Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Mrb kızlar Prof. Dr Aylin KARABULUT'a daha önce burun estetiği yada başka bir estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Ben yakın çevremde araştırarak Aylin hanıma ulaştım kendisi aynı zamanda İstanbul Üni.' de öğretim görevlisi işinde iyi olduğunu söylüyorlar. Ben burun estetiği yaptırmak için Aylin hanımla bir ön görüşme yaptım. Burun yapım estetik için uygunmuş kapalı ameliyatla gayet başarılı ve doğal bir buruna sahip olabilirmişim. Kendisi bana güven verdi ve şubatta hem muayene hemde ameliyat olmaya karar verdim. Ama böyle ciddi bir ameliyat olmaktanda korkuyorum. Acaba içinizde Aylin hanıma estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Aylin hanımla ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız?

Arkadaşlar Merhaba, diyelimki başarılı bir ameliyattan sonra normal hayatınıza geri döndünüz, ileriki zamanlarda burnunuza yapılan müdahale yaşam kalitenizi etkiliyor mu? Mesela uyku pozisyonunuza v.s. dikkat etmeniz gerekiyor mu?

Arkadaşlar Merhaba, diyelimki başarılı bir ameliyattan sonra normal hayatınıza geri döndünüz, ileriki zamanlarda burnunuza yapılan müdahale yaşam kalitenizi etkiliyor mu? Mesela uyku pozisyonunuza v.s. dikkat etmeniz gerekiyor mu?

neasıl yani saga yat sola yatma ya da sırt ustu yatmama ya da yatamama gibi seyler oluyor mu diyorsun

mrb. arkadaşlar ben burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.bu konuda en iyi cerrahları çok arşatırdım.yalnızca internetteki yorumlardan fikirler edindim.çevremde bu ameliyatı yaptıran da yok maalesef.cem payaslıya ameliyat olan arkadaşlar varsa bana yorumlarını yazarlarsa çok sevineceğim.teşekkürler

ben mayıs ayından beri araştırıyorum
burun konusunda diger arkadaşların yazdıklarından baya bieyler öğrendim diyebilirim hala da yeni şeyler öğreniyorum
birçok doktor var adı geçen. hemen hemen hepsi bencer fiyatlara yapıyor .
Emre ilhan M.dilber A.göksel bunlardan bazıları.
bi de süreyya bey var o da cok burun yapmış ve hastası var ama herhalde içlerinde en yuksek fiyata o yapıyormuş.cem payaslıyı okumadım ama eminim o da yapıyordur.

bi süre sırtüstü yatmak zorundasın, geçen kontrole gittim ama sormayı unuttum artık rahat yatabilir miyim diye o yüzden hala sırtüstü yatıyorum 15 gün oldu :)) artık normale dönebilir miyim kızlar cevap bekliyoruz :)

Son düzenleme:
bi süre sırtüstü yatmak zorundasın, geçen kontrole gittim ama sormayı unuttum artık rahat yatabilir miyim diye o yüzden hala sırtüstü yatıyorum :)) normale dönebilir miyim kızlar cevap bekliyoruz :)

döneblirsin bence uykuda sen nasıl uyudugunu kontrol edemezsinki zaten eminim zaten bir kaç kez dönüyorsundur uyuyrken

Mrb kızlar Prof. Dr Aylin Bilgin KARABULUT'a daha önce burun estetiği yada başka bir estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Ben yakın çevremde araştırarak Aylin hanıma ulaştım kendisi aynı zamanda İstanbul Üni.' de öğretim görevlisi işinde iyi olduğunu söylüyorlar. Ben burun estetiği yaptırmak için Aylin hanımla bir ön görüşme yaptım. Burun yapım estetik için uygunmuş kapalı ameliyatla gayet başarılı ve doğal bir buruna sahip olabilirmişim. Kendisi bana güven verdi ve şubatta hem muayene hemde ameliyat olmaya karar verdim. Ama böyle ciddi bir ameliyat olmaktanda korkuyorum. Acaba içinizde Aylin hanıma estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Aylin hanımla ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız?

ben de yazın ameliyat olucam arkadaşlar..büyük ihtimal muhammed dilber e .
daha şimdiden korku sardı :)

arkadaslar devlet hastanesınde ıstanbulda dusunuyorum hem saglık problemı ıcın hem sekıl verdırtmek ıcın . bıldıgınız ıyı bır kbb uzmanı varmı ıstanbulda

örneklerini gördünmü peki yada doğal yapıyormu canım?

Selam kızlar, sonunda ameliyat kararım netleşti.Allah da gönlüme göre verdi:)Salih Emre Üregen Düzceden istanbula ameliyata geliyor mu diye uzun zamandır araştırıyordum, doktor bey istanbula yerleşmiş:21:Ayrıca söylentilere son noktayı koymak adına:) bizzat gidip görüştüğüm kliniğinin yerini açıklıyorum:)Şişli Fulyada, Terrace fulya residance'de..şık biryer..Bıçak altına yatmak zor bir karar ama neyse ben kararımı verdim ve haftaya ameliyat oluyorum,daha doğrusu 5 gün sonra...çok heyecanlıyım valla...ama içim rahat doktoruma güveniyorum..Salih Emre Bey benim burnum için,en son geliştirdiği ve ameliyat sonrası şişlik ve morluğu en aza indirgeyen bir tekniği uygulayacağını söyledi,tekniği anlattı.kapalı yapacakmış,yarı açık kapalı teknikmiş,"ameliyat sırasında 3 ay sonraki şeklini kestirebiliyorum burnunun dedi".tekniği bende araştırdım herkes yapamıyor bu yöntemi. salih bey genç ama çok deneyimli bir dr. sonuçta yüzlerce ameliyata girmiş bir kişi.neyse kızlar önce Allah'a sonra Dr.uma emanet ettim kendimi.Gelişmeleri tabiiki yazcam.Hepinize sevgiler:)

kızlar bişey sorcam ameliyat olan özellikle cevaplarsa memnun olurum. ameliyattan önce her doktor mutlaka ameliyat sonrası nasıl olacağına dair size bir tasarım,şekil,fotoğraf gösteriyor mu? nasıl güvenebiliyorsunuz?

X