Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bede de ayıydı.. hatta kırık vardı burumda.. nefes de alamıyordum.. 1 sene çok güzel geçti, sonra oğluşum tekmeler fln atınca yine nefes alamıyorum gibime geliyor.. sabaha kadar ağzı açık uyuyorum..

canım şu iç ameliyat tekrar yaptırmak gerekebiliyormuş...ben 2004 yılında içinden oldum..300 lira vermiştim..ama burada ismi olan bir dr..hiç problem yaşamadım bir daha..istanbuldan düzeltirmeye bana geliyorlar demişti

sgk bi kısmını karşılıyo estetiğn ama kbb olursa hepsini karşılıyo bilgn olsn

canım biz çok araştırdık...devlet estetiği karşılamıyo küçük bir mebla ödemek zorundasın 700 den 2000 e kadar gidien bir rakam....ama nefes alma problemin varsa ücretsiz ameliyat oluyorsun....

hapşuruk cidden sıkıntı:d

benim açı aynı sen özelliklemi istedn onu

bende devlette olucam allahın izni ile sadece sırtı düzlenecek kaldırma falan olmayacak..

evet doktor çıkartsn hem doktor masaj yapar daha iyi olur

canım senin alçın yeni alınmadı mı..alçıdayken mş temizlemeye başladın? nasıl yıkadığını tarif eder misin??doktorun mu gösterdi sana nasıl yıkayacağını??

burnunu nemli tutmalısn bunn icn sinüs rinse kıt var onu alabilrsn ben ondn kullandm gayet guzel temzleniyo

aynı durum bendede oldu ama sıkıntı olmadı sen yinede doktoruna sor bnm boğazlarmdada ağrı oldu

2.5 ay cok dha ne işi var onların burunda bnm 17 gun oldu

insallah kosmayızz

şüeler daha uzn süre oluyo bde burun dikliği zamanla inicek bn dha bekliyrm

estetik zaten kemik düzeltrmek deviasyon yani. ama ucunda sorun varsa onuda yaptırabılrs ama yne estetik onn adı

kotu sans gazlı bezli tampon nasıl bsy ya:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…