kızlar bişey sorcam ameliyat olan özellikle cevaplarsa memnun olurum. ameliyattan önce her doktor mutlaka ameliyat sonrası nasıl olacağına dair size bir tasarım,şekil,fotoğraf gösteriyor mu? nasıl güvenebiliyorsunuz?
örneklerini gördünmü peki yada doğal yapıyormu canım?
benim doktorum göstermedi bende sormadım hiç, aramızda öyle bi muhabbet geçmedi yani :)) başarılı olması bi de konuşması güven verdi inşallah boşa çıkmaz güvenim şimdilik herşey yolunda :)
eylül senin doktorun kim?kaçıncı günün?
Selam kızlar, sonunda ameliyat kararım netleşti.Allah da gönlüme göre verdi:)Salih Emre Üregen Düzceden istanbula ameliyata geliyor mu diye uzun zamandır araştırıyordum, doktor bey istanbula yerleşmişAyrıca söylentilere son noktayı koymak adına:) bizzat gidip görüştüğüm kliniğinin yerini açıklıyorum:)Şişli Fulyada, Terrace fulya residance'de..şık biryer..Bıçak altına yatmak zor bir karar ama neyse ben kararımı verdim ve haftaya ameliyat oluyorum,daha doğrusu 5 gün sonra...çok heyecanlıyım valla...ama içim rahat doktoruma güveniyorum..Salih Emre Bey benim burnum için,en son geliştirdiği ve ameliyat sonrası şişlik ve morluğu en aza indirgeyen bir tekniği uygulayacağını söyledi,tekniği anlattı.kapalı yapacakmış,yarı açık kapalı teknikmiş,"ameliyat sırasında 3 ay sonraki şeklini kestirebiliyorum burnunun dedi".tekniği bende araştırdım herkes yapamıyor bu yöntemi. salih bey genç ama çok deneyimli bir dr. sonuçta yüzlerce ameliyata girmiş bir kişi.neyse kızlar önce Allah'a sonra Dr.uma emanet ettim kendimi.Gelişmeleri tabiiki yazcam.Hepinize sevgiler:)
benim doktorum göstermedi bende sormadım hiç, aramızda öyle bi muhabbet geçmedi yani :)) başarılı olması bi de konuşması güven verdi inşallah boşa çıkmaz güvenim şimdilik herşey yolunda :)
evet bana da göstermeyeceğini söyledi, bu işlerde güvenin önemli olduğunu ama eskisinden çok daha güzel olacağını söyledi. valla rüyalar görmeye başladım. anestezi alıyorum ama uyuşmuyo bedenim ameliyettaki herşeyi duyuyorum falansaçmaladım iyice. sanırım bende şubatın ilk haftası olcam. doktor şehir dışında bi kongreye katılacak ordan dönmesini bekliyorum.
peki kızlar ben eğer 2 şubatta olursam, 1 hafta sonra aöf sınavları var. 1 haftalık halimle sınava girebilir miyim sizce? ağrılar ne zaman geçer. mesela 4.-5. gün falan doğrulup kitap okuyabilir miyim yatakta :)
canım zaten doğal olduğu için onu tercih edicem..sen de görebilirsin..
facebookta op.dr..muhammed dilber yaz..ve bir gör burunları..hem burunlar..hem burun uçları süper..sadece burunucu ameliyatlarının resimleride var..harikalar yapmış.
burdada forumu var..herkes burunlarını gösteriyor zaten..hele bir ecemula var,bir karpe var,bir ceylan var :) varda var görmen lazım
ben estetik olduğu belli olmasın istiyorum.o yüzden ona karar kıldım gibi..bakalım.hayırlısıı
Kızlar burunla alakalı değil ama nereye yazacağımı bilemedim uygun bir konu olmadığı için.Buraya yazayım dedim belki bir fikri olan vardır diye.Çünkü benim sorum da burunla ilgili olmasa da estetikle alakalı bir şey...
Kızlar nasıl desem benim gözlerimle dudaklarım arasındaki mesafe çok fazla,yani birbirlerine çok uzaklar.Bu da yüzümü kötü gösteriyor.Dudaklarımı alıp daha yukarı koyamazlar tabiki hiçbir cerrahi müdahaleyle farkındayım ama bu durumun düzelmesinin hiç bir yolu yok mu ki...Veya enazından kamufle etme yolu yok mu ki...O mesafenin kısa olması insanı hoş gösteriyor.
evet zehrina sanırım yüz uzunluğunun yol açtığı birşey.o aradaki uzunluk çok fazla..nasıl daha az gösterebilirim bunu,veya cerrahi ufak bir yöntem var mıdır.üst dudağı burun altından kesiyle yukarı çekme ameliyatı duydum,sanırım adı da liplifting hatta tıpta. ama benim durumumda işe yarar mı anlamadım...
merhaba kızlar, haftaya burnumdan ameliyat olacağım. ameliyat öncesinde ve sonrasındaki tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler