Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

düz hafif kavisli burunlar benim cok hoşuma gidiyor.öyle kavisli ve hele hele barizse hiç hoş olmuyor bence.özellikle doğalcı olduğum için de doktorumu da cok iyi araştırdım ,cok ama çooooook yakında ameliyatım var !sürpriz:) deli gibi heyecanlıyım biraz da kokruyorum ne yalan söliiim.inşallah herkesin burnu cok güzel olur.

evet belirtmezmiyim ilk yaptığında yüzüm okadar şişti ve morardıki 1 ay morluklar geçmedi rapor aldım işe gidemedim zaten sinir oldu iş arkadaşlarım ben gelmeyince falan.sonra burnum hiç düzelmemişti tekrar doktorun yanına gittim tamam düzelteyim dedi ve istanbulda bende izmirde yaşıyorum 6 ay sonra tekrar kapalı ve lokal yaptı kulağımdan kıkırdak falan aldı ama burnum büyüdü ve ucu sipsivri karga burnu gibi oldu.gittim ağladım daha kötü oldu diye biraz kaldıralım daha iyi olur dedi kaldırdı kavis vermek için bu sefer zaten sivriydi upuzun çıkıverdi kavis falanda oluşmadı.ya yüzüm güzeldi şimdi dahada çirkin görünüyor psikolojim okadar bozuldu ki azda para vermedim başka yerlere göre pahalıydı.şimdi burnum daha büyük kemiği kalın ama ucu upuzun tuaf bişey oldu ve ne yapcağımı bilmiyorum..çirkinleştirmese hani neyse dicem ama ifademi bozdu.tekrar adam aklıllı becerikli bir doktora düzeltirmek istiyorum.inşallah olur canım çok sıkkın.bu Dr.Atilla ALP elimden gelen bu benim dedi.keşke istediğini yapamıyacağım deseydiniz dedim bende bukadar rezalet çekmezdim ki deviasyonu düzelteyim derken dahada simam kaydı...

ben kendi doktorumdan çok memnun kaldım.iki kere burun estetiği oldum.kbb uzmanı Abdülkadir Göksel.Mesaj sayın dolduğunda resimlerime bakabilirsin,

Teşekkür ederim güzel burnunla saglıklı gunler yaşa :) dolunca bakacagım meraktayım umarım bızde mutlu sonuçlar elde ederiz .

canım şimdi okudum yazdıklarını ve cok üzüldüm.izmirde mükemmel doktorlar var,keşke gitmeseymişsin istanbula.ben de cok yakında ameliyat olucam hem üzlüyorum hem de korkuyorum bu tarz olayları okudukça.lüten bu kez iyice araştır,alanında başarılı tecrübeli bir doktor seç,hatta bikaç tane git görüş derim.kimsenin de dr konusunda kafanı karıştırmasına izin verme,dünyanın en iyi cerrahı da olsa bazen hersey şanstır,bunu hepimiz biliyoruz.tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun üzücü bir durum Bursa'da bende doktor araştırması içerisindeyim iki kişi arasındayım Ömer Buhşem ve Alper Bayraktar .. ama bunlar aldıgım duyumlar birebir tecrübem olmadı

olumsuz şeyler okudukça korkuyorum umarım doktor seçimim isabetli olur ve operasyon sorunsuz geçer herkes için de temennim bu ama en önemli faktör doktor seçimi bu bariz belli ..

Arkadaşlar peki Ömer Buhşem veya Alper Bayraktar'a amelyat olmuş bilgi verecek kimse yok mudur meraktayım
bugun Ömer Buhşem ile randevum vardı güzel geçti korkulacak birsey yok doktorun iyi olsun yeterki.. Deviasyon sorunu da oldugu için KBB doktoru ile beraber girerim senin ameliyatına dedi . Pazartesi günü de Alper Bayraktar ile var randevum .. Bende merak ediyorum neyde karar kılacagım .. Doktorların hastası olan varsa lütfen bilgi versin ??
Teşekkürler

