selam canım. ben de 1 ay önce Emre İLHAN a ameliyat oldum. kesinlikle tavsiye ederim. baştan nasıl bir burun istediğin önemli. Emre bey öncelikle hastanın istediği tarza göre burun yapıyor. tabi burunu tek başına değerlendirmiyor. yüz hatlarınıza gidecek bir burun tasarlıyor.alın ve çeneye göre orantılı olabilecek bir burun çalışması yapılıyor. bilgisayarda yapacağı tasarımlarda zaten yeterince tatmin oluyorsunuz.ne isteyip ne istemediğinizi tam olarak belirtmeniz yeterli. kesinlikle Emre İLHAN ile görüşmenizi tavsiye ederim.Yurt dışında da çok hastası var.haziran da düşünüyorsanız çok az zamanınız kalmış umarım en kısa zamanda karar verebilirsiniz.sevgiler
benim alerji yüzünden başıma gelmeyen kalmadı,2.ameliyatımdı burundan ve kanamalarımı durduramadılar üstüste 3 operasyon geçirmek zorunda kaldım 12 gün içinde...1 ay oldu ilk ameliyatıma ve şuan çok mutsusuzm..üstüste müdehaleler sonucu burnum deformasyona uğramış ve şuan yamuk yumuk bişey..ne yapacağımı bilemiyorum.bunlar neden benim başıma geldi anlam veremiyorum.[/QUO
hangi dr tercih etmiştiniz
sağol tatlım :) devamlı buz gezdiriyorum işe cok yarıyor.ama bas ağrım da var bi de burnumda hafif bir sızım ...yarın tamponlarım çıkacak.valla korkmuyorum desem yalan olur ondan.ama allaha sükür içimde memnun kalacağıma dair bir his var.beklicez görücez bakalım.ama gene de kolay bir ameliyat diil haçerez gibi sanmasın kimseler,zaman geçtikçe acısı cıkıyo mu nedir :)
Ne kadara yapıyormuş canım biliyor musun? Ben de Mehmet Mutafa yaptırmayı düşünüyorum burnumu.Arkadaşlar Merhaba,
Bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorm burnumda et var nefes almakta zorlanıyorum hem burnumdaki eti aldırmayı hemde burnumu düzeltmeyi düşünüyorum.Gaziantepte ikamet ediyorum..Bana önerebileceğiniz Uygun fiyatta yapabilecek doktor var mı bilgi verebilirmisiniz?(SSK güvencem var)DR.mehmet mutafın ismini duydum siteden ama mehmet bey çok yüksek mebluğada yapıyor bana uymadı:)
Arkadaşlar merhaba ben 4 sene önce burun estetiği oldum sadece kemik düzeltildi burun ucu dokunulmadı ameliyattan 1 sene sonra burun ucu düştü ve kalınlaştı nefes alamamaya başladım lazerle et yaktırdım tekrar bir kaç ay sonra nefes almamaya devam ederken 2. Ameliyatımı oldum hafif burun ucumu kaldırdı fakat zamanla otururken burnum son hali eskiye göre iyice kalın oldu ve nefeste problem devam ediyor doktorumun söylediği tekrar ameliyat ve ben erteledim artık bıktım burun cok zor ve sıkıntılı bence keyfi olacak iş değil ben kanamadan dolayı oldum burnum saatlerce kanardı simdi spreysiz nefes alamıyorum üstelik ameliyatlarım hep lokal oldu yediğim acıların haddi hesabı yok. Sağlık şikayetiniz yoksa kesinlikle yaptırmayın varsa genel anestezi olun. Kendinizi sevin
Gecmis olsun canim. Allah yardimcin olsun.
Sen hangi doktora yaptirmistin ki ameliyatlarini?
Her doktorda boyle olmuyor sanirim. Doktorlarinin adini yazarsan cok sevinirim. Korktum valla(