kesinlikle bende 3 hafta önce ameliyat oldum doğal olsun diye kavisli olmasın düz olsun demiştim doktoruma, bir arkadaşımla birlikte ameliyat olduk dr onun burnunu hafif kavisli benimkinide benim istediğim gibi düz yaptı, şimdi pişmanım keşke benimkinide biraz kavisli yapsaydı diye düşünüyorum.
çok üzüldüm canım ya(peki şikayetini dile getirmedinmi doktoruna tekrar gel düzelteyim falan demedi mi tepkisi ne oldu?doktor çok önemli ya iyice araştırıp öyle karar vermek gerekiyo galiba..inşallah sorununu en kısa zamanda halledersin ne kadar süre oldu ameliyat olalı?
ben kendi doktorumdan çok memnun kaldım.iki kere burun estetiği oldum.kbb uzmanı Abdülkadir Göksel.Mesaj sayın dolduğunda resimlerime bakabilirsin,
evet belirtmezmiyim ilk yaptığında yüzüm okadar şişti ve morardıki 1 ay morluklar geçmedi rapor aldım işe gidemedim zaten sinir oldu iş arkadaşlarım ben gelmeyince falan.sonra burnum hiç düzelmemişti tekrar doktorun yanına gittim tamam düzelteyim dedi ve istanbulda bende izmirde yaşıyorum 6 ay sonra tekrar kapalı ve lokal yaptı kulağımdan kıkırdak falan aldı ama burnum büyüdü ve ucu sipsivri karga burnu gibi oldu.gittim ağladım daha kötü oldu diye biraz kaldıralım daha iyi olur dedi kaldırdı kavis vermek için bu sefer zaten sivriydi upuzun çıkıverdi kavis falanda oluşmadı.ya yüzüm güzeldi şimdi dahada çirkin görünüyor psikolojim okadar bozuldu ki azda para vermedim başka yerlere göre pahalıydı.şimdi burnum daha büyük kemiği kalın ama ucu upuzun tuaf bişey oldu ve ne yapcağımı bilmiyorum..çirkinleştirmese hani neyse dicem ama ifademi bozdu.tekrar adam aklıllı becerikli bir doktora düzeltirmek istiyorum.inşallah olur canım çok sıkkın.bu Dr.Atilla ALP elimden gelen bu benim dedi.keşke istediğini yapamıyacağım deseydiniz dedim bende bukadar rezalet çekmezdim ki deviasyonu düzelteyim derken dahada simam kaydı...
Dr. Atilla ALP benim burnumu eskisinden de kötü yaptı.sadece eğrilik vardı şimdi kemerli daha büyük ve upuzun bir burnum oldu size fotolarımı atacağım sonra.İstanbul da MEDİEST medikal ve cerrahi estetik kliniği ben çok mağdur oldum şimdi psikolojim bozuldu aynaya bakınca acayip sinirim bozuluyor.ne yapacağımı bilmiyorum iyi bir doktor bilen varsa düzelttirmek istiyorum param gitti boşuna ve canım çok sıkkın....
arkadaşlar bende üye oldum ve daha henüz foto koyamıyorum ama bende deviasyon yamukluk eğrilik yüzünden bu işe bulaştım ama burnum doğal halinden dahada kötü oldu hergün ağlıyorum şimdi 3 kez doktorun peşinden koşa koşa düzeltirmeye çalıştım ama nafile hem binlerce param gitti hem aylarca şiş ve mor gezdim ve şuan dahada çirkimleştim resmen yüzümün siması kaydı umarım o doktora denk gelmezsiniz!!!!!!!!
