Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim doktorum göstermedi bende sormadım hiç, aramızda öyle bi muhabbet geçmedi yani :)) başarılı olması bi de konuşması güven verdi inşallah boşa çıkmaz güvenim şimdilik herşey yolunda :)

örneklerini gördünmü peki yada doğal yapıyormu canım?

canım zaten doğal olduğu için onu tercih edicem..sen de görebilirsin..
facebookta op.dr..muhammed dilber yaz..ve bir gör burunları..hem burunlar..hem burun uçları süper..sadece burunucu ameliyatlarının resimleride var..harikalar yapmış.
burdada forumu var..herkes burunlarını gösteriyor zaten..hele bir ecemula var,bir karpe var,bir ceylan var :) varda var görmen lazım
ben estetik olduğu belli olmasın istiyorum.o yüzden ona karar kıldım gibi..bakalım.hayırlısıı

muhammed dilber i baya duyar oldum bende çok istiyorum burun estetiği ama cesaretlendirilmeye ve tabi daha çok doktor için karar vermeye ihtiyacım var.

fiyat nedir canım?

benim doktorum göstermedi bende sormadım hiç, aramızda öyle bi muhabbet geçmedi yani :)) başarılı olması bi de konuşması güven verdi inşallah boşa çıkmaz güvenim şimdilik herşey yolunda :)

evet bana da göstermeyeceğini söyledi, bu işlerde güvenin önemli olduğunu ama eskisinden çok daha güzel olacağını söyledi. valla rüyalar görmeye başladım. anestezi alıyorum ama uyuşmuyo bedenim ameliyettaki herşeyi duyuyorum falan saçmaladım iyice. sanırım bende şubatın ilk haftası olcam. doktor şehir dışında bi kongreye katılacak ordan dönmesini bekliyorum.

peki kızlar ben eğer 2 şubatta olursam, 1 hafta sonra aöf sınavları var. 1 haftalık halimle sınava girebilir miyim sizce? ağrılar ne zaman geçer. mesela 4.-5. gün falan doğrulup kitap okuyabilir miyim yatakta :)

geçen bi film de oluyodu öyle bişe bende uyanırken korkmuştum acaba ameliyatın ortasında mı uyanıyorum diye meger 3 saat olmuş ameliyat bitmiş hiç bişe anlamıyosun bitiyo hemen :)) benim agrılarım 4.gün bitmişti agrı kesici almadım o günden sonra, kitap okuyabilirsin egilmeden ama sınavda egilmen zorlayabilir

arkadaşlar merhaba.ben ankarada yaşıyorum.burun estetiği olmak istiyorum.nebil bozdoğan hakkında bilgisi olan var mı yada ameliyat olan.fotoğraf gönderebilir misiniz

bende görmek istiyorumm

e yaz gör face te arkadaşımm :)
istersen muhammed dilberin forumuna gir..orada bir sürü kişi var resimleri olan..hatta yeni ameliyat olanlar var..

Kızlar burunla alakalı değil ama nereye yazacağımı bilemedim uygun bir konu olmadığı için.Buraya yazayım dedim belki bir fikri olan vardır diye.Çünkü benim sorum da burunla ilgili olmasa da estetikle alakalı bir şey...

Kızlar nasıl desem benim gözlerimle dudaklarım arasındaki mesafe çok fazla,yani birbirlerine çok uzaklar.Bu da yüzümü kötü gösteriyor.Dudaklarımı alıp daha yukarı koyamazlar tabiki hiçbir cerrahi müdahaleyle farkındayım ama bu durumun düzelmesinin hiç bir yolu yok mu ki...Veya enazından kamufle etme yolu yok mu ki...O mesafenin kısa olması insanı hoş gösteriyor.

Son düzenleme:

canım gözle dudak arasında nasıl fazla mesafe oluyor ya? yüzün mü uzun ben anlamadım? o nasıl bişey ki kafamda kuramadım yani?

evet zehrina sanırım yüz uzunluğunun yol açtığı birşey.o aradaki uzunluk çok fazla..nasıl daha az gösterebilirim bunu,veya cerrahi ufak bir yöntem var mıdır.üst dudağı burun altından kesiyle yukarı çekme ameliyatı duydum,sanırım adı da liplifting hatta tıpta. ama benim durumumda işe yarar mı anlamadım...

merhaba kızlar, haftaya burnumdan ameliyat olacağım. ameliyat öncesinde ve sonrasındaki tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler

Bir de ameliyattan biraz korkuyorum. ameliyat sonrasında ağrı oluyor mu? sanırım tamponları çıkarırken sancılı oluyormuş.

cerrahi müdahale hakkında bir bilgim yok canım? zayıf mı peki yüzün onunla alakası olabiilir mi?

merhaba kızlar, haftaya burnumdan ameliyat olacağım. ameliyat öncesinde ve sonrasındaki tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler

bende. heyecandan ne yapacağımı bilmez haldeyim çok da korkuyorum :S

o ameliyathaneye girmeyi başarabilirsem heralde sonrasını atlatırım gibi geliyor şimdilik.

sonrasında da gerçi çok sabır gerektiğini yazmış burun ameliyatı olanlar ama yaşayıp görücez o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…