Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

istanbuldayım. abdulkadir göksel hangi hastanede?
Ben acunun bu hafta açılan hastahanesinde oldum normalde 5500tl falan paket fiyatıymış her şey dahil :) odası, muayene falan:) Tanıdık aracılığıyla 4000tlye yaptırdık, şimdilik memnunum en azından morluk , şişlik vs açısından çok titiz çalıştı, hastahene vs de gayet iyiydi, sallıyorum kimi hastanelerde buruna buz tutuyorlarmış, onun yerinde yanı başımda sürekli soguk buhar makinesi calıstı cok rahatlattı falan :)

Acun kendını aştı :) Çok gecmış olsun canım nasılsın pekı ıyımısın doktorun kımdı?

Acun kendını aştı :) Çok gecmış olsun canım nasılsın pekı ıyımısın doktorun kımdı?

Aynen canım:) Hastane hakkında buradaxxxxxxxx bir kaç haber çıkmış, işitme engelli çocuklara ücretsiz ameliyat vs yapılacakmıs ben de son anda çıktım hastaneden yoksa şiş şiş bu fotograflardaydım açılış esnasında:) Ben iyiyim şimdilik, doktorum Leyla Arvas idi, şimdilik memnunum, morarma falan pek olmadı :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada ameliyat öncesi fotoğraflarımı yükledim, yenilerini de inş haftaya falan duruma göre:)

eski burnun da güzel görünüyor noname.benim şuanki ameliyatlı burnumdan daha güzel:) kime ameliyat oldun?

Dr.Leyla Arvas'a canım, nefes problemim vardı o yüzden oldum :)

ben de bu sitede sürekli ameliyat olanlardan fikir alan revizyon ameliyat adayıyım,bakalım seninki iyi olsun.leyla hanımla da görüşebilirim,bu sitede doktor aramaktan araştırmaktan başka bi işe yaramıyorum zaten:)

Ben siteden değil de tanıdık aracılığıyla buldum, int sitesi var istersen bakabilirsin :)

tam ustune bastın sacımda boya yok ve makyajada ıhtıyacım yok cok ozel gunlerde belkı. cok mu guzelım hayır ama aynaya baktıgımda cırkınımde demıyorum yanı kusurlarınız bıle olsa onlarla barısık olmak dan bahsedıyorum estetıge karsıyım eyer bı ınsan yaslanıcaksa ozgurce yaslanmalı kırısacaksa kırıssın burnumuz yamuk sa uzunsa uzun kalsın yanı dunyaya nasıl geldıysek o halımızle barısık olalım mesela benım burnumun ucu et kısmında yamukluk var nısanlım ona bayılıyo hatta yamuk burunlum dıe sevıyo sız kendınızden sıkayet etmezsenız kımse sızın bır yerınızdekı kusurunu fark etmez zaten
ayrıca dudaklarımda ınce ama begenıyorum yanı:))) yanı onemlı olan dort dortluk olmak degıl kendını dort dortluk hıssetmektır yoksa yanlıs analsılmasın kızlar kendımı begenmıs bırı degılım yanı o kadar

ben rizede oturuyorum ve rizede olmak istiyorum ameliyatı ama hangi doktora yaptıracağıma karar veremiyorum bilgisi olan arkadaşlar fikir verirlerse çok sevinirim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…