Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb kızlar şubatta Aylin hanımdan randevu aldım, burun estetiği yaptıracam. çevremden iyi olduğunu öğrendim ama tereddülüyüm böyle bir ameliyatı yaptırmakta, daha önce Aylin hanıma burun estetiği yaptıran var mı aranızda? Bildiklerinizi paylaşır mısınız?
Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?
Teşekkürler..
ya benle ilgilenir misiniz acabaa burun deliklerimin biri daha küçük görünüyo, şişlikler geçince o da düzelir mii ameliyattan önce de biri daha küçüktü ama bu kadar fark yoktu arada
şişliktendır canım inince bişi kalmaz resmın warmı
ya benle ilgilenir misiniz acabaa burun deliklerimin biri daha küçük görünüyo, şişlikler geçince o da düzelir mii ameliyattan önce de biri daha küçüktü ama bu kadar fark yoktu arada
Öncelikle burun ameliyatı olmak isteyenler 3 eayrılır.
1- estetik amaçlı ameliyat olamak isteyenler
2- Sağlık amaçlı burun ameliyatı olmak isteyenler
3-Hem estetik hem de sağlık problemlerinin aynı anda giderilmesine yönelik ameliyat olmak isteyenler
Ben 38 yaşında bir bayanım,1,5 sene önce estetik amaçlı olmak isteyipte sağlık problemlerininde aynı anda giderilmesine yönelik operasyon geçirdim.Çok endişeliydim.Tampon sorununu herkesten farklı hkayeler neticesinde dinliyordum.Sonra endişelerim vardı. '' Acaba burnum nasıl olacak ? Bana yakışacak mı? '' vs gibi.Doktoruma nasıl olmasını istediğim konusunda çok detay vermedim.Sadece hafif bir kemerim vardıonuyok edin deviasyon gitsin vs dedim.
Sonra o gün geldi çattı operasyonu geçirdim.Ameliyattan çıkarçıkmaz çok telaşkandım çünkü burnumdan değil nefes almak sanki burnum yoktu.Hiç kullanamıyorsunuz ve insan panikliyor.Tampon var ancak silikonlu olmadığındna nefes almamı engelliyordu.Neyse o halde 2 koca kötü gün geçirdim.Tamponlarım çıkartıldı 2 gün sonra korku ve tampon çıktıktan sonraki rahatlık insanda ciddi bir trawma yaratıyor:)
Bu dr um burnumun üstüne türk lokumu denen bir madde yerleştirdi.2 ay rutın kontrollere gittim sonra bir daha beni çağırmadı ancak 4 ay sonra o türk lokumu çöktü sadece benim farkedebildiğim çıktıntı hafif hafif belirmeye başladı.
Bir gün gribal enfeksiyondan dr a gittim kulak burun boğazcıya orda deviasyonumun alınmadığını söyledi.
Çok üzüldüm.Ve arkadaşımın dr u olan Abdulkadir Göksele gittim .Kendisi istanbulda bağdat caddesinde muaynanesi olan bir kulak burun boğaz uzmanı.Ona gittim.O muayne etti ve zamanla burnumun çökeceğini ve o anda bile çökmenin başladığını belirtti.
Ve 8 ay olmuştu ilk operasyonu olalı.Bir kere daha operasyon geçirdim.
Göksel bey silikonlu tampon kullandığından ameliyat sonrası nefes almakta zorlanmadım.
Burnum da tam istediğim gibi oldu .Şu anda 9 ay olsu göksel bey e ameliyat olalı.Hala kontrole çağırır beni.
Nefes almakta da zorlanmıyorum,
Kendisi çok insancıl,çok iyi bir dr.Sizde araştırabilirsiniz,
Burun estetiği olmadan önce doktorunuzu detaylı araştırın,çünkü ameliyat o kadar da kolay bir operasyon değil,boşu bışuna 2 kere olmak zorunda kalmayın hem cebiniz hem canınız yanmasın,
kücükken gecirdigim kaza sonucu burnumdaki kemik kırılmıstı o yüzden kıkırdk koyuldu.suan görünüm olarak ta gayet iyi ve nefes alamıyordum artk rahatca nefes alabiliyorum bunu Dr.BARIŞ ÇAKIR 'a borcluyum .hem güleryüzlügü hem verdigi güven ve amelyt sonrası için suan cok mutluym baska soruların olursa cevaplayabilirimkesnlikle tavsiye ederm
çok şişiomu yüz acaba
walla arkadaşlar imkanınız warsa ameliyat olun korkulcak hiç bişi yok ben ameliyata nası gırdım çıktım hissetmedım bile.ameliyattan sonra hiç bi şekılde ağrım olmadı hem görünüşünüz güzel oluyo hem kendinize güwenınız gelıyo tawsıye ederım yalnız plastık cerrah yapsın amelıyatınızı kbb iz bırakıyo
of korkuorum ameliyattan çok şişiomu yüz
ben ameliyat olduysam herkes olur diye düşünüyorum :)) çünkü bende çok korkuyodum ameliyattan, korktuğum gibi olmadı ağrım da şişliğimde çok olmadı