanırım teoman beye olmussun,nasıl memnun kaldınmı bırde fıyat nasıldı.bende resımlerını gormek ısterımm.davet gonderdım..teşekkurlerr:)

kizlaaaarrr nihayet buyuk ugrasla bi foto yukleyebildim ,) ufff evime gitmek inernetime laptopuma kavusmak istiyorum.. tlfdan girmek cok zorr.. yorumlarinizi bekliyoruuuummmm.

evime gecince ayrica album olusticam her asamayi fotoladimm ,)

merhaba..kabul ettim seni, resimleri görebilirsin...henüz çok fazla resim yok ama bir fikir verir mutlaka sana..teoman beyden çok çok çok memnun kaldım gerçekten..çalışma şekli + yaptığı burun..

slm msj okudum çok memnun kaldığınızı gördüm nerde kime ameliyat oldunuz resimleri nasıl görebilirim

slm msj okudum çok memnun kaldığınızı gördüm nerde kime ameliyat oldunuz resimleri nasıl görebilirim

merhaba, istanbul amerikan hastanesinde, teoman doğan'a ameliyat oldum..size arkadaşlık teklifi gönderiyorum, kabul ederseniz resimlerimi görebilirsiniz..

bende oldum .sonuctan hüsranim .ayrica genelde ameliyat olmak isteyenelerin cok sordugu soruya bir cevab vermek istiyorum.tamponlar cikinca aci oluyormu diye.ben doktorun cikarmasini bekliyodum.cok acir diye korkuyordum.ee doktor bey cikartmiyormusunuz dedim.cikardimki dedi hic hissetmedim bile.ayrica ameliyta olmak isteyenler yüzlerini iyi temizlesinler.tüy,biyik,kas felan :) ayrica ameliyattan sonra"2 3 gün sonrasi icin"hafif bir makyaj yapin derim.pudra rimel,renkli dudak kremi felan.cok iyi gelicek.o sislikleri morluklari kamufle edicek

geçmiş olsun cnm neden noldu nıye sonuctan husranım dedın??bide yuzunu ıyı temızlesınler derken amelıyattan sonraa kaş falan aldırmak zormu oluyor?

kızlar merhaba bende mesaj yazmıştım ama kimse yardımcı olmadı bana
ben oldum ameliyatımı bu gun itibarıyla 7 gun oldu, alcım hala cıkmadı ve burnum tıkalı koku alamıyorum sıkıntılı bi surec
ve cok agrım oldu baş agrısı ve burun agrısı , baş agrısı olan var ameliyattan sonra bende cok oldu
teşekürlerr...:)

canım öncelikle geçmiş olsun ..ben pek ağrı çekmedim açıkcası..ameliyatın zorluğu ve bünye ile alakalıdır sanırım bunlar..baş ağrısı olur diye duymuştum ben de..ben çok ciddi migren hastası olduğum halde hiç başım ağrımadı çok şükür..sen ağrı kesicilerle geçirmeye çalış bu süreci..zaten daha uzun bi süre ağrının devam edeceğini sanmıyorum..yavaş yavaş geçmeye başlaması lazım..

Kızlar 2 hafta önce ameliyat oldum hapşurma hissimi ilk zamanlar engeleyebiliyordum ama artık ağızdan hapşuruyorum.Bu sorun yaratmaz değil mi?Yaratmaz deselerde sizede bir sormak danışmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…