Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar bandajlarim cikti.. bi foto daha yukledim ,) yaa ama bandajlardan o kadar tahris olmus ki yuzum nasl yaniyo anlatamam :KK43:

geçmiş olsun cnm neden noldu nıye sonuctan husranım dedın??bide yuzunu ıyı temızlesınler derken amelıyattan sonraa kaş falan aldırmak zormu oluyor?

sagol canim.cünkü memnun degilim sonuctan.nefes alamiyorum yine.sonra 2 tane kavis var.cünkü kavis yeri kesik.kirik gibi bisi.yamuk.vss.ve hala arada agri geliyor.dikis yerlerine.yüzünü temizlesinler derken.1 hafta banyo yapilmayacagi icin dogru düzgün yikayamiyosun bile.birde kas degilde biyik,burun tüylerini almak biraz zor.agri oluyor.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımEn Büyük KK hepinize merhaba öncelikle. Burun ameliyatı oldum ve bu konuda çok fazla arkadaşıma yol gösterdim:) sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Görüşmek üzere

canım meraba kime ameliyat oldun en önemlisi sonuçtan memnunmusun cvp veeririsen sevinirim :)

bende 3 gün önce burun ameliyatı oldum hem kbb doktoru girdi ameliyatıma hem plastik cerrahi.kbb doktoru burun içi problmlerimi çözdü plastik cerrahide estetik kısmını.epey bir morardım ama bugün 3.günüm morluğum hiç kalmadı sadece yüzüm şiş ağrı sızı yok ilk gün ağrı kesicilerle zaten atlatılıyor burun ucum çok güzel görünüyor muntazam birde alçım çıksın bakalım merakla bekliyorum.

canım geçmiş olsun kime ameliyat oldun artı sonuçtan memnunmusun cevap veririsen memnun olurum:)

merhaba, istanbul amerikan hastanesinde, teoman doğan'a ameliyat oldum..size arkadaşlık teklifi gönderiyorum, kabul ederseniz resimlerimi görebilirsiniz..

salm canım geçmiş olsun bende yaptırmak istiyorum benide eklermisin resimlerini bende görmek istiyorum

canım öncelikle geçmiş olsun ..ben pek ağrı çekmedim açıkcası..ameliyatın zorluğu ve bünye ile alakalıdır sanırım bunlar..baş ağrısı olur diye duymuştum ben de..ben çok ciddi migren hastası olduğum halde hiç başım ağrımadı çok şükür..sen ağrı kesicilerle geçirmeye çalış bu süreci..zaten daha uzun bi süre ağrının devam edeceğini sanmıyorum..yavaş yavaş geçmeye başlaması lazım..

teşekur ederim zeyna cevapladıgın için :) migrenim olmamasına karşın beynim kulaklarımdan cıkıyodu nerdeyse :) her hastalıgı agır gecirdigim gibi bunuda agır gecirdim galiba ama daha iyim yarın kontrol var 9. gunum ve benim alcılarım cıkmadı sizin alcılarınız ne zman cıkarıldı , birde ben hiç koku alamıyorum sizdede oylemiydi
bende biraz iyileşiyim eski ve yeni fotoları koyıcam :)
inşallah istedigimiz gibi olur hepimiizn :KK52:....

Son düzenleme:
canım öncelikle geçmiş olsun ..ben pek ağrı çekmedim açıkcası..ameliyatın zorluğu ve bünye ile alakalıdır sanırım bunlar..baş ağrısı olur diye duymuştum ben de..ben çok ciddi migren hastası olduğum halde hiç başım ağrımadı çok şükür..sen ağrı kesicilerle geçirmeye çalış bu süreci..zaten daha uzun bi süre ağrının devam edeceğini sanmıyorum..yavaş yavaş geçmeye başlaması lazım..

teşekur ederim zeyna cevapladıgın için :) migrenim olmamasına karşın beynim kulaklarımdan cıkıyodu nerdeyse :) her hastalıgı agır gecirdigim gibi bunuda agır gecirdim galiba ama daha iyim yarın kontrol var 9. gunum ve benim alcılarım cıkmadı sizin alcılarınız ne zman cıkarıldı , birde ben hiç koku alamıyorum sizdede oylemiydi

canım meraba kime ameliyat oldun en önemlisi sonuçtan memnunmusun cvp veeririsen sevinirim :)

Bende merak ediyorum,ameliyat öncesi ve sonrası düşüncelerini nasıl karar verdiğini,ameliyat günü neler yapıldığını,hastaneye kaçta gidip kaçta çıktığını,ayılma aşamasını herşeyi anlatırmısın canım.