çok geçmiş olsun bende hiç memnun değilim psikolojim çok bozuldu simam gülüşüm çok değişti ve estetiği doktorum önermişti kemik ve et vardı onları almışken daha güzel bi burun olacak eğrilik var sende falan derken olduk şimdi burun ucunda yamukluk var delikleri asimetri hala rahat nefes alamıyorum 40 gündür her aynaya baktığımda kendime saydırıyorum

benimde böyle bir olumsuzluk yaşadığım doktor oldu arkadaşlar,
burun estetiği olmaya karar verdim,muayneye gittiğimde burnumda deviasyon olduğunuda söyledi doktor
ancak ben estetik kaygı taşıdığımdan burun estetiği olmak istemiştim bu sebeple plastik cerrahtı doktor tercihim
nitekim ameliyat günü geldi ve oldum.alçı tampon vs çıktıktan sonra burnuma baktığımda ben ciddi bir fark göremedim ama bu doğallıktan kaynaklanan bir fark görememe değildi,
gerçekten kimse de anlamıyordu ben o kadar bıçak altına yattım ama fark yoktu eski burnumla yeni burnum arasında.
çünkü benim burnum uzundu doktorun yaptığı burunda uzundu sonra deviasyonumu almadığı sıradan bir doktor kontrolünde ortaya çıktı,iki ay rutin kontrolden sonra beni hiç çağırmadı
ve en önemlisi burnumun gövde kısmınd açökme meydana geldi hem de üç ay gibi kısa bir sürede.
sonra ciddi bir doktor arayışına girdim ve daha öncesinde de adını duyduğum bir kbb uzmanı buldum ve ona ikinci burun estetiğimi oldum.Şu anda sonuçtan çok memnunum bir sene oldu resimlerime bakabilirsiniz,hala kontrollerim devam ediyor .İlgili,titiz ve hastasını önemseyen bir doktor.

geçmiş olsun ben de üzüldüm yaşadıklarına,ama benim edindiğim en önemli tecrübe,seçtiğiniz doktorun hastalarının resimlerinin üzerinden en az bir sene geçmesine dikkat etmemiz,çünkü burun estetikleri ilk altı aylık dilimde çöküyorsa çöküyor.burun iyileşme süreci kısa bir zaman olmadığından ilk etaplarda yanıltıcı olabiliyor.

doktorların yapmış olduğu estetiklerin şansa bağlamayı doğru bulmuyorum,yani elbette bazı komplikasyonlar olabilir ama arkadaşın anlattığı gibi de üst üste bu kadar çok yanlışlık bana şanstan daha öte bilgisizlik gibi geliyor

Benim burnuma da herkes "Yandan ne kadar güzel"vs diyor,bu da moralimi bozuyor.Önden kötü demek ki,bir tek yandan güzel görününce dile getiriyorlar hemen

Benim burnuma da herkes "Yandan ne kadar güzel"vs diyor,bu da moralimi bozuyor.Önden kötü demek ki,bir tek yandan güzel görününce dile getiriyorlar hemen

bence öyle düşünme çünkü herkes resim çektirirken profil vermekten çekinir ,nedeni de şudur bence burunlar yani estetik olmamış burunlar cepheden hoş olmayan görüntü vermezler:) hep profilden çekildiğinde burnun tüm kusurları ortaya çıkar.ve estetik yaptırmış tüm bayanlar ben de dahil:) özgürce hep profilden resim veririz.ve çevredekiler değerlendirirken profilden bakarak değerlendiriler .Ben eminin senin burnun cepheden de çok hoş:)

Teşekkür ederim ecemali ,bu dediklerin cidden moral oldu.umarım dediğin gibidir işin aslı...

bence bayanlara hafif kavisli burun daha çok yakışıyor bence sende illa düz olsun deme

evet ecemali görmüştüm resimlerinizi doktorunuz gerçekten mükemmel sonuç çıkartmış benim şuan beklemekten başka çarem yok ama ciddi bi düzelme olmazsa bende mecbur revizyon düşünüyorum

doktor kimdi nerede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…