- 9 Nisan 2013
- 85
- 4
Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?
Teşekkürler..
burun ameliyatı oldunuzmu acaba ???
Kızlar oturduğum ilçede bir kbb doktoru ile görüştüm fiyat olarak gayet uygun yaptığı burunların resimlerinide gösterdi gerçekten çok güzel ama kendisi hakkında nette hiç bir bilgi bulamadım.Biraz öncede Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar konusunu okudum gerçekten çok kötü oldum.Bende şimdi korkuyorum ya çökme olursa, ya burun ucu düşerse, ya eski burnumu arayıp pişman olursam diye:26: Forumda kimisi paraya acımayın tanınmış doktora olun diyorlar kimiside para tuzağına düşmeyin diyorlar kafam çok karıştı siz ne düşünüyorsunuz?
sevgili arkadaşım; ben burun estetiği olmak isteyenlere tek söylediğim gerçek,burun estetiği yapacak doktorun öncelikle kbb uzmanı olması,referanslarının üzerinden en az bir sene geçmiş olması,doğal burun yapıyor olması ve fiat konusuna takılınmaması,
çünkü ; benim hem nefes problemim hem de şekil problemim vardı plastik cerraha gittim 2 ayda burnum gövde kısmında çökmeye başladı,fiat konusunda da uygundu.ve sonuç hüsran oldu.Bu nedenle dikkatli ve uyanık olmak lazım,kadınlar klubü bu anlamda insana ciddi fikirler verebiliyor ama kafa da karıştırıyor çünkü burda mutlu hastalarda yazıyor.bende memnunum ve bilgilerimi paylaşıyorum mutsuz olanlarda bir grup oluşturmuş ordan da bilgi edinmek mümkün
bir de kişin nasıl bir burun istediği çok önemli,
ben doğal ,yüzümden bağımsız olmayan ,güzel bir burun istedim.ve sonuçtan çok memnunum bir sene oldu.
ufuk bilkaya burun ameliyatı olmayı düşünenler var mı hastalarının fotoğraflarına baktım gayet doğaldı. hepsi aynı şekilde değildi yani
arkadaşlar dün ameliyat oldum.cok heyecanlı ve çok da korkuyordum.ama dünyalar tatlısı ve işinin ehli doktorum beni cok rahatlattı.Allaha şükür başarılı bir operasyon olmuş.en cok narkozdan korkuyordum diyordum ya hiiiiiiiç bişi hissetmedim.boşuna kimseler korkmasın diye yazıyorum.göz altımda minick bir bölgemde morluk var,belki inanmazsınız ama neredeyse daha da küçüldü kayboluyor simdiden morluklar.hemşireler bile bu morluk mu ki dediler.acım ağrım yok keyfim yerinde,hepinize sevgiler*
Sagolun kizlar,suanda buz koyma arasindan yaIziyorum.:) doktorum prof.dr cuneyt ozek.su sinir morluklari gecirmek icin kompres yapiyorum ama piyasadaki buz jeller cok kotu yuz icinben de elimle lokal bi sekilde tutup tutup gezdiriyorum.burnimun ustune koymadim sorin olmaz diil mi sadece goz altlarimda var valla en zor kisim ameliyat sonrasi o da morluklar :) bi de dudaklarim da sisimis ? Yoksa o da promosyon mu :)))
canım benimde dudaklarım şişmişti hatta bazı arkadaşlarım dudaklarına ne yaptırdın demişlerdi? morlukların üzerine buz koy cidden o çok işe yarıyor .bir de bir krem var morluk üzerine sürülüyor ismini unuttum arnica sanırım .çok geçmiş olsun herşey geçecek ve geriye miss gibi burnun kalacak:)
merhabalar ben burun estetği olmak istiyorum samsun da halit urgan a ameliyat olanlar var mı bayanlar çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim
Son 16 gün.....
Heyecanliyim.....