Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

evet hem ameliyat tedirginliği hem acaba nasıl olacak karışıklığı strese sokuyor insanı. inşallah içime siner.çok korkuyorum. tüm bandaj açıldığında hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çok dua ediyorum

kızlar ameliyat olmuş olanlara bişey sormak istiyorum yarın ameliyat için gün almaya gidicem iş ciddiye binince ben çok tedirgin olmaya başladım istediğim gibi olmazsa vs diye. şöyle diyim burnum kemerli değil ucunda eğrilik var gülünce belli olan ve tombul duruyo yüzüme görede büyük uzun yani. benim asıl istediğim burun deliklerinin küçültülmesi, burnunda biraz daha kibarlaştırılması. bazı ameliyat olan arkadaşlara baktım ekstradan bi işlem yapılmamasına rağmen delikler küçülmüş gözüküyo. başka bi yerde gördüğüme görede farklı bi işlem yapıyolar galiba ona bilgisi olan var mı bu konuda ????

Burun ameliyatımın 2. ayını doldurdum inanılmaz memnunum korkucak hiçbişi yok ama doktor seçimi çok önemli tabi kontrollere gidip gelirken bi bayanla karşılaştım 3 kez burun ameliyatı olmuş mahvetmişler burnunu görüntüsü çok kötüydü en onemlı sorunda nefes alamıyor olmasıymış bu kişinin uzmanını bulmak lazım burun sonuçta yüzde en dikkat çeken yer ben doktorumdan çok memnunum iyiki yaptırmışım diyorum bende korkuyodum önceleri heralde hiç yaptıramam diyordum ama korkulacak gibi değilmiş ağrı sızı hiç yok zaten tamponlar alınırkende bişey hissetmedim çok mutluyum gün geçtikçe burun daha güzel hal alıyor masajlarımı yapmayı ıhmal etmıyorum tabı yanı kısacası amelıyat olmak ısteyıp korkudan cesaret edip yaptıramayanlar korkacak bişey yok doktorunuzu iyi seçin mutlu olmak herkesin hakkı bence..

Merhaba,

Burun ameliyati olmak icin ne kadar vakit ayirmayi oneriyosunuz? Yani ne kadar sure sonra ise ve normal hayatina donus yapilabiliyo?

atomix merhaba, burun ameliyatı için Tolga Beydeşi araştırıyorum şuan kendisi Antakya Defne Hastahanesinde görev yapıyor. Cevaplayabilirsen birkaç sorum olacak.Ameliyatının üstünden zaman geçmiş herhangi bir sorunla karşılaştın mı? Ameliyattan öce tasarım gösterdi mi sana doktor bey? Ve en önemlisi arkadaşında tolga beye ameliyat olmuş yaptığı burunlar doğal mı? Albüm paylaşmışsın ama 25 yorum sınırlamasından dolayı albümlerini göremiyorum maalesef.

tarcin_kokusu canım mrb özelden bana mesaj atmışsın ama 100 mesaj sınırını doldurmadığım için ordan cevap veremedim.

Merhabalar.Yaklaşık 3 sene önce küçük kuzenim burnuma cam şişe attı Burnumda şişti doğal olarak şu an nefes almakta çok zorluk yaşıyorum görünümünden hiç memnun değilim.Ameliyat olmak istiyorum Bursa ya da İstanbul'da ameliyat olup çok memnun kaldığınız doktorlar kimler önerebilir misiniz ?

Arkadaşlar burda birkaç ismi zikredilen doktorlardan birtanesine ameliyat oldum, durumum korkunç değil ama verdiğim paraya değer olduğunu hiç düşünmüyorum.Sırf şurda yazılanlar yüzünden kendilerine ciddi fiyatlar çekiyorlar, hani yıllarını almış işte prof. olmuş yada ünlü isimlerin burnunu yapmış birilerinin yüksek fiyatlar çekmesini anlarım adamlar marka olmuş..Şurda yazılanlardan adamların reklamını yapıyorsunuz herkes bir gaza gelmiş durumda...Kanmayın derim..Çevrenizde gözünüzle gördüğünüz memnun olan insanları araştırıp öyle ameliyat olun, şurda size bir sürü fotoğraflarımı koyarım hepiniz mükemmel sanırsınız ama başka fotoğraflar koyarım yine hepiniz vazgeçersiniz..Sizde haklısınız çünkü aynı süreçten bende geçtim ve burdakileri dinledim ama yinede siz bilirsiniz.

böyle tek tek yazıyorum msj dolsun diye arkadaşlar bende ya son baharda yada ilk baharda olmayı düşünüyorum.

ben istanbulda boğaziçi tı ve dr.ergin kılıç tayım su an ama korkuyorum banada bu konuyla ilgili yardım ederseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…