Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım bende estetik düşünüyorum emre bey biraz pahalı olduğu için ona gidemiyorum napıcam bilmiyorum

canım bişey sormak istiyorum ameliyatı ne kadara yaptı peki Abdülkadir Bey

kararini verebildinmi kime ameliyat oldun?

bende doktor arayışındayım burda ünlü olan doktorlarla görüşüyorum zaman buldukça fatih dağdelenle görüşücem inşallah en kısa zamanda,emre ilhanlada görüştüm bana ben sormadan fiyat konuşması garip geldi daha aklımdaki soruları sormadan eminim başarılı bir doktor ama direk eledim bu yüzden,muhammet dilberle görüştüm memnun kaldım aklımdaki doktorlardan bitanesi serhat tuncer baya bilindik bir doktor ünlüleri falan ameliyat ediyor acaba içinizde ameliyat olan yada araştıran birileri varmı?

Bende 20 ocaka gün aldım çok çok korkuyorum şişer morarir diye bide begenmezsem diye

Arkadaşlar bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum Emre İlhan Mart ayı sonuna gün verdi çok yoğun, Abdülkadir Bey ise önümüzdeki hafta müsait ben Abdülkadir Bey'i düşünüyorum..

Arkadaşlar merhaba, kemerli ucu düşük ve geniş bir burnum var. Ankarada tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? Bir de aşağı yukarı fiyatlar ne seviyede yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba, kemerli ucu düşük ve geniş bir burnum var. Ankarada tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? Bir de aşağı yukarı fiyatlar ne seviyede yardımcı olursanız çok sevinirim

burun ucum etli şişik ve yuvarlak deliklerde kapalı acaba sivriltip delikleri açmak ne kadara mal olur?

merhabalar ben 31 ocakta burun ameliyatı olucam 17 yaşındayım yaşımla ilgili bi sıkıntı olur mu merak ediyorum doktorum yaşımı sormadan yaparız dedi yorumlarınızı bekliyorum lütfen .

ben de bu aralar ameliyat olmayı düşünüyorum da hala tolga beydeş i öneriyor musunuz acaba bide fotoğraflarınızı gönderebilir misiniz acaba?

merhaba arkadaşlar ben forumda daha cok yeniyim burnumdan ameliyat olmak istiyorum benim sorunum burnumun biraz kemeri var ve ucu hafif aşağı düşük. sizlerin tavsiyeleriyle cok doktor araştırdım. Naci Çelik ve Buğra Çöllü arasında gidip geliyorum haziranda ameliyat olucam düşünce ve deneyimlerinizi benle paylaşırsanız cok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederimm

kızlar selam. epeydir yorumları takip ediyorum kafam çorba oldu vallahi :) benim ilk ameliyatım olacak tabi karar verebilirsem :) güncel öztürk ü epey takip ettim ve hastaları da oldukça başarılı bir doktor olduğunu söylüyorlar. kendisi acıbadem fulyada çalışıyor. fiyatı epey fazladır diye düşünüyorum bilen var mı? yada yakın tarihte herhangi bir doktora ameliyat olup memnun kalanlar varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. :18:

Arkadaşlar Dr Orhan Alan a burun estetiği yaptıran varmı? Varsa iyi ve kötü yanlarını yazarmı lütfen

Siz Orhan alan a burun ameliyatı oldunuz mu acaba? bende oğlum için ameliyat günü aldım Orhan beyden. oda septorinoplasti ameliyatı olacak. Ama burada hakkında hiç yorum bulamadım hep aynı dr ların isimleri var. Bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…