anladım canım benim.. ben de ilk defa anestezi altına gircem.. benim de yakın bir arkadaşım başka bir ameliyat oldu ve o da baya bi saçmalamış hep anestezi alırken hem de uyanırken, anlattı çok güldüm ama umarım bende olmazaynen bende de merak var, istediğim gibi olmazsa, tekrar ameliyat gerekirse diye korkyorum.. ben g.antepte prof dr mehmet mutaf'a olcam canım
ben istanbuldayım..ikimizin de Allah yardımcısı olsun tatlım..haftaya ikimiz de güzel ve sağlıklı burunlarımızla yorumlar yazalım buraya inşallah..
ben istanbuldayım..ikimizin de Allah yardımcısı olsun tatlım..haftaya ikimiz de güzel ve sağlıklı burunlarımızla yorumlar yazalım buraya inşallah..
ayyy inşallahhhhhhh..
annem ve babam şuanda beni sakinleştirme çabası içerisindeler..D normalde onların tedirgin olması gerekmiyomuydu
onlar seni bööle heyecanlı görünce kendi paniklerini unutuyolardır canım..onlar için de çok zor
öyle canım haklısın.. annem bana yıllar önce olduğu ameliyatı anlatıyor.. korkma bu kadar, olup biticek ve çok güzel olacak inşallah diyo :) hakkımızda hayırlısı olsun yaa..
17 şubat cuma ameliyatım var kızlar heyecan dorukta
şimdiden geçmiş olsun size. inş.. herşey güzel gider darısı başımabende bu hafta muayineye gidiyorum hayırlısı bu kadar korkak olduğumu ben bile bilmezdim ((
ffffffffffffffffffffffffffss
mesaj sayısı doldurmak istiyorsan eğer bunun için başlık var. burada üstüste anlamsız mesajlar atmamalısın.
mesaj sayısı doldurmak istiyorsan eğer bunun için başlık var. burada üstüste anlamsız mesajlar atmamalısın.
:))))) hakkatten bu ne ya :).ben bile böle yapmamıştım :)
nasıl dayanılır o yontma işlemine ııııııııy.
selçuk inanalı, veli arslan, barış çakır,buğra çöllü,emre ilhanlı
bu isimler çok duyuluyor
yorumlara bakiyorumda herkes en az 2 kez burun ameliyati olmus.1 kere ameliyat olupta olumlu sonuc alan yok mu arkadaslar?valla cuma gunune kadar vaktim var nerdeyse vazgecicem ameliyat olmaktan:S
Aynen bende öyle düşünüyorum.2. kez ameliyat olanların sebebi fiziksel açıdan mı yoksa fonksiyon olarak bir bozukluktan dolay mı?
17 şubat cuma ameliyatım var kızlar heyecan dorukta
aynı gün oluyoruzzz ameliyattDD hakkımızda hayırlısı olsunnnnnn
aynı gün oluyoruzzz ameliyattDD hakkımızda hayırlısı olsunnnnnn