merhaba..kabul ettim seni, resimleri görebilirsin...henüz çok fazla resim yok ama bir fikir verir mutlaka sana..teoman beyden çok çok çok memnun kaldım gerçekten..çalışma şekli + yaptığı burun..
canım gçmiş olsun bende yaptırmak istiyorum,eklermisin benide ayrıca fiyat bilgiside verirmisin

geçmiş olsun biraz ameliyat öncesi ve hastanede yaşadıkarını anlatırmısın?ben ameliyat ortamını sevmiyorum,bayıltma işini nerede yapıyorlar ameliyathanedemi yoksa yukarda odandamı oluyor birde ayılma aşaması nasıl oluyor lütfen biraz bilgi verirmisiniz?hiç ameliyat olmadım ben biraz korkuyorum galiba:):26:

merhaba, istanbul amerikan hastanesinde, teoman doğan'a ameliyat oldum..size arkadaşlık teklifi gönderiyorum, kabul ederseniz resimlerimi görebilirsiniz..[/QUOT

fiyat ve ameliyat kaç saat sürüyor bilgi verirmisiniz o gece hastanede kalınıyormu?

bende oldum .sonuctan hüsranim :KK43: .ayrica genelde ameliyat olmak isteyenelerin cok sordugu soruya bir cevab vermek istiyorum.tamponlar cikinca aci oluyormu diye.ben doktorun cikarmasini bekliyodum.cok acir diye korkuyordum.ee doktor bey cikartmiyormusunuz dedim.cikardimki dedi :KK70: hic hissetmedim bile.ayrica ameliyta olmak isteyenler yüzlerini iyi temizlesinler.tüy,biyik,kas felan :) ayrica ameliyattan sonra"2 3 gün sonrasi icin"hafif bir makyaj yapin derim.pudra rimel,renkli dudak kremi felan.cok iyi gelicek.o sislikleri morluklari kamufle edicek :KK66:

neden sonuç hüsran dediniz güzel olmadımı?doktorunuz kimdi acaba

Kızlar 2 hafta önce ameliyat oldum hapşurma hissimi ilk zamanlar engeleyebiliyordum ama artık ağızdan hapşuruyorum.Bu sorun yaratmaz değil mi?Yaratmaz deselerde sizede bir sormak danışmak istedim.

sen nerede oldun arkadaşım ve fiyat bilgisi verirmisin?

Kizlar ben de 3 gün önce ameliyat oldum. Lokal anestezi ile. Hiç korkulacak bir durum yok. Genel anestezinin risklerine girmeyin. Ameliyat 45 dakika sürdü ve 10 dk dinleyip yürüyerek eve gittim :) korkmayın hiç gercekten cok rahat geçiyor. Önemli olan doktor secimi ben Op.Dr.Hasan Poyraza ameliyat oldum.akliniza takılan bir şey olursa sorun severek cevaplarım :)

canım, benim tamponum ya da alçım olmadı hiç..burda yazmıştım daha önce de..dr.um o şekilde çalışmadı..dolayısıyla ben gerçekten çok rahat bi ameliyat sonrası geçirmiş oldum..senin ağrılarına çok üzüldüm ama dediğin gibi bünye meselesi demek ki..sen bööle geçiriyosun..neyse az kalmış, alçın filan çıkınca çok daha rahat edersin sanırım..koku almaya da başlarsın..güzel burnunla resimlerini bekliyoruz en kısa zamanda :KK16:

çok geçmiş olsun...benimde burun içi ve burun dışında yamukluk var.ameliyat olcam ama hala doktoruma karar verebilmiş değilim. estetik üzerine de uzmanlık almış kbb ci mi olmalı direk estetik uzmana mı ameliyat olmalıyım o kısma bir türlü karar veremedim...

arkadaşlar ameliyat olanlar açıklamalı anlatın nasıl oldunuz nerede oldunuz ameliyat öncesi neler yapıldı kaç saat sürdü ameliyattan sonra nasıl ayıldınız o gece hadtanede kalınıyormu lütfen aydınlatın bizleride...

INsallah istedigin gibi bir burnun olur canimm benim gibi olmasin kimseee cok zor donem geciriyorumm yaa :KK43: hayata kustum artikk beklemem lazim ama ben bu samanda ne disari cikabiliorum nede biri gormek istiorumm cok zor birsey yaaa allah kimseyede yasatmasin :'( duzelmicek diyede cok koriuoum ameliyat olsamda cunku cok tuhaf bir burun suanda

X