Amin canım benim.Heyecan dorukta az kaldı valla.Sen kime oluosun? :)
korkmayın doktorunuz tecrübeliyse eğer herşey çok güzel olur,acı ,ağrı falan olacağını sanmıyorum,en azından ben de olmamıştı,şimdiden geçmiş olsun...olumlu düşünün olumlu olayları çağırın aklınızla...ben buna çok inanıyorum.
opracım.. ben g.antepte prof dr mehmet mutaf'a olcam.. az önce yine görüştük cuma günü saat 17:00 ameliyatD
atomix cimm haklısın canım benim.. bakalım doktoruma çk güveniyorum, işinde tecrübeli, bilinen ve tercih edilen birisi.. inşallah iyi olur yaa.. inşallah çok güzell olacak ,)
hayırlı olsun canım şimdiden.. az kalmış gününe.. en fasla 3 gün sıkıntı çekersin oda nefes alma zorluğu olduğu için .. onun harici iyiki olmuşum dersin..benimde 7.ci günüm.. ve iyiki olmuşum diyorum.. şimdiden geçmiş olsun..
teşekkür ederim canım benim.. evet az kaldı ve bende heyecan dorukta yaa.. nasıl bir heycan, mutluluk ve korku karmaşası içerisindeyim tarif edemem ama sanırım anlarsın beni.. bu kadar korkmamam gerek ameliyattan dimi yaa
suanki aklim olsa asla ameliyat olmazdim.yeni burnum beni dünya güzelide yapicak olsaydi,yinede olmazdim.resmen özgürlügünü kisitliyor insanin.aman biri vurdu vurucak diye kendimi korumaktan biktim.birde yanlislikla bir cocukla oynarken sana vurduysa..iste en kötüsü o.ölüyormussun gibi oluyosun ya.bir basketbol voleybol top oyunu oynayamiyorum top burnuma gelicek diye.
korkmayın doktorunuz tecrübeliyse eğer herşey çok güzel olur,acı ,ağrı falan olacağını sanmıyorum,en azından ben de olmamıştı,şimdiden geçmiş olsun...olumlu düşünün olumlu olayları çağırın aklınızla...ben buna çok inanıyorum.
ne kadar oldu ki? benim 4 ay oldu. öyle minik darbelerde acıma falan yok.
teşekkür ederim canım benim.. evet az kaldı ve bende heyecan dorukta yaa.. nasıl bir heycan, mutluluk ve korku karmaşası içerisindeyim tarif edemem ama sanırım anlarsın beni.. bu kadar korkmamam gerek ameliyattan dimi yaa
yha bende cuma olucam ameliyat ama cok korkuyorum ıst da olupta ameliyat olucak kımse var mı
Ben de bu yaz ameliyat olacağım.Aslında benim amacım estetik değildi çünkü nefes alamıyorum ama burnum 2-3 yıl içinde sağa doğru hafif eğildi ama fotograflarda onden çok belli oluyor. Yazın olma diyenler çok fazla , bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
turamit çok teşekkür ederim canım..inşallah iyi olur..çarşamba akşamı buraya gelip güzel bişeyler yazabilmeyi umuyorum..
şimdiden geçmş olsun canım ,) maalesef ben g.antepteyim..
şimdiden geçmş olsun canım ,) maalesef ben g.antepteyim..
yha bende cuma olucam ameliyat ama cok korkuyorum ıst da olupta ameliyat olucak kımse var mı
Ben İstanbul da oluyorum cnm mübarek günde hayırlısıyla girip çıkarız inşAllah :)
ankara da burun estetiği olanlar yada arkadaşları olmuş olanlar var mı arkadaşlar.
inş canım hangi hastane de yaptırıyorsun
Yarın zaman nasıl geçicek bakalım[/QUO
ay hiçç sorma yha acayip hissediyorum kendimi korku heycan merakk