Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım ellerı tıtrıyo dıyolar dogru mu bende gıtmek ıstıyorum soylenenlerı duydukca tedırgın oluyorum asıstanları gırıyomus falan herkes bısey soyluyo

canım ellerı tıtrıyo dıyolar dogru mu bende gıtmek ıstıyorum soylenenlerı duydukca tedırgın oluyorum asıstanları gırıyomus falan herkes bısey soyluyo

Ellerin de hafif bir titreme olduğu doğru ama bu ameliyat yapmasını engelleyecek gibi değil canım görüşme esnasında ameliyatlara bizzat kendisinin girdiğini belirtti. Ameliyata karar vermemde ki en önemli etken cana yakınlığı ve hastalarıyla yakından ilgilenmesi oldu. Türkiyedeki en iyi plastik cerrrahların başında geliyor.

kesınlıkle katılıyorum...burnunuzun seklıne doktorun karar vermesı daha dogal ve yuze uyumlu burunlarla sonuclanıyor.... ben de oyle yaptım doktoruma karısmadım... eline saglık cok da guzel yaptı

Merhaba siz hangi doktora ameliyat oldunuz ?

iyi şanslar inş hersey ıstedıgınız gıbı oluur.günlük değişim ve deneyimlerinizi beklıyoruuzz :)

Tesekkurler canım. Seninde yazini okudum az kalmis sayili gun cabuk geçiyo.allah yardimcimiz olsun an ve an deneyimlerimi paylasip fotograflicam canim ornek olmasi açısından

Tesekkurler canım. Seninde yazini okudum az kalmis sayili gun cabuk geçiyo.allah yardimcimiz olsun an ve an deneyimlerimi paylasip fotograflicam canim ornek olmasi açısından

aminnn Allah hepimizin yardımcısı olduun .ben bile 11 gün olmasına ragmen cook heycanlıyım senın heycanını dusunemıyoruuum :) kesın bu gece uyuyamazsın :)

aminnn Allah hepimizin yardımcısı olduun .ben bile 11 gün olmasına ragmen cook heycanlıyım senın heycanını dusunemıyoruuum :) kesın bu gece uyuyamazsın :)

Aynen canım uyuyamam tabi sabahlarm. Heycan varda açıkçası korkum yok cnku hep agizdan nefes almaktn sürekli hasta olmaktan ve yan profilmden bıktım. Bir an once yatmak istiyorum ameliyat masasinaa yaa sende heycanini bastirr moral depola boll bolll hersey guzl olck olumlu dusunmemizz sarttt

bu gece bu sorunları yasadıgın son gece olur dıye umuyoruum.yan profılıne ıyı bak bır daha onu göremıceksıın vedalass.daha da güzelleiceksııııınn canıım :)

bu gece bu sorunları yasadıgın son gece olur dıye umuyoruum.yan profılıne ıyı bak bır daha onu göremıceksıın vedalass.daha da güzelleiceksııııınn canıım :)

canim nasil guzel moral verdin oylee cok cok tesekkur ederim. Insallah hepimiz derman buluruz dertlerimize

sevgiili PYNSTSLA ;
mesaj sayım 50 olmadığı için sanırım özel mesaj atamıyorum, isim soyisim yaz istersen ekleyeyim seni face de gör. ancak benimki büyük bi ameliyat değildi,kırılmadı burnum, sadece törpülendi. çok büyük fark yok yani.

Arkadaslar merhaba
Cok yakin zamanda Mustafa Turker e yasam hast. Ameliyat olucam.Hakkinda cok yorum yok ama duyumlarima gore basarili bir doktor ve hastalarini gordum burunlari gayet iyiydi.Bilgisi olan varsa ve paylasirsa yinede sevinirim.

Bes yildan beri forumu takip ediyorum burun estetigiyle ilgili cok faydali bilgiler edindim , bende burnumdaki kemerden kurtulmak icin ameliyat olmak istiyorum doktor Baris Cakir bence bu konuda en guvenilir isim doktor konusunda kararimi coktan verdim ama ah su ameliyat ucretleri yok mu maalesef bir turlu parayi denklestiremiyorum baska hicbir doktora ameliyat olmakta istemiyorum uc sene once Baris Beyle gorustugumde 5.500 lira gibi bi fiyat vermisti simdi sanirim dahada artmis (gerci aldigi para sonuna kadar hakkidir ) Hulasa Baris Bey'in ameliyat ucretleri konusunda bilgisi olan var mi??? Lutfen benide bilgilendirin kizlar

sevgili bayanlar,

malesef bende burnundan memnun olmayan biriyim.
gaziantepde dr. rohat kutlay, yakup sarigüney,
ve coskun ercil den baya yorumlar okufum.sayfaya bugün
yeni katildim.eger aranisda bu doktorlara amaliat olanlar varsa
bana yardimci ola bilirmi.yanlis birine gidip kötü bir sonucla
karsilasmak istemiorum.cevaplarinizi bekliorum

Merhaba bende aslen antepliyim:) istanbul da yasiyorum. Burnumu antepli olan 3 kusaktir da doktor luk yapan bir ailenin uyesi Abdulkadir Göksel beye yaptirdim. Inanilmaz memnunum sonuctan. Cok dogal ve guzel bur burn var. Rahat nefes alma ve sinuzitsiz yasamda cabasi..goksel beyin sehirdisindan gatta yurt disindan cok hastasi var. Gelip burda ameliyat olmana deger. Resimlerime bakabilirsin. Benim referensimla ameliyat olan arkadaslarim da var hatta 100% guvendigim tek doktor. Isini cok guzel yapiyor. Mesleğini cok seviyor. Hasta takibini ameliyat sonrasi hic birakmiyor. Gecmis olsun simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…