Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bede de ayıydı.. hatta kırık vardı burumda.. nefes de alamıyordum.. 1 sene çok güzel geçti, sonra oğluşum tekmeler fln atınca yine nefes alamıyorum gibime geliyor.. sabaha kadar ağzı açık uyuyorum..

canım şu iç ameliyat tekrar yaptırmak gerekebiliyormuş...ben 2004 yılında içinden oldum..300 lira vermiştim..ama burada ismi olan bir dr..hiç problem yaşamadım bir daha.:nazar:.istanbuldan düzeltirmeye bana geliyorlar demişti

sgk bi kısmını karşılıyo estetiğn ama kbb olursa hepsini karşılıyo bilgn olsn

canım biz çok araştırdık...devlet estetiği karşılamıyo küçük bir mebla ödemek zorundasın 700 den 2000 e kadar gidien bir rakam....ama nefes alma problemin varsa ücretsiz ameliyat oluyorsun....

hapşırmamak için dilini damağına değdirmen gerekiyomuş sanırım bastırarak burda bi yerde okumuştum sanki ben öyle yapıyorum ve ışığa bakmamaya çalışıyorum bu gibi durumlarda.doktorum gerçekten çok iyi şu an bursada en iyisi diyolar murat tezcan için,cihantimur falan fasa fiso.ben de çok memnunum kendisinden ilgili alakalı samimi,paragöz değil.fiyatı açtığım başlıkta yazdım canım özelden mesaj da atamıyorum ama burdan da ilan etmek istemiyorum istersen açtığım başlığa bak orda yazdım fiyatını :KK70: ama paragöz biri değil ben sadece biişeyler yapamaz mısınız dedim hemen düştü fiyatı biraz daha ısrar etsem daha da düşerdi de uğraşmadım zaten çok da yüksek değil herşey dahil ücrete hastane masrafları falan filan.kardeşin bi gidip görüşsün kendisiyle kükürtlüde kliniği görüşme de ücretsiz :KK70:

hapşuruk cidden sıkıntı:d

her yere yazıyorum:)))
şiştir iner diye 11 gündür bekliyorum arkadaşlar..bıyık mesafem çok uzun duruyo yaaa:KK43:(burunla dudak arasındaki mesafem neden böyle uzadı..burnum kaltı diye mi acep diyorum ama çok düşük değildi ki:KK43:(nasıl uzadı bu aklım almıyo..sizin de öyle olduysa yazın da içim rahatlasın:))

benim açı aynı sen özelliklemi istedn onu

bende devlette olucam allahın izni ile sadece sırtı düzlenecek kaldırma falan olmayacak..

arkadaşlar bantlarınızı evdekendiniz banyodan sonra mı çıkarıyorsunuz..benim yeğenim de öyle çıkarmış burda bikaç kişiden de duydum..doktor cuma günü çıkaralım bantları dedi..yani ben doktora gidicem o çıkaracak...banyodan sonra yumuşardı acıtmazdı bari:KK43:(kesin yine eliyle şekil verecek ondan çağırıyo:KK43:((

evet doktor çıkartsn hem doktor masaj yapar daha iyi olur

canım senin alçın yeni alınmadı mı..alçıdayken mş temizlemeye başladın? nasıl yıkadığını tarif eder misin??doktorun mu gösterdi sana nasıl yıkayacağını??

burnunu nemli tutmalısn bunn icn sinüs rinse kıt var onu alabilrsn ben ondn kullandm gayet guzel temzleniyo

merhaba.ben ameliyat olalı 6 gün oldu tamponlarım çıktı ama hala tam olarak nefes alamıyorum.nezle gibiyim burnum tıkalı.olan arkadaşlara sorayım sizde yaşadınız mı bu sorunu.sabahları bogazım çok kurumuş oluyor.veya ne zaman geçer acaba

aynı durum bendede oldu ama sıkıntı olmadı sen yinede doktoruna sor bnm boğazlarmdada ağrı oldu

Valla şoyle dıyım benım 2,5 ay oldu bu sur ıcınde burnuman çıkmaık şey kalmadı daha gecen hafta sumkurduugmde dıkış ıplıklerı çıkıyordu sıyah sıyah:)) ben okyanus suyu kullanmadım uzun sure.Ama mesala az once yaptım şok ıyı gelıyor.Açıyor baya ,ne yazıkkı çok sabır gerektırıyor tatlım bu iş sağlam psıkolojı lazım :KK43:(((

2.5 ay cok dha ne işi var onların burunda bnm 17 gun oldu:KK43:

valla umarım koşmayız canım ya :) pretisyen bır hekım demıştı bana gercı ıkı tanesı :) burun oyle çok oynanıcak bır organ deıl sonra garıp goruntuler çıkar demıştı ayy ne bıleyım ya bekleyıp orucez bu arada bana arkadaşlık teklıfı gondersene ekleyım senı :))

insallah kosmayızz:KK43:

ben de pazartesi, ameliyat oldum:) şu an burnum alçıda..alçıların yakında çıkacak sanırım senin de..ağrın oluyor mu? ben sürekli ağrı kesici kullandığım için farkında değilim.sen de burnunun çok dik olduğunu hissediyor musun?şüphelerin var mı burnunun alacağı şekille ilgili?buradan sürekli haberleşirsek sevinirim:))

şüeler daha uzn süre oluyo bde burun dikliği zamanla inicek bn dha bekliyrm

arkadalar merhabalar bi sorum olacak benim burnumun kemiğinde eğrilik var birde et büyümesi bu nedenle ameliyat olmam gerekiyomuş ama ben estetik olmak istemiyorum sadece kemiğin düzeltilmesi mümkünmü yoksa estetik şartmı:26:

burnumda nefes darlığı oluyo ve sinüzitim çıktı bu sorundan dolayı

estetik zaten kemik düzeltrmek deviasyon yani. ama ucunda sorun varsa onuda yaptırabılrs ama yne estetik onn adı

tampon, doktordan oktora bile dğeişiyor... estetikçim minik tamponlar tercih ederken, kbb doktorum anam babam usulu gazlı bezi doldurmuş burnuma... çıkarması çok zordu. ama gazlı bez kullanan yoktur benim kbb doktorumdan başka artık sanırım...

yani tampon koyabilir, koysa da korkma artık kullanılan tamponlar minicik hiç acımıyor çıkarırken. benim gazlı bez fenaydı. onu şimdiden sor istersen ama sanmam gazlı bez kullanan kalmadı artık. bana denk gelmiş...

kotu sans gazlı bezli tampon nasıl bsy ya:d

X