Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim alçım pazartesi çıktı canım..yarın da bantları çıkartıcaz..hadi hayırlısı:))))

Dagcıcegı nasıl hıssedıosun kendını :) Heyecanlımısın :)

bantlı halinden şekli anlaşılıyo aslında..minik ve kalkık bişey..şişler de inince daha da küçülecek:))tabi çıplak görünce ne hissedicem onu bilmiyorum,heyecan var yani:))

haftaya foto yüklerim canım.ama eski fotorı sen de görmüştün burnunda birşey yokmuş demiştin..şimdi eski fotoları beğenirsiniz moralim bozulur diye korkuyorum(

Umarım çok begenırsın canım ya,beklıyorum fotolarını:)

lilycim benim 13 günüm kaldı ..Ama inan geçmek bilmiyor.dilerimki bende aynaları elimden düşürmem,bakmaya doyamamam inşallahhh :) aynalara küsmekten korkuyorum Allah korusun :)) çünkü burda ameliyat olupta pişmanlık duyup eski burnunun aynısını yaptırmak için ameliyat olmaya karar veren insanlar var. düşünsene bi..eski kemerli büyük kocaman burunlarını arayan,eskisinin aynısını isteyen insanlar var.. mükemmel burunlara kavuşup memnun olmayanlarda var alışamayıp.. en çok bunlardan korkuyorum canım..ama anladığım kadarıyla sen çoktan alışmaya benimsemeye başlamışsın bile burnunu :)) ben çok mutlu oluyorum güzel yorumlarını okurken..resimlerini görmek içinde can atıyorum..

canım ben de ilk gördüğümde illa ki yadırgarım ilk zamanlar alışmak kolay değildir ama ben öyle eski haline dönsün falan diceğimi sanmıyorum şu an ucunu görüyorum o bile çok hoşuma gidiyo kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum aklıma iyi düşün iyi olsun ben de sen gibi gün sayıyodum günler geçmek bilmiyodu ama bak geçti gitti en zor aşamaları atlattım şu an 6.günüm alçım olmasa makyaj yapıp dışarı çıkabilirdim şişler indi göz kapaklarımda çok çok az morluk kaldı evde yatmaktan sıkıldım her ne kadar çok yatamasam da artık normal hayatıma döndüm 3 gündür sıkıntı yok artık dısarı cıkmak ıstıyorum hava da cok güzel bu aralar :/ umarım sen de çok kolay atlatırsın gratellacım

her yere yazıyorum:)))
şiştir iner diye 11 gündür bekliyorum arkadaşlar..bıyık mesafem çok uzun duruyo yaaa(burunla dudak arasındaki mesafem neden böyle uzadı..burnum kaltı diye mi acep diyorum ama çok düşük değildi ki(nasıl uzadı bu aklım almıyo..sizin de öyle olduysa yazın da içim rahatlasın:))

şişlikten tatlım burnun en alt kısmı çok sert ya o kaldırıyor gecıcek :)

başka da şikayet edeni görmeyince bende tek mi var bu durum diye talaş yaptım valla..sağol canımm:))

yok tatlım şu an çok sert ya ve burun ucun şekılsızdır zaten sankı ustunu bır tabaka kaplamış gıbi enlt tarafta zaten çok serttır o kalırıyor sonra zamanla o yumuşucak yer çekımı etkısıyle aşağı ıncekmış boyleymış normal de
Benımm de merak ettıgım ş burun ucu ne zaman şekıllenıyor.Inıcekte ne zaman off bekle bekle bekle sabır yarabbı

bu şişlik 15 günde geçermi yani gözle görünür kısmı

Geçer ya, ameliyat gecesi surekli soguk buhar takviyesi yaptılar hemsireler, pek morluğumolmaı şişliklerim de bugun iyice yayılıp inmeye başladı, pzt aksam 9da olmustum bugun 4. gün :)

doktor seçimi çok önemli tabiki ama 3-4 bin tlye yaptırabileceğim iyi bir doktor yok mudur? siz ne kadara yaptırdınız?

benim gözüm burnum eğri olduğu için kaymış durumda ameliyat olunca bu yamuklukluk çok öne çıkmaz mı?

arkadaşlarrrrrrrrrrrrr burun yapısı olarak etli burna sahip olup da ameliyat olan vaaaaaaar mıııııııı????? pleasee pleaseee cevap verin... ben ameliyat öncesi tetkiklerimi yaptırıp doktoruma haber vericem ve ameliyat tarihim belli olacak... şişliklerin diğer burunlara göre daha uzun sürede geçiceğini söyledi doktorum, hatta revizyon gerekebiliyor dedi :SSS

( ( ( (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…