Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Amin canım benim.Heyecan dorukta az kaldı valla.Sen kime oluosun? :)

opracım.. ben g.antepte prof dr mehmet mutaf'a olcam.. az önce yine görüştük cuma günü saat 17:00 ameliyat D

atomix cimm haklısın canım benim.. bakalım doktoruma çk güveniyorum, işinde tecrübeli, bilinen ve tercih edilen birisi.. inşallah iyi olur yaa.. inşallah çok güzell olacak ,)

hayırlı olsun canım şimdiden.. az kalmış gününe.. en fasla 3 gün sıkıntı çekersin oda nefes alma zorluğu olduğu için .. onun harici iyiki olmuşum dersin..benimde 7.ci günüm.. ve iyiki olmuşum diyorum.. şimdiden geçmiş olsun..

suanki aklim olsa asla ameliyat olmazdim.yeni burnum beni dünya güzelide yapicak olsaydi,yinede olmazdim.resmen özgürlügünü kisitliyor insanin.aman biri vurdu vurucak diye kendimi korumaktan biktim.birde yanlislikla bir cocukla oynarken sana vurduysa..iste en kötüsü o.ölüyormussun gibi oluyosun ya.bir basketbol voleybol top oyunu oynayamiyorum top burnuma gelicek diye.

teşekkür ederim canım benim.. evet az kaldı ve bende heyecan dorukta yaa.. nasıl bir heycan, mutluluk ve korku karmaşası içerisindeyim tarif edemem ama sanırım anlarsın beni.. bu kadar korkmamam gerek ameliyattan dimi yaa

kesnlikle korkma canım.. bi 3 gün nefes alamama sorunun olacak ama doktorun delikli tampon kullanırsa 2 gün nefes alabilirsin o tamponlardan. 3.gün itibariyle kan pıhtıları tampon deliğini tıkamaya başlayınca alamamaya başlıyosun nefes.. ya zaten tamponda 3 ile 5 gün arasında falan kalıyo en fasla.. okadarınıda çekersin artık.. sonuçta güzel yüze uyumlu bir burna kavuşcazz hepsine değer yanii :) resimlerine şimdi baktım ve iyiki oluyosun dedim.. dahada yakışacağına eminim

ne kadar oldu ki? benim 4 ay oldu. öyle minik darbelerde acıma falan yok.

Aynen canım olumlu olmak çok önemli gerçekten.Ve ben şuan çok mutluyum heyecanlıyım.Doktorumada çok güveniyorum.İnşAllah herşey umduğumuz gibi olur :)Çok sağol :)

yha bende cuma olucam ameliyat ama cok korkuyorum ıst da olupta ameliyat olucak kımse var mı

ablamda aynı durumda ama cok korkuyo

Yarın zaman nasıl geçicek bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…