Benim iki doktorla randevum var muhammet dilber ve abdulkadir göksel .Sen Kimi düsünüyorsun
forumda hasan hüseyin ceylanın hastaları vardı resimlerini oradan görmüştüm,açıkçası abdülkadir beyin fiyatları beni zorluyor aslında ankara da düşünebilir orda da uygun fiyatlı yapıyorlar istanbula göre
ben abdülkadir beye iki hafta önce ulasdim.kadinla konusdum 2500 tas patlasa 2000 (6000 tl) oda kadin bana dedi biz cok kaliteliyiz diye böyle fiyatlarimiz.ama dövizin 3,01 tl olmasi bizim icin iyi bu demeki mesela bi amelyat 3000 tl olsa bizim paramizla 1011 ediyor.ama ytl üzeri daha düsük olursa z.b 2000 tl bizim paramizla 674 ediyor. bende göksel beyden ameliyatlarinda baya iyi resimler gördüm.ama cok pahali
Bana niye 8/9 arasi dedilerki
merhaba, bilgiler icin cok tsk ederim.soz kaca yaptirdiniz peki?? resminiSi görme ihtimalim varmi? sadece burun bölgesi görünse de yeterli? tabiki isterseniz
sunu diye bilirim 0049 ön kodi görünce daha problemin ne oldugunu bilmeden fiyatlar 5000
üzeri oluyor.. o yüzden benim arkadaism türkiyede arastiriyor ve ikinizde ayni yerleri arayip soruyoruz bana söylen fiyatlar ya 2 ya 3 kati. ben hata bilere telefonda baya bi pasaeöik yaptimi hatirliyorum.. yani bi burun icinde okadar para dökmeYe gerek yok bence forumda okudum cok baayanlar ucuzada yaptirmos ve cokkkk güzel burunlari var .dizin yasinizi sora bilirmiyim?
39 sen kac yasindasin
sizede acayipp ucuk bir fiyat söylemisler ama olmaski.
Bunu ögrendikten sonra acayip sogudum bide muayne parasi verecektim
Benim cok kötü solunum problemim var 70%nefes alamiyorum o yüzden iyi bi doktor olsun istiyorum
canım profilimde albumum var.. hatta oncesı sonrası yaptım bakabılırsın... benim biraz ındırımlı oldu araya bir tanıdık girdi (ozel msj ıle yazarım fiyatı yıne de burada yanıltıcı olmasın)ama doktor bey hıc paragoz degıl bunu söyleyebilirim... bir gıt muayene ol muayene ücretsiz... burnum da cok guzel vallahi :)) maşallah diyeyim :)) o kadar memnunum ki danısan herkese öneriyorum :)
evet anliyorum sizi benimde yilardir bu burnumdan cekdimi bi ben bilirim bi ben bilirim.az önce ;" touch" arkadas bir kac bilgi verdi bana ankarda olmus fiyatininda sonucundan cok mutlu kalmis.
evet anliyorum sizi benimde yilardir bu burnumdan cekdimi bi ben bilirim bi ben bilirim.az önce ;" touch" arkadas bir kac bilgi verdi bana ankarda olmus fiyatininda sonucundan cok mutlu kalmis.
Meraba bayanlar :) bende epeydir burun ameliyatı düşünüyordum dün görüştüğüm doktorun sayesinde bi cesaretle önümüzdeki hafta çarşambaya aldım ama şuan çok stresliyim yani biraz korku var hemde sigara içmemek gibi bi koşul var ve ben 5 günüm kalmasına ragmen hala içmekten alıkoyamıyorum kendimi( bi problem olmasından korkuyorumm ://