Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

anladım canım benim.. ben de ilk defa anestezi altına gircem.. benim de yakın bir arkadaşım başka bir ameliyat oldu ve o da baya bi saçmalamış hep anestezi alırken hem de uyanırken, anlattı çok güldüm ama umarım bende olmaz :KK70: aynen bende de merak var, istediğim gibi olmazsa, tekrar ameliyat gerekirse diye korkyorum.. ben g.antepte prof dr mehmet mutaf'a olcam canım

ben istanbuldayım..ikimizin de Allah yardımcısı olsun tatlım..haftaya ikimiz de güzel ve sağlıklı burunlarımızla yorumlar yazalım buraya inşallah..

ben istanbuldayım..ikimizin de Allah yardımcısı olsun tatlım..haftaya ikimiz de güzel ve sağlıklı burunlarımızla yorumlar yazalım buraya inşallah..

ayyy inşallahhhhhhh..

annem ve babam şuanda beni sakinleştirme çabası içerisindeler.. :KK70:D normalde onların tedirgin olması gerekmiyomuydu :p

ayyy inşallahhhhhhh..

annem ve babam şuanda beni sakinleştirme çabası içerisindeler.. :KK70:D normalde onların tedirgin olması gerekmiyomuydu :p

onlar seni bööle heyecanlı görünce kendi paniklerini unutuyolardır canım..onlar için de çok zor

öyle canım haklısın.. annem bana yıllar önce olduğu ameliyatı anlatıyor.. korkma bu kadar, olup biticek ve çok güzel olacak inşallah diyo :) hakkımızda hayırlısı olsun yaa..

kızlar ben şunu merak ediyorum acaba bu ameliyatlarda ikinci ameliyat olma ihtimali çok yüksek mi? Yani bana mı öyle denk geldi bilmiyoru ama sanki 1 defa olan kişilerin çoğu 2.defa da oluyor gibi geldi. Bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim :)

şimdiden geçmiş olsun size. inş.. herşey güzel gider darısı başıma:KK43:bende bu hafta muayineye gidiyorum hayırlısı bu kadar korkak olduğumu ben bile bilmezdim:KK43:((

Canımmm çok sağol.İnşAllah darısı başına.Bende korkmuyorum desem yalan olur ama girdik bir yola hayırlısı inşAllah.

yorumlara bakiyorumda herkes en az 2 kez burun ameliyati olmus.1 kere ameliyat olupta olumlu sonuc alan yok mu arkadaslar?valla cuma gunune kadar vaktim var nerdeyse vazgecicem ameliyat olmaktan:S

Aynen bende öyle düşünüyorum.2. kez ameliyat olanların sebebi fiziksel açıdan mı yoksa fonksiyon olarak bir bozukluktan dolay mı?

Aynen bende öyle düşünüyorum.2. kez ameliyat olanların sebebi fiziksel açıdan mı yoksa fonksiyon olarak bir bozukluktan dolay mı?

ben de 2. kez ameliyat olanları görüyorum da duyuyorum da. ben şahsen düşünmüyorum. kimisi nefes sorunundan 2. ameliyatı oluyor. kimisi ise şeklini beğenmiyor. bazısında evet çok başarılı bir görünüm değil. bazısı hele neredeyse çok az kusur var burnunda ama çok mükemmeliyetçi takmış kafaya.

açıkçası eğer nefes problemi yaşıyorsan, görünüm olarak da burnun çok kötüyse 1. ameliyat sonrası memnun kalan daha çok. benim gibi.

ama nefes problemi yok, şekli çok da kötü değil ama kişi beğenmiyorsa, 1. ameliyat ile yetinmeyebiliyor.

gene de tabiki 2. ameliyatlar kişiler yüzünden değil sadece gerçekten doktor hatası da olabiliyor. burun yapısından da olabiliyor.

aynı gün oluyoruzzz ameliyatt :KK70:DD hakkımızda hayırlısı olsunnnnnn:KK34:

korkmayın doktorunuz tecrübeliyse eğer herşey çok güzel olur,acı ,ağrı falan olacağını sanmıyorum,en azından ben de olmamıştı,şimdiden geçmiş olsun...olumlu düşünün olumlu olayları çağırın aklınızla...ben buna çok inanıyorum.

X