- 8 Ekim 2013
- 53
- 1
- 34
kızlar ben dün başar kaya ya burun ameliyatı oldum, burnum kırılmadı sadece törpülendi, dün hiç denecek kadar azdı şişlik ve morluk ama bugun göz altlarımda biraz morluk var. ağrım yok sayılır, inşallah sonuç güzel olur.
canım ben de başar beye ameliyat olacağım. biraz bahseder misin sonuçtan memnun musun ameliyat sürecin nasıl geçti ?
canım ben de başar beye ameliyat olacağım. biraz bahseder misin sonuçtan memnun musun ameliyat sürecin nasıl geçti ?
kızlar ben de basar kayaya amelıyat oldumm 1 sene mı doldrmak uzereyıımm
kızlar ben de basar kayaya amelıyat oldumm 1 sene mı doldrmak uzereyıımm
canm nasıl oldu fotolarını görebilir miyim?
merhabalar ben 31 ocakta burun ameliyatı olucam 17 yaşındayım yaşımla ilgili bi sıkıntı olur mu merak ediyorum doktorum yaşımı sormadan yaparız dedi yorumlarınızı bekliyorum lütfen .
canm nasıl oldu fotolarını görebilir miyim?
Tabi cnm bugun ekleriim
Tabi cnm bugun ekleriim
canm ben yeni üye olduğum için mesaj gönderemiyorum sanırım. bekliyorum ben seni
kızlar ben dün başar kaya ya burun ameliyatı oldum, burnum kırılmadı sadece törpülendi, dün hiç denecek kadar azdı şişlik ve morluk ama bugun göz altlarımda biraz morluk var. ağrım yok sayılır, inşallah sonuç güzel olur.
canım ben de başar beye ameliyat olacağım nasıl geçti ameliyatın memnun musun sonuçtan?
Tabi cnm bugun ekleriim
canım yüklemişsin ama görünmüyo fotoğrafların
canm ben yeni üye olduğum için mesaj gönderemiyorum sanırım. bekliyorum ben seni
canım yüklemişsin ama görünmüyo fotoğrafların
henz yuklenyooo bı sorun var sanrım braz yavas
henz yuklenyooo bı sorun var sanrım braz yavas
canım ben sana msj gönderemiyorumdoktorun hastalarına yaklaşımı nasıl peki ilgisi falan ?
canım ben sana msj gönderemiyorumdoktorun hastalarına yaklaşımı nasıl peki ilgisi falan ?
gayet ıyıydı canmm bn sorun oldkca arıyrdum..devlette olmasna ragmennumarasını fılan vermıss ılglnmstı
gayet ıyıydı canmm bn sorun oldkca arıyrdum..devlette olmasna ragmennumarasını fılan vermıss ılglnmstı
peki canım tam anlamıyla iyileşmen ne kadar zaman aldı?
peki canım tam anlamıyla iyileşmen ne kadar zaman aldı?
tamamen sıslıklerın ınmesı 1 yılı bulduu fakat okuluma ıkı haftada dondumm kımse farketmedı
Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?
Teşekkürler..
Ben de 14 şubatta Prof. Dr. Onur Erol'a burun estetiği ameliyatı olacağım. Burnumun 2 tarafında nefes alma problemi yaşıyorum. Onu da düzeltecek. Bence burnunuzun şekline doktorunuz karar versin. Onlar bilgisayar ortamın da yüzünüze yakışacak burnu düzeltmeler yaparak gösteriyorlar.