canım özelden yazamıyorm, rapor çıkarsa sadece ameliyat malzeme masraflarını sen ödüyosun, benim masraflar 500 tuttu başka bi hastanın 400 tl, degişiyo yani
mrb bayanlar 2 ay içinde burun estetiği olmak istiyorum septum deviasyonu ve rinoplasti yapan başarılı doktor var mı ankarada bildiğiniz. ankarada serdar öztürk te kesin karar kılmıştım ama 3-4 kişinin pişmanlığını yazdığı olumsuz yorumları okuduktan sonra moralim bozuldu ben ilk kez ameliyat olucam revizyon değil burnum yamuk kemerli emre ilhan çok övülmüş ama istanbulda onda olumsuz yorum yazanı görmedim yani çok ünlü bi doktora estetik yaptırpta beğenmeyenler oluyor mu serdar beye olayım mı sizce. olumsuz yorumlar hep dikiş izli kaldı ve şişlik var fln bunla ilgili
bugün alçı ve dikişleri aldı doktor, alçıyı çıkarırken canım yanmicak sanıyodum ama agrıdı ya bi de alçıdayken burnumun ucu küçük gözüküyodu sevinmiştim burnumda şişlik olmamış diye ama gayet şişlik olmuş.. bant yapıştırdı doktorum haftaya kontrole gidicem yine. 1 aya kadar bu şişlikler gider mi kızlar yaa?
Arkadaşlar Ankara'da 5 doktorla görüştüm..hiçbir şekilde tatmin olamıyorum..
İlk görüştüğüm doktor çok yaşlı geldi..çok içime sinmedi..beni de geçiştirdi biraz hissettim.
İkincisi gençti fakat resmen muayenehane değil başka bir yerdi gittiğim yer,çok lüks ama aşırı kalabalık..15 dk falan bile görüşemedik..hemen beni fiyat için birisine yönlendirdi..Lafa ''ayda 25 burