Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Mrb kızlar şubatta Aylin hanımdan randevu aldım, burun estetiği yaptıracam. çevremden iyi olduğunu öğrendim ama tereddülüyüm böyle bir ameliyatı yaptırmakta, daha önce Aylin hanıma burun estetiği yaptıran var mı aranızda? Bildiklerinizi paylaşır mısınız?

Selam Asya1991,
burun estetiği yaptırmadan önce birkaç doktora görünmekte fayda var. Doktorla hasta arasındaki elektrik , güven duygusu çok önemli. Eğer tereddütlerin devam ederse görüştükten sonra da mutlaka başka bir doktorla da görüş. Bende estetik yaptırmadan önce bu şekilde yol izledim. Ve Dr.Abdulkadir Göksel de karar kıldım ve kendim için en doğru kararı verdiğime inanıyorum. Gerçekten doğal ve güzel bir burnum oldu. Dediğim gibi doktorla hasta arasındaki o güven olgusu çok önemli.

Mrb kızlar şubatta Aylin hanımdan randevu aldım, burun estetiği yaptıracam. çevremden iyi olduğunu öğrendim ama tereddülüyüm böyle bir ameliyatı yaptırmakta, daha önce Aylin hanıma burun estetiği yaptıran var mı aranızda? Bildiklerinizi paylaşır mısınız?

can kopala mı oldun?

offfffffffff çok şişio mu yüz

ya ben de ameliyat olmak istiommmmmmmmmmmmmm

yaaaa can kopal indirim yapıomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…