Arkadaşlar
Geçen yaz deviasyon ameliyatı oldum. Burnumda şekil olarak bir sorun yoktu, kıkırdağı tam ortaya getirdiler. Burun etlerim şişmiş, onu küçülttüler. İyileşme süreçleri bilmem ne tam artık kurtuldum derken hiç koku alamamaya, düzgün nefes alamamaya başladım. Burnumun akıntısı genzime akıyordu. Bunun üzerine tekrardan bir kulak burun boğaz uzmanına gittim ve burun etlerimin tekrar büyüdüğünü öğğrendim. Dedim ben geçen sene ameliyat oldum.(Bu gittiğim kendi şehrimdeki doktordu) Hiç daha önce allerji testi yaptırdınız mı dedi. Hayır dedim. Total IGE diye bir test var, kandan bakılıyor. Bir yaptırdım ki 366 çıktı. Maksimum değeri 160 imiş zaten ve bundan dolayı benim burun etim büyüyormuş. Neye karşı alerji olduunu öğrenmek için üniversite hastanesine yönlendirdiler beni,ama bu testi yapmanın mevsimi deilmiş diye yapmadılar. Sabah akşam anti-histaminik ilaç içiyorum. Şimdi biaz daha rahat koku alabiliyorum. Böyle işte....Size tavsiyem eğer burun eti probleminiz varsa önce bir alerji testi yaptırın arkadaşlar.
benim alerji yüzünden başıma gelmeyen kalmadı,2.ameliyatımdı burundan ve kanamalarımı durduramadılar üstüste 3 operasyon geçirmek zorunda kaldım 12 gün içinde...1 ay oldu ilk ameliyatıma ve şuan çok mutsusuzm..üstüste müdehaleler sonucu burnum deformasyona uğramış ve şuan yamuk yumuk bişey..ne yapacağımı bilemiyorum.bunlar neden benim başıma geldi anlam veremiyorum.