tşk ederim bende öyle düşünüyorum vücut gelişimini tamamladıktan sonra olması daha mantıklı
canım şu iç ameliyat tekrar yaptırmak gerekebiliyormuş...ben 2004 yılında içinden oldum..300 lira vermiştim..ama burada ismi olan bir dr..hiç problem yaşamadım bir daha..istanbuldan düzeltirmeye bana geliyorlar demişti
2.5 ay cok dha ne işi var onların burunda bnm 17 gun oldu
estetik zaten kemik düzeltrmek deviasyon yani. ama ucunda sorun varsa onuda yaptırabılrs ama yne estetik onn adı
slm ben yeniyim burada. bu hafta veli aslana muayneye gidmeyi düşünüyorum burnumda kıkırdak egiliği var nefes almakta zorluk çekiyorum ayrıca estetikde olmayı düşünüyorum ...ama çok kokuyorum acaba dok hakkında bilgisi olan varmı memnun kalırmıyım ..ve anesteziden çok korkuyorum( daha önce hiç amelyat olmadım acaba vazmı geçem diyorum bazen (((
hiç korkma canım burda ne desek boş kişiden kişiye inan değişiyor vucüdün reaksiyonları . ancak 2-3 gün biraz sıkıntın olur ondan sonrası kolay şimdiden geçmiş olsun .
iç ameliyat nasıl birşey? ve hangi şehirdesin sen canım?
canım nefes almamızı önlüyor ya kemik ve et oluyo burnumuzun içinde onları aldırmıştım..balıkesir edremitte..
slm ben yeniyim burada. bu hafta veli aslana muayneye gidmeyi düşünüyorum burnumda kıkırdak egiliği var nefes almakta zorluk çekiyorum ayrıca estetikde olmayı düşünüyorum ...ama çok kokuyorum acaba dok hakkında bilgisi olan varmı memnun kalırmıyım ..ve anesteziden çok korkuyorum( daha önce hiç amelyat olmadım acaba vazmı geçem diyorum bazen (((
ben de çarşamba günü ameliyat oluyorum kızlar..hafif bi deviasyonum var ama çok kötü durumda diil..zaten dr.um sadece burnumun ucuyla biraz oynayarak daha rahat nefes alabileceğimi söyledi..zaten eliyle bi şekillere soktu burnumu, o sırada gerçekten nefesim değişti, daha iyi oldu. "işte bööle olucak" dedi..bakalım..güveniyorum ona ama acayip korkuyorum ameliyattan..ilk kez narkoz alıcam, yarın zaten anestezi dr.u ile randevum var hastanede..gerçekten çok korkuyorum..hem ameliyattan hem de burnumun nasıl olacağını tam bilememekten :44:
canım ben aynı yerde necdet beye oldum. hem deviasyon (kemik eğriliği) hem burun eti hem de estetik. çok memnunum. necdet beyle görüşmeni tavsiye ederim. fiyat farkı yok aralarında. aynı yerde yapıyorlar ameliyatları. necdet beyden memnun kalmayan görmedim.
hmm nejdet beyi hiç düşünmemiştim iyi oldu tavsiyeniz degerlendiricem..bu arada anestezi uzmanları nasıl acaba ben ondan çok korkuyorum nasıl geçti sizin ayılmanız kolay oldumuyardımcı oldugunuz için çok teşekkürler..
ben de çarşamba günü ameliyat oluyorum kızlar..hafif bi deviasyonum var ama çok kötü durumda diil..zaten dr.um sadece burnumun ucuyla biraz oynayarak daha rahat nefes alabileceğimi söyledi..zaten eliyle bi şekillere soktu burnumu, o sırada gerçekten nefesim değişti, daha iyi oldu. "işte bööle olucak" dedi..bakalım..güveniyorum ona ama acayip korkuyorum ameliyattan..ilk kez narkoz alıcam, yarın zaten anestezi dr.u ile randevum var hastanede..gerçekten çok korkuyorum..hem ameliyattan hem de burnumun nasıl olacağını tam bilememekten :44:
Zeyn_a beni de bugün aradı doktorm ve cuma günü için anlaştık.. Cuma günü ben de ameliyat olcamm.. aynı korku bende de var.. ilk kez narkoz alcam... Allahım yardımcımız olsun.. acayip bi heycan kapladı içimi.. korku, heyecan tuhaf bişi
canım aynen ya..ben bi de çocuk filan doğurdum ama normal doğum yaptım, narkoz almadım..ameliyathane filan :44: eşim bi operasyon geçirmişti, narkoz alırken bayaa bi saçmalamış..şimdi gülüyorum anlatırken ama ben ööle saçma şeyler filan da söölemem umarım..bi de korku dışında merak da var bizde şimdi..acaba nasıl bi burunla karşılaşıcaz diye..sen nerdesin? sakıncası yoksa nerde, kime ameliyat oluyosun?
canım ben aynı yerde necdet beye oldum. hem deviasyon (kemik eğriliği) hem burun eti hem de estetik. çok memnunum. necdet beyle görüşmeni tavsiye ederim. fiyat farkı yok aralarında. aynı yerde yapıyorlar ameliyatları. necdet beyden memnun kalmayan görmedim.
anestezi uzmanlarıyla görüşmedim. rahattı ameliyatım. ameliyathaneyi hatırlamıyorum ki sanırım uyudum iğne yapmışlardı odadayken asansöre bindiğimi hatırlıyorum. odamda uyandım. ben çocukken narkoz almıştım o yüzden içim rahattı. zaten test yapyıorlar evvelden.
veli bey de iyi bir doktor. ama eskiden herkes çok memnunken yakın zamanda memnun olmayan hastaları okudum burada. şu da var ki veli bey çok yoğun. hasta sayısı çok fazla. memnun kalmayanlar yazıyorsa bu sayılar normal. necdet beyin başlığına bakın dilerseniz. orada da yazıyorum. memnun kalmayan görmedim.