- 17 Ocak 2012
- 168
- 1
Ben acunun bu hafta açılan hastahanesinde oldum normalde 5500tl falan paket fiyatıymış her şey dahil :) odası, muayene falan:) Tanıdık aracılığıyla 4000tlye yaptırdık, şimdilik memnunum en azından morluk , şişlik vs açısından çok titiz çalıştı, hastahene vs de gayet iyiydi, sallıyorum kimi hastanelerde buruna buz tutuyorlarmış, onun yerinde yanı başımda sürekli soguk buhar makinesi calıstı cok rahatlattı falan :)istanbuldayım. abdulkadir göksel hangi hastanede?
Ben acunun bu hafta açılan hastahanesinde oldum normalde 5500tl falan paket fiyatıymış her şey dahil :) odası, muayene falan:) Tanıdık aracılığıyla 4000tlye yaptırdık, şimdilik memnunum en azından morluk , şişlik vs açısından çok titiz çalıştı, hastahene vs de gayet iyiydi, sallıyorum kimi hastanelerde buruna buz tutuyorlarmış, onun yerinde yanı başımda sürekli soguk buhar makinesi calıstı cok rahatlattı falan :)
Acun kendını aştı :) Çok gecmış olsun canım nasılsın pekı ıyımısın doktorun kımdı?
Bu arada ameliyat öncesi fotoğraflarımı yükledim, yenilerini de inş haftaya falan duruma göre:)
hayırlısıyla olursun inşallah yüz hatların çok güzelmiş..
Bu arada ameliyat öncesi fotoğraflarımı yükledim, yenilerini de inş haftaya falan duruma göre:)
ne tesadüff..ben de yükledim:)) eski hallerimizle vedaşlaşma vakti geldi aslında:))
eski burnun da güzel görünüyor noname.benim şuanki ameliyatlı burnumdan daha güzel:) kime ameliyat oldun?
Dr.Leyla Arvas'a canım, nefes problemim vardı o yüzden oldum :)
ben de bu sitede sürekli ameliyat olanlardan fikir alan revizyon ameliyat adayıyım,bakalım seninki iyi olsun.leyla hanımla da görüşebilirim,bu sitede doktor aramaktan araştırmaktan başka bi işe yaramıyorum zaten:)
Ben siteden değil de tanıdık aracılığıyla buldum, int sitesi var istersen bakabilirsin :)
Çok saçma... Sana bunu diyen erkeklerden şüphe duymaya başladım şuan :)Allah'ın verdiğini değiştirmeyen bir insan saçını da boyamaz makyajda yapmaz tamamen doğal gezer..bence biraz geniş çaplı düşün
bende istiyorum ama 3.500 geçmesin ve pişman olmakda istemiyorum yaa of