Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim alerji yüzünden başıma gelmeyen kalmadı,2.ameliyatımdı burundan ve kanamalarımı durduramadılar üstüste 3 operasyon geçirmek zorunda kaldım 12 gün içinde...1 ay oldu ilk ameliyatıma ve şuan çok mutsusuzm..üstüste müdehaleler sonucu burnum deformasyona uğramış ve şuan yamuk yumuk bişey..ne yapacağımı bilemiyorum.bunlar neden benim başıma geldi anlam veremiyorum.

şans,şans,şans,şans ,şans diyorumbaşka da bişe demiyorum
benim bu kaçıncı olucak yoruldum

karar vermek,doktor seçmek ne kadar zor.Sanırım biraz şans işi...inşallah herkes istediği sonuçları alır

Merhaba, foruma yeni üye oldum. Ben de estetik ameliyatı olmaya karar verdim. Ancak yurtdışında yaşıyorum ve ne en fazla ne kadar süreliğine Türkiye'de kalabilirim henüz bilmiyorum. Uçağa binmek için ne kadar beklemek gerekiyor. Bir de aylık kontroller filan var, ben ameliyattan sonra dönünce 6 ay daha Türkiye'ye gelemem gibi. Bir sorun çıkabilir mi? Bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

merhaba, benim ilk defa yazışım. bende burnumu yaptırmaya karar verdim.
nazım çerkeş ve teoman doğan arasında kararsızım. Teoman doğana ameliyat olan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim??
teşekkürler

kızlar tek sorunum para bunun için bişeyler yapmam lazım,devletten burs alıyorum ben aylık 280 lira ve taksit ile ameliyat olmak istiyorum bakalım nasıl olacak aklımda bir kaç isim var kendilerine mail atıp durumu bildireceğim,ayrıca bankalara da kredi için başvuracağım

Ben de 10 gun sonar deviasyon ameliyati olacagim,bu ameliyat esnasinda burun ucu duzeltme fiyatini biliyormusunuz? normal burun ameliyati fiyatindan farklimidir?? Ona gore Istanbula gelicem veya vazgecicem :)))

Yurt disindan gelenlerin cogu sizin gibi yapiyor her ay gelemiyorlar 5 6 ayda bir geliyorlar. 15 gun kalmaniz yeterli olur:) ilk 10 gun ucaga bindirmiyolar sanirim

Yurt disindan gelenlerin cogu sizin gibi yapiyor her ay gelemiyorlar 5 6 ayda bir geliyorlar. 15 gun kalmaniz yeterli olur:) ilk 10 gun ucaga bindirmiyolar sanirim

cnm bende fransada yasiyorum ameliyattan bir ay sonra geri döndüm ve burnumda hic bir sorun yok o yuzden kontrol da ettirmedim ama istersen durdugun ulke de kulak burun bogaz doktoruna gosterebilirsin

Bende yurtdisinda yasiyorum ve amliyattan 2 hafta sonra ucaga bindim hicbir sikinti olmadi. Arkadasin birtanesi hatta bir hafta sonra ucaga binmisti, hicbirsey olmuyor. Ben ameliyattan 8 ay sonra kontrole gitmistim, yani bir sorun olmuyor. Zaten yine bir mudahele olmasi gerekirse, en az 6 ay beklemek gerekiyor.

Emre Ilhan doktorum, yurtdisindan gelenler icin vakti olmasada vakit ayiriyor. Ben Turkiyeye giderken, onceden planlamiyorum, birgun once is yerime bildiriyorum, atliyorum ucaga kendimi Istanbulda buluyorum ve ertesi gunu ariyorum Emre beyin asistanini ve sagolsunlar hemen randevu veriyorlar. Yani hic sorun yasamadim bu konuda. Sormak istediginiz birsey olursa, ozeldende yazabilirsiniz. Ameliyat olacak arkadaslara kolay gelsin.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Şimdi doktorları araştırıyorum, Türkiye'ye gelince görüşüp karar vereceğim artık. :)

Selamlar..

Çevremdeki bir kaç arkaşımdan aldığım tavsiyeler üzerine Ento KBB'ya gittim (İzmir). Genel olarak hastane koşulları çok hoşuma gitti modern bina ve İzmir'de pek bulamayacağınız türden bir yaklaşıma sahip çalışanlar mevcut. Bana tavsiyede bulunan arkadaşlarıma uyduğum için çok memnunum sorunsuz bir ameliyat, ardından ilgili bir iyileşme süreci ile yeni bir burna kavuştum bende sizlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :)

Selamlar Arkadaşlar yurt dışında yaşıyorum ve bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bi doktor tavsiyeniz var mı?

Forumda okuduğum kadarıyla Emre İlhan küçük ve kavisli burunlar yapıyormuş.

Forumda okuduğum kadarıyla Emre İlhan küçük ve kavisli burunlar yapıyormuş.

Evet redbutterfly dogru soyluyor:) ben emre ilhana oldum kucuk ve kavisli burnum var ozel albumum var isterseniz ekleyip gorebilirsiniz:)

selam canım. ben de 1 ay önce Emre İLHAN a ameliyat oldum. kesinlikle tavsiye ederim. baştan nasıl bir burun istediğin önemli. Emre bey öncelikle hastanın istediği tarza göre burun yapıyor. tabi burunu tek başına değerlendirmiyor. yüz hatlarınıza gidecek bir burun tasarlıyor.alın ve çeneye göre orantılı olabilecek bir burun çalışması yapılıyor. bilgisayarda yapacağı tasarımlarda zaten yeterince tatmin oluyorsunuz.ne isteyip ne istemediğinizi tam olarak belirtmeniz yeterli. kesinlikle Emre İLHAN ile görüşmenizi tavsiye ederim.Yurt dışında da çok hastası var.haziran da düşünüyorsanız çok az zamanınız kalmış umarım en kısa zamanda karar verebilirsiniz.sevgiler

canım bence ilker manavbaşı ile görüşmeni tavsiye ederim benim ameliyatımın 8. günü ve ben suan bantlarımda olmasa hiç ameliyat olmuş gibi diilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…