Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar ben dün başar kaya ya burun ameliyatı oldum, burnum kırılmadı sadece törpülendi, dün hiç denecek kadar azdı şişlik ve morluk ama bugun göz altlarımda biraz morluk var. ağrım yok sayılır, inşallah sonuç güzel olur.

canım ben de başar beye ameliyat olacağım. biraz bahseder misin sonuçtan memnun musun ameliyat sürecin nasıl geçti ?

merhabalar ben 31 ocakta burun ameliyatı olucam 17 yaşındayım yaşımla ilgili bi sıkıntı olur mu merak ediyorum doktorum yaşımı sormadan yaparız dedi yorumlarınızı bekliyorum lütfen .

tatlım kızlarda 17, erkeklerde 18 miş yaş sınırı .. benım erkek kardesım 17 yasında doktor ona 1 yıl daha bekle dedi..

kızlar ben dün başar kaya ya burun ameliyatı oldum, burnum kırılmadı sadece törpülendi, dün hiç denecek kadar azdı şişlik ve morluk ama bugun göz altlarımda biraz morluk var. ağrım yok sayılır, inşallah sonuç güzel olur.

canım ben de başar beye ameliyat olacağım nasıl geçti ameliyatın memnun musun sonuçtan?

Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?

Teşekkürler..

Ben de 14 şubatta Prof. Dr. Onur Erol'a burun estetiği ameliyatı olacağım. Burnumun 2 tarafında nefes alma problemi yaşıyorum. Onu da düzeltecek. Bence burnunuzun şekline doktorunuz karar versin. Onlar bilgisayar ortamın da yüzünüze yakışacak burnu düzeltmeler yaparak gösteriyorlar.:nazar:

Merhabalarr:) Ben salı günü Bursa Hayat Hastanesinde Op. Dr. Ferruh Fersçi'ye burun ameliyatı olacağım. Küçükken düştüğüm için kıkırdağım yerinden çıkmış nefes almamı zorlaştırıyor hem o yerine yerleştirilecek hem de burnumdaki kemeri aldırıcam. Kafamda milyon tane soru var ve çok gerginim Ferruh beye ameliyat olan var mı??

Ben de 14 şubatta Prof. Dr. Onur Erol'a burun estetiği ameliyatı olacağım. Burnumun 2 tarafında nefes alma problemi yaşıyorum. Onu da düzeltecek. Bence burnunuzun şekline doktorunuz karar versin. Onlar bilgisayar ortamın da yüzünüze yakışacak burnu düzeltmeler yaparak gösteriyorlar.:nazar:

kesınlıkle katılıyorum...burnunuzun seklıne doktorun karar vermesı daha dogal ve yuze uyumlu burunlarla sonuclanıyor.... ben de oyle yaptım doktoruma karısmadım... eline saglık cok da guzel yaptı

Öncelikle forum arkadaşlarıma merhaba henüz burada yeniyim, ben ve erkek arkadaşım ameliyat olmayı düşünüyoruz fakat bir kaç doktor arasında kararsız kaldık daha doğrusu benim kafamdaki doktor belli ama erkek arkadaşımın durumu biraz sıkıntılı. Kendisi milli boksör sakatlandığından dolayı spora veda etti Sanırım durumu az çok gözünüz önüne getirmişsinizdir. Hadi Nural ve Engin Erkal ile görüşme yaptık ikiside iyi benim kafamda Hadi Nural var fakat erkek arkadaşımda Engin Erkal daha iyi ve güvenilir gibi geldi diyor. Doğrusu ortada kaldık ve hangisine ameliyat olacağımızı şaşırdık. Sizce Hangi doktor ? genelde hep olumlu yorumlar var hatta olumsuz yorum hiç okumadım doktorlar hakkında buda kafa karıştıran bi durum yardımcı olurmusunuz şimdiden Teşekkürler herkeze

X