Selam kızlar, sonunda ameliyat kararım netleşti.Allah da gönlüme göre verdi:)Salih Emre Üregen Düzceden istanbula ameliyata geliyor mu diye uzun zamandır araştırıyordum, doktor bey istanbula yerleşmiş
Ayrıca söylentilere son noktayı koymak adına:) bizzat gidip görüştüğüm kliniğinin yerini açıklıyorum:)Şişli Fulyada, Terrace fulya residance'de..şık biryer..Bıçak altına yatmak zor bir karar ama neyse ben kararımı verdim ve haftaya ameliyat oluyorum,daha doğrusu 5 gün sonra...çok heyecanlıyım valla...ama içim rahat doktoruma güveniyorum..Salih Emre Bey benim burnum için,en son geliştirdiği ve ameliyat sonrası şişlik ve morluğu en aza indirgeyen bir tekniği uygulayacağını söyledi,tekniği anlattı.kapalı yapacakmış,yarı açık kapalı teknikmiş,"ameliyat sırasında 3 ay sonraki şeklini kestirebiliyorum burnunun dedi".tekniği bende araştırdım herkes yapamıyor bu yöntemi. salih bey genç ama çok deneyimli bir dr. sonuçta yüzlerce ameliyata girmiş bir kişi.neyse kızlar önce Allah'a sonra Dr.uma emanet ettim kendimi.Gelişmeleri tabiiki yazcam.Hepinize sevgiler:)