Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende aslen antepliyim:) istanbul da yasiyorum. Burnumu antepli olan 3 kusaktir da doktor luk yapan bir ailenin uyesi Abdulkadir Göksel beye yaptirdim. Inanilmaz memnunum sonuctan. Cok dogal ve guzel bur burn var. Rahat nefes alma ve sinuzitsiz yasamda cabasi..goksel beyin sehirdisindan gatta yurt disindan cok hastasi var. Gelip burda ameliyat olmana deger. Resimlerime bakabilirsin. Benim referensimla ameliyat olan arkadaslarim da var hatta 100% guvendigim tek doktor. Isini cok guzel yapiyor. Mesleğini cok seviyor. Hasta takibini ameliyat sonrasi hic birakmiyor. Gecmis olsun simdiden
merhaba:) cok teskür eder öncelikle yazima cevap verdiginiz icin.
bende dr.göksel beyden cok iyi yorumlar aldim ve kllinigini aradim ama malesef yurt disindan geldigini anladiklari zaman hemen danismanlar cok yüksek fiyatlar söylüyor ve bu amalyatlar cokkkkk paliya mal oluyor.sizin sadece profilinizdeki resmi göre biliorum ama cok güzel olmus hanim efendi.baya orjinal ve tabiyatiniza uygun bir görünüm.peki siz ne kadar verdiniz bu amaliyat icin.
selam bende yurtdisinda yasiyorum canim bana 8000-9000 arasi dediler martda muayne icin randevum var
merhaba,
ben bu isin teknini buldum türkiyefen bi akrabana arat ona baska fiyat söylüyorlar.ben öyle yaptim arkadasim aradi sordu ona 2000 bin tl defiler banada 4 bin dediler.. sen hangi doktora gitmeyi düsünoyrsun??
merhaba 2 bin tl diyen doktor kimdi acaba isterseniz özelden yazın gayet uygunmuş,ama size 4 bin euro demeleri çok garip türk parasına çevirince aradaki farkla 5 burun daha yapılır :)
merhaba, brn özelden yazamiorum mesajlarim dolmamis 25 taneden sonrA ata bilirim. evet isde öyle 5-6 kat vazla söylüyorlar.coskun ercel 2 binden baslar demisdi eger amaliyat cok komplikationlu degilse.siz nerde amaliyat olmak istiorsunuz. trrcih ediniz yAda makdiniz doktorlar kim??
aslinda biseyler daha yapila bilir bu fiyatlari indirmek icin.medela istanbulda bi doktoru aradim sordum burun estetigi icin.fiyati bana pali geldinicin 2 arkadasim daha vardi ozaman ameliyat olmak isteyen onlarla beraber gelirdek fiyatin nasil olacagini sordum ve 400 daha az olur dedi yni aslinda doktordan önce asistanlar belirliyorlar fiyatlari.eger bir doktora kararr verdiyseniz ve yaninisa bir iki kisi götürüseniz fiyat daha düsük oluyor.bende düsündüm benimle ayni fikirde kac kisi vardir??? sizce nasil bir fikir? hemi iyi bir doktor bula biliriz birlikde arastirisak ve ayni yerde ameliyat olursak daha uygun olur???
merhaba, brn özelden yazamiorum mesajlarim dolmamis 25 taneden sonrA ata bilirim. evet isde öyle 5-6 kat vazla söylüyorlar.coskun ercel 2 binden baslar demisdi eger amaliyat cok komplikationlu degilse.siz nerde amaliyat olmak istiorsunuz. trrcih ediniz yAda makdiniz doktorlar kim??
merhaba ben istanbulda olmayı düşünüyorum verebileceğim miktar en fazla 3 bin olur,ve önümüzdeki 1 ay içinde olmayı düşünüyorum
peki siz doktorunuzu secdinizmi??ön arastirma yapdinizmi???
ön araşştırma tabi ki yaptım,istanbulda bu fiyatlarda boğaziçi tıp merkez,bide hasan hüseyin ceylan var,devlet hastanelerine hiç bakmadım ama
merhaba,
ben bu isin teknini buldum türkiyefen bi akrabana arat ona baska fiyat söylüyorlar.ben öyle yaptim arkadasim aradi sordu ona 2000 bin tl defiler banada 4 bin dediler.. sen hangi doktora gitmeyi düsünoyrsun??
hmmm peki hasan hüseyin ceylanin yaptilklari resimleri görme ikmeaniniz oldumu??? ben tugrul marali arastirdim ve dr.abdülkadir gökseli ama onlar biras paliya yapiorlar sonuclarida göksel beyin cok iyi..ama okadar parada gidiyor sonra devlet hastenlerine sordurdum gaziantep de iyi bir doktor baya öneriorlar simdi ikisinide arastirip bu yaz 8 ayda ameliyat olmayi düsünoyrum
merhaba 2 bin tl diyen doktor kimdi acaba isterseniz özelden yazın gayet uygunmuş,ama size 4 bin euro demeleri çok garip türk parasına çevirince aradaki farkla 5 burun daha yapılır :)
merhaba ben istanbulda olmayı düşünüyorum verebileceğim miktar en fazla 3 bin olur,ve önümüzdeki 1 ay içinde olmayı düşünüyorum
canım Op. Dr. Ercan Demiray ı öneririm sana aşagıdaki konuyu oku istersen...ben cok memnun kaldım 20. gunum bugun kesinlikle tavsiye ederim... hem işi hem kendısı cok tatlı..fiyat da oyle abartılı değil
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...demiray-hasta-yorumlari-burun-estetigi-2.html