Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar ben dün başar kaya ya burun ameliyatı oldum, burnum kırılmadı sadece törpülendi, dün hiç denecek kadar azdı şişlik ve morluk ama bugun göz altlarımda biraz morluk var. ağrım yok sayılır, inşallah sonuç güzel olur.

sonuç noldu kızlar bende kendisine ameliyat olucam??? acil cvp lütfen

Öncelikle ikinizede çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir burun olucak =)
ladycoco ben kavissiz istiyorum herkesin kavisli zaten :)

Düz burun istiyorum dicem zaten doktorumda öneriyor.Birde burun ne kadar büyük olursa olsun burun ucu küçülür mü arkadaşlar o kafama çok takılıyor?Hafif ucu kalkıklık istiyorum o kadar yani.Ama burun ucum kısalsın istiyorum yüzümden çok çıkık duruyor.Ameliyat öncesi konuşucağız son şeklini işte , proje tasarımı yapmıyor benim doktorum[/QUOT

1 eylül 2012 de burun ameliyatı olucam dr. başar kaya yı duyan bilen ameliyat olan var mı aranızda :KK43: yardımlarınızı bekliyorum

sonuç noldu arkadaşım, bende ameliyat olucam kendisine???

iyi akşamlar kızlar
aysonunda ameliyat olacağım et kemik vs derken o acıyı madem çekeceğim biraz da şeklini düzeltelim dedim doktoruma.
ancak şimdi okudukça forumları endişeleniyorum ya kötü olursa ya ifadem bozulursa diye..malum sonrasında dönüşü de olmuyor :S
kbb doktoru estetik için sizce nasıldır? bir de ameliyat sonrası hızlı iyileşebilmek için önereceğiniz bir yönteminiz oldu mu?
sevgiler..

iyi akşamlar kızlar
aysonunda ameliyat olacağım et kemik vs derken o acıyı madem çekeceğim biraz da şeklini düzeltelim dedim doktoruma.
ancak şimdi okudukça forumları endişeleniyorum ya kötü olursa ya ifadem bozulursa diye..malum sonrasında dönüşü de olmuyor :S
kbb doktoru estetik için sizce nasıldır? bir de ameliyat sonrası hızlı iyileşebilmek için önereceğiniz bir yönteminiz oldu mu?
sevgiler..

aynı şeyi düşünüyoruz. bende madem yatıcam o masaya bari şeklinide degiştirsnler diyorum.ama şaşkın şaşkın kaldım bi kaç gündür. devlet hastanesinde plastik cerrahiden randevu aldım şimdi.dogru mu yaptım onu biile bilmiyorum

iyi akşamlar kızlar
sevgiler..

Kbb her zaman daha iyidir inan bana burun anatomisini en iyi onlar bilir canım bu konuda uzmanlaşıyolar çünkü...Ben de Emre ilhan' a ameliyat oldum çok şaşırtıcıdır ki hiç ağrı sızı duymadım ve emin ol hasta ile ilişkisi süper eğer merak eden varsa sorularını sorabilir 22 gün oldu ben ameliyat olalı çok ama çok memnunum :KK16:

Kbb her zaman daha iyidir inan bana burun anatomisini en iyi onlar bilir canım bu konuda uzmanlaşıyolar çünkü...Ben de Emre ilhan' a ameliyat oldum çok şaşırtıcıdır ki hiç ağrı sızı duymadım ve emin ol hasta ile ilişkisi süper eğer merak eden varsa sorularını sorabilir 22 gün oldu ben ameliyat olalı çok ama çok memnunum :KK16:
begom ne zaman fotoğraf koyucaksın valla sırf seni görücem diye meraktan giriyorum foruma :)))

arkadaşlar ben de 3 gün sonra ameliyat olucam ki ilk narkoz yiyişim olmycak ama yne de çook korkuyorum panik atak sebebiyle.. sürekli kafam da nasıl olcak ne yaşycam beğencekmym ölürmüüyüm :KK43:( nasl atlatcam bu korkularımı bilmiyorum ama bi taraftan da operasyon sonrasını hayal ediyorum özgüvenm yerine gelcek kaliteli nefes alıcam (öyle umuyorum) kısmi olarak hayatım değişecek.
zaman hızla aksın gitsin istiyorum ne olur dua edin benim için :KK43::KK14::KK14:

