Arkadaşlar Merhaba, diyelimki başarılı bir ameliyattan sonra normal hayatınıza geri döndünüz, ileriki zamanlarda burnunuza yapılan müdahale yaşam kalitenizi etkiliyor mu? Mesela uyku pozisyonunuza v.s. dikkat etmeniz gerekiyor mu?
mrb. arkadaşlar ben burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.bu konuda en iyi cerrahları çok arşatırdım.yalnızca internetteki yorumlardan fikirler edindim.çevremde bu ameliyatı yaptıran da yok maalesef.cem payaslıya ameliyat olan arkadaşlar varsa bana yorumlarını yazarlarsa çok sevineceğim.teşekkürler
Arkadaşlar Merhaba, diyelimki başarılı bir ameliyattan sonra normal hayatınıza geri döndünüz, ileriki zamanlarda burnunuza yapılan müdahale yaşam kalitenizi etkiliyor mu? Mesela uyku pozisyonunuza v.s. dikkat etmeniz gerekiyor mu?
bi süre sırtüstü yatmak zorundasın, geçen kontrole gittim ama sormayı unuttum artık rahat yatabilir miyim diye o yüzden hala sırtüstü yatıyorum :)) normale dönebilir miyim kızlar cevap bekliyoruz :)
evet ona ameliyat olmuş hastaların yorumlarını okudumGaziantep de plastik cerrah Dr.Rohat KUTLAY ı tanıyan var mı???
döneblirsin bence uykuda sen nasıl uyudugunu kontrol edemezsinki zaten eminim zaten bir kaç kez dönüyorsundur uyuyrken
ben de yazın ameliyat olucam arkadaşlar..büyük ihtimal muhammed dilber e .
daha şimdiden korku sardı :)
fiyat hakkında bilgin varmı arkadaşım?
evet arkadaşım..hastane hastane değişiyor..ben ethica da 5.500 tl ye oliciiim büyük ihtimal.
örneklerini gördünmü peki yada doğal yapıyormu canım?