canım benimde dudaklarım şişmişti hatta bazı arkadaşlarım dudaklarına ne yaptırdın demişlerdi? morlukların üzerine buz koy cidden o çok işe yarıyor .bir de bir krem var morluk üzerine sürülüyor ismini unuttum arnica sanırım .çok geçmiş olsun herşey geçecek ve geriye miss gibi burnun kalacak:)
Son 5 gün...
Ben daha cok heyecanlıyım Meliscim.... :)
Doktorum bana arnicayi onermedi ama okyanus suyu ok.
Acıbadem Hastanesi'nde Berkhan Yılmaz'a ameliyat olan yok mu arkadaşlar. İlk sıraya onu almıştım, fikirleriniz çok önemli benim için. Burada yazılanları okuduğumda doktor seçiminin ne kadar önemli olduğunu anladım. Bir de İstanbul Anadolu yakasında doktor tavsiyesi var mıdır.
Bu arada bugun tamponlari cikardi doktorum.uffff cok gicik bi durumdu ,aman aman.ama nefes alabiliyorum en azindan simdilik :) sadece aman tamponlarim cikti super geldi bi durum da yasamadim cunku burnun ici aciyokan revan tabi.birak aksin dedi doktorum.ama nasil temizlyiycem burnumu,kulak cubuguyla mi.tikanirsa okyanus suyu dedi de nasil yapiliyo fiktim yok yuzumuzu ne zman yikiycaz yaw.benim alcim 7.gun yerine 9.gun alincak esimin burda olmayisindan oturu (( dr sorun diil dedi ama 2 gun gec aldiran oldu mu merak ettim...opuyorum sizi
bende olmayı düşünüyorum. doktor araştırma karar verme süreci ne kadar zormuş. Elimde kocaman bir doktor listesi var daha hiç bir doktorla görüşmedim kime gideceğimi bilemiyorum aklım çok karışık :s
bende olmayı düşünüyorum. doktor araştırma karar verme süreci ne kadar zormuş. Elimde kocaman bir doktor listesi var daha hiç bir doktorla görüşmedim kime gideceğimi bilemiyorum aklım çok karışık :s
canım, benim tamponum ya da alçım olmadı hiç..burda yazmıştım daha önce de..dr.um o şekilde çalışmadı..dolayısıyla ben gerçekten çok rahat bi ameliyat sonrası geçirmiş oldum..senin ağrılarına çok üzüldüm ama dediğin gibi bünye meselesi demek ki..sen bööle geçiriyosun..neyse az kalmış, alçın filan çıkınca çok daha rahat edersin sanırım..koku almaya da başlarsın..güzel burnunla resimlerini bekliyoruz en kısa zamanda