çok geçmiş olsunbende hiç memnun değilim psikolojim çok bozuldu simam gülüşüm çok değişti ve estetiği doktorum önermişti kemik ve et vardı onları almışken daha güzel bi burun olacak eğrilik var sende falan derken olduk şimdi burun ucunda yamukluk var delikleri asimetri hala rahat nefes alamıyorum 40 gündür her aynaya baktığımda kendime saydırıyorum
canım şimdi okudum yazdıklarını ve cok üzüldüm.izmirde mükemmel doktorlar var,keşke gitmeseymişsin istanbula.ben de cok yakında ameliyat olucam hem üzlüyorum hem de korkuyorum bu tarz olayları okudukça.lüten bu kez iyice araştır,alanında başarılı tecrübeli bir doktor seç,hatta bikaç tane git görüş derim.kimsenin de dr konusunda kafanı karıştırmasına izin verme,dünyanın en iyi cerrahı da olsa bazen hersey şanstır,bunu hepimiz biliyoruz.tekrar geçmiş olsun
Benim burnuma da herkes "Yandan ne kadar güzel"vs diyor,bu da moralimi bozuyor.Önden kötü demek ki,bir tek yandan güzel görününce dile getiriyorlar hemen
düz hafif kavisli burunlar benim cok hoşuma gidiyor.öyle kavisli ve hele hele barizse hiç hoş olmuyor bence.özellikle doğalcı olduğum için de doktorumu da cok iyi araştırdım ,cok ama çooooook yakında ameliyatım var !sürpriz:) deli gibi heyecanlıyım biraz da kokruyorum ne yalan söliiim.inşallah herkesin burnu cok güzel olur.
bence bayanlara hafif kavisli burun daha çok yakışıyor bence sende illa düz olsun deme
benimde böyle bir olumsuzluk yaşadığım doktor oldu arkadaşlar,
burun estetiği olmaya karar verdim,muayneye gittiğimde burnumda deviasyon olduğunuda söyledi doktor
ancak ben estetik kaygı taşıdığımdan burun estetiği olmak istemiştim bu sebeple plastik cerrahtı doktor tercihim
nitekim ameliyat günü geldi ve oldum.alçı tampon vs çıktıktan sonra burnuma baktığımda ben ciddi bir fark göremedim ama bu doğallıktan kaynaklanan bir fark görememe değildi,
gerçekten kimse de anlamıyordu ben o kadar bıçak altına yattım ama fark yoktu eski burnumla yeni burnum arasında.
çünkü benim burnum uzundu doktorun yaptığı burunda uzundu sonra deviasyonumu almadığı sıradan bir doktor kontrolünde ortaya çıktı,iki ay rutin kontrolden sonra beni hiç çağırmadı
ve en önemlisi burnumun gövde kısmınd açökme meydana geldi hem de üç ay gibi kısa bir sürede.
sonra ciddi bir doktor arayışına girdim ve daha öncesinde de adını duyduğum bir kbb uzmanı buldum ve ona ikinci burun estetiğimi oldum.Şu anda sonuçtan çok memnunum bir sene oldu resimlerime bakabilirsiniz,hala kontrollerim devam ediyor .İlgili,titiz ve hastasını önemseyen bir doktor.
benimde böyle bir olumsuzluk yaşadığım doktor oldu arkadaşlar,
burun estetiği olmaya karar verdim,muayneye gittiğimde burnumda deviasyon olduğunuda söyledi doktor
ancak ben estetik kaygı taşıdığımdan burun estetiği olmak istemiştim bu sebeple plastik cerrahtı doktor tercihim
nitekim ameliyat günü geldi ve oldum.alçı tampon vs çıktıktan sonra burnuma baktığımda ben ciddi bir fark göremedim ama bu doğallıktan kaynaklanan bir fark görememe değildi,
gerçekten kimse de anlamıyordu ben o kadar bıçak altına yattım ama fark yoktu eski burnumla yeni burnum arasında.
çünkü benim burnum uzundu doktorun yaptığı burunda uzundu sonra deviasyonumu almadığı sıradan bir doktor kontrolünde ortaya çıktı,iki ay rutin kontrolden sonra beni hiç çağırmadı
ve en önemlisi burnumun gövde kısmınd açökme meydana geldi hem de üç ay gibi kısa bir sürede.
sonra ciddi bir doktor arayışına girdim ve daha öncesinde de adını duyduğum bir kbb uzmanı buldum ve ona ikinci burun estetiğimi oldum.Şu anda sonuçtan çok memnunum bir sene oldu resimlerime bakabilirsiniz,hala kontrollerim devam ediyor .İlgili,titiz ve hastasını önemseyen bir doktor.
doktor kimdi nerede?