Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhabalar ben 31 ocakta burun ameliyatı olucam 17 yaşındayım yaşımla ilgili bi sıkıntı olur mu merak ediyorum doktorum yaşımı sormadan yaparız dedi yorumlarınızı bekliyorum lütfen .

tatlım kızlarda 17, erkeklerde 18 miş yaş sınırı .. benım erkek kardesım 17 yasında doktor ona 1 yıl daha bekle dedi..

Ben de 14 şubatta Prof. Dr. Onur Erol'a burun estetiği ameliyatı olacağım. Burnumun 2 tarafında nefes alma problemi yaşıyorum. Onu da düzeltecek. Bence burnunuzun şekline doktorunuz karar versin. Onlar bilgisayar ortamın da yüzünüze yakışacak burnu düzeltmeler yaparak gösteriyorlar.

Merhabalarr:) Ben salı günü Bursa Hayat Hastanesinde Op. Dr. Ferruh Fersçi'ye burun ameliyatı olacağım. Küçükken düştüğüm için kıkırdağım yerinden çıkmış nefes almamı zorlaştırıyor hem o yerine yerleştirilecek hem de burnumdaki kemeri aldırıcam. Kafamda milyon tane soru var ve çok gerginim Ferruh beye ameliyat olan var mı??

kesınlıkle katılıyorum...burnunuzun seklıne doktorun karar vermesı daha dogal ve yuze uyumlu burunlarla sonuclanıyor.... ben de oyle yaptım doktoruma karısmadım... eline saglık cok da guzel yaptı

Öncelikle forum arkadaşlarıma merhaba henüz burada yeniyim, ben ve erkek arkadaşım ameliyat olmayı düşünüyoruz fakat bir kaç doktor arasında kararsız kaldık daha doğrusu benim kafamdaki doktor belli ama erkek arkadaşımın durumu biraz sıkıntılı. Kendisi milli boksör sakatlandığından dolayı spora veda etti Sanırım durumu az çok gözünüz önüne getirmişsinizdir. Hadi Nural ve Engin Erkal ile görüşme yaptık ikiside iyi benim kafamda Hadi Nural var fakat erkek arkadaşımda Engin Erkal daha iyi ve güvenilir gibi geldi diyor. Doğrusu ortada kaldık ve hangisine ameliyat olacağımızı şaşırdık. Sizce Hangi doktor ? genelde hep olumlu yorumlar var hatta olumsuz yorum hiç okumadım doktorlar hakkında buda kafa karıştıran bi durum yardımcı olurmusunuz şimdiden Teşekkürler herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…