Hadi ya ay gözümdeki kan azaldı gerçi o kadar vahim değil ucu çok şiş o yüzden çekilmiyodum çekilip koyayım bir ara :)))

benım post op 4 oldu. ve gözlerim kanlı ikinci günden beri. senın ne kadardır kanlı? doktorum bi 15 güne geçer dedi ama pek inanmadım. bayağ kötü şiştim çünkü ben:KK43:(

arkadaşlar inanılmaz korkuyorum, konuştuğum herkes en ufak bir acı dahi hissetmedim diyor
fakat düşündükçe geriliyorum, başıma ağrılar giriyor.

Ben de hiç narkoz almadım hayatımda ondan da korkuyorum. Ama yaptırmak istiyorum. Sanırım karar verip yaptırıp sonrasında ne kadar acırsa acısın çekeceksin yani neyse katlanacaksın gibi geliyor bana. Bi de bünye meselesiymiş, kişiden kişiye değişiyormuş dediler. Arkadaşım da hiç ağrı olmadı sonrasında diyenlerden çünkü.

Kızlar öncelikle narkozdan, ameliyattan korkmanıza gerek yok. Benim kadar kimse korkamazdı heralde. Ama bakın bugün 22. günüm. Yeni burnumla beraber şişliklerin inmesini bekliyoruz:) Benim de cok fazla tereddütlerim vardı. Hayatımda ilk kez ameliyat olucaktım bide. Ve kronik bronşitim de oldugundan nefes alamam diye korkuyordum. Hiç alakası yokmuş. Şikayetlerinizi ve hastalıklarınızı anestezi doktoruna anlatın gerisi onlara kalıyor zaten. Ameliyata cok rahat girdim ve cok rahat uyandım. Hiçbir problemim olmadı. Tabi bu hastane ve doktorunuzla da alakalı bir durum. Ben Emre İlhan'a ameliyat oldum. O kadar doktor arastırdım, gittim görüstüm Emre Bey'in verdigi güvenin ceyregini veremedi hiçbiri (çogu da cok ünlü doktorlardı). O yüzden size diyecegim şu ki doktorunuzu iyi seçin. Yaptığı burunlara bakın, hastalarıyla konuşun gerekirse, kendini ne kadar geliştirmiş, ne kadar tecrübesi var önce bunları bir araştırın. Sonra kararınızı ona göre verin. Bence Emre İlhan'ın facebook sayfasını ziyaret edin ve takip edin. Eminim önceliğiniz Emre Bey olacak:KK66: https://www.facebook.com/pages/Op-Dr-A-Emre-İlhan/158281844215227?fref=ts

Evet kızlar merhaba öncelikle :) Ben 17 yaşında rinoplasty ameliyatı oldum.Burunu biraz törpülediler sonrasında ucunu kaldırdılar.Doktorum harika biriydi zaten Cerrah paşa mezunu çok ilgili şu anda da Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kendisi.Her neyse 18-19 yaşımda törpünün yapıldığı yerde ufak bir tümsek ortaya çıktı.Şu an 20 Yaşındayım 6 Ağustos'ta farklı bir doktora ameliyat oldum o tümsek ortadan kaldırıldı ama sol tarafta yine hafif bir kemik çıkıntısı var.Şişlikler indikten sonra farkettim ben :KK43: Yarın doktoruma gidicem.Dikkat edilmedikçe pek belli olmuyor ama hafif sivri bir çıkıntı, bulunduğu yerdeki deri de çok ince.Bence yaptırmadan önce çok iyi düşünün benim gittiğim doktorlar gayet iyi saygın insanlar.Biri hacettepe biri cerrah paşa mezunu.Ama bu biraz vucudun vereceği tepki, ameliyat sonrasında oluşacak komplikasyonlarla da ilgili bir durum. Korkuyorum ki 3.ameliyatı yaptırmak zorunda kalacağım.:KK50:

Emre İlhan hep tavsiye ediliyor ama izmir de en güvenilir doktoru bulmam lazım benim:KK43: Bir de 25 msj ı doldurup resimlerinizi görmem:)

Emre İlhan hep tavsiye ediliyor ama izmir de en güvenilir doktoru bulmam lazım benim:KK43: Bir de 25 msj ı doldurup resimlerinizi görmem:)

duruu sende mi izmirdesin.. izmirde duyduğum ufuk bilkay ve bora karaali var.. alternatif bulursana banada haber et noluurr :)

ben 5 ay önce ameliyat oldum doktorumun adını isteyene verebilirim.içime sinen doktor kocamı görünce aslında size müdahale etmeyelim sorun yok sizde diyince onun ne kadar 2 yüzlü olduğunu anladım neden böle bişey yaptı anlamadım bile.bende doktorumu değiştirdim çünkü burnum kanıyor ha babam su gibi bişey akıyor ve ben toplum içinde elimde bişeyler burnumu tutarak konuşacak hale geliyordum.ayrıca kıkırdağım erimiş burun sağ taraftan içe çökmüştü.ve kapı gibi raporum vardı ben ameliyattan kaçamazdım.neyse ameliyat oldum 3 bin lirayı bayıldım ama doktoruma bişey söyleyemeden direk hastasını ameliyat etti sonra hemen beni ameliyata aldı.oysa ki ben yüzüme uygun ve bu hale gelmeden önceki gibi tatlı bi burun istediğimi söyleyecektim.ama ameliyat çoktaaaaaaaaan bitmişti.çıktığımda yatağa tekmeler atarken uyandım.şoktaydım.aşırı kan kaybettim ve 5 ay geçmesine rağmen kafamı kaldıracak halim yok.burnumun şekline gelince eskisinden tek farkı ucu daha büyük ve eriyen kıkırdak düzeldi.artısı yok.eksisi çok.çünkü o kadar acıya değmezdi.şimdi kahroluyorum neden o adama yaptırdım.doğal tamamda bu kadar aynısını yapması benim için parayla rezilllik veya enayilikti.şuan o 3 bine acıyorum onu boşwer kendime acıyorum çünkü oğlumun en ufak darbesi beni ağlatmaya yetiyor o kadar hassaski.doktora durumu anlattım burnumdaki çarpma sonucu olan kemer bile yerinde dedim.ama 1 sene sonra gel dedi.oysaki ilk 6 ayda burun ne şekle girdiyse öle kalıyor yüzde 90 oturuyor denmişti.şikayet edip dava açasım var ama öze hastane ve ben belge imzaladım.doktorumun face,ine bakıyorum adını bile söyleyemediğim yerlerde tatil yapıyor.bizim gibilerin parasıyla.ben helal etmiyorum.çünkü bu ameliyatı çok zor yaptırdım hem maddi hem manevi zorladım kendimi.size tavsiyem ekol hastanesinden uzak durunnn...

canım çook geçmiş olsun çok üzüldüm cidden doktorunun adı bora karaali mi acaba benimde aklımda olan isimlerden biri o ameliyat olan bi arkadaşımız var da memnundu ama senin yazını okuyunca bilemedim ... tekrar tekrar çok geçmiş olsun umarım düzelir en yakın zamanda:KK43:

Kızlar herkes İnşallah en kısa zamanda istediği buruna kavuşur .ben 5 ekimde Üsküdar Yunus Emre Hastahanesinde Dr Hüseyin ALTUN 'a ameliyat oldum şuan çok memnunum ameliyat sonrasında da aşırı morarma ve şişlik yaşamadım.Görüşmenizi tavsiye ederim kesinlikle.

ben 5 ay önce ameliyat oldum doktorumun adını isteyene verebilirim.içime sinen doktor kocamı görünce aslında size müdahale etmeyelim sorun yok sizde diyince onun ne kadar 2 yüzlü olduğunu anladım neden böle bişey yaptı anlamadım bile.bende doktorumu değiştirdim çünkü burnum kanıyor ha babam su gibi bişey akıyor ve ben toplum içinde elimde bişeyler burnumu tutarak konuşacak hale geliyordum.ayrıca kıkırdağım erimiş burun sağ taraftan içe çökmüştü.ve kapı gibi raporum vardı ben ameliyattan kaçamazdım.neyse ameliyat oldum 3 bin lirayı bayıldım ama doktoruma bişey söyleyemeden direk hastasını ameliyat etti sonra hemen beni ameliyata aldı.oysa ki ben yüzüme uygun ve bu hale gelmeden önceki gibi tatlı bi burun istediğimi söyleyecektim.ama ameliyat çoktaaaaaaaaan bitmişti.çıktığımda yatağa tekmeler atarken uyandım.şoktaydım.aşırı kan kaybettim ve 5 ay geçmesine rağmen kafamı kaldıracak halim yok.burnumun şekline gelince eskisinden tek farkı ucu daha büyük ve eriyen kıkırdak düzeldi.artısı yok.eksisi çok.çünkü o kadar acıya değmezdi.şimdi kahroluyorum neden o adama yaptırdım.doğal tamamda bu kadar aynısını yapması benim için parayla rezilllik veya enayilikti.şuan o 3 bine acıyorum onu boşwer kendime acıyorum çünkü oğlumun en ufak darbesi beni ağlatmaya yetiyor o kadar hassaski.doktora durumu anlattım burnumdaki çarpma sonucu olan kemer bile yerinde dedim.ama 1 sene sonra gel dedi.oysaki ilk 6 ayda burun ne şekle girdiyse öle kalıyor yüzde 90 oturuyor denmişti.şikayet edip dava açasım var ama öze hastane ve ben belge imzaladım.doktorumun face,ine bakıyorum adını bile söyleyemediğim yerlerde tatil yapıyor.bizim gibilerin parasıyla.ben helal etmiyorum.çünkü bu ameliyatı çok zor yaptırdım hem maddi hem manevi zorladım kendimi.size tavsiyem ekol hastanesinden uzak durunnn...

merhabalar, bende ameliyat olcağım ve izmirde doktorlar arıyorum, siz kime oldunuz acaba ismini verebilirmisiniz, yaşadıklarınız için üzüldüm, benimde çok korkularımvar ve bunları yaşamaktan korkuyorum, çok geçmiş olsun.

dün ameliyat oldum bende bugün 2.günüm hiç bir sorun yok gayet rahat geçti ağrım olmadı,narkozda dokunmadı.Bugün taponlarım alındı o da hiç acımadı :nazar:

Evet kızlar merhaba öncelikle :) Ben 17 yaşında rinoplasty ameliyatı oldum.Burunu biraz törpülediler sonrasında ucunu kaldırdılar.Doktorum harika biriydi zaten Cerrah paşa mezunu çok ilgili şu anda da Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kendisi.Her neyse 18-19 yaşımda törpünün yapıldığı yerde ufak bir tümsek ortaya çıktı.Şu an 20 Yaşındayım 6 Ağustos'ta farklı bir doktora ameliyat oldum o tümsek ortadan kaldırıldı ama sol tarafta yine hafif bir kemik çıkıntısı var.Şişlikler indikten sonra farkettim ben :KK43: Yarın doktoruma gidicem.Dikkat edilmedikçe pek belli olmuyor ama hafif sivri bir çıkıntı, bulunduğu yerdeki deri de çok ince.Bence yaptırmadan önce çok iyi düşünün benim gittiğim doktorlar gayet iyi saygın insanlar.Biri hacettepe biri cerrah paşa mezunu.Ama bu biraz vucudun vereceği tepki, ameliyat sonrasında oluşacak komplikasyonlarla da ilgili bir durum. Korkuyorum ki 3.ameliyatı yaptırmak zorunda kalacağım.:KK50:

slm şekerlifındık,çok genç yaşta birden fazla burun estetiği olmuşsun,doktor seçimi çok önemli,doğru doktor seçilmediğinde revizyon kaçınılmaz oluyor hem gereksiz maliyet hem de insanın cnı yanıyor,tamam burun estetikleri eskisi gibi değil ama narkoz alıp amelyat masasına yatıyorsun..
ben de iki kere ameliyat oldum.hem deviasyon vardı hem de şekil olarak burnumun braz değimesini istiyordum.ameliyatı olduktan 8 ay sonra ikncisini olmak zorunda kaldım hm deviasyonum alınmamışti hem de şekil olarak bepenmemiştim zaten gövde de çökme başlamıştı.
Sonra yolum Göksel bey ile çakışı.Abdülkadir Göksel kendisi kbb uzmanı.
Şu anda ameliyat olalı nerdeyse 2 sene oldu sonuçdan burnumdan nefes almamdan çok memnunum tek pişmanlığımkeşke ilk amelyatımı Göksel bey e olsaydım.
Profilimde resimlerime bakabilirsinz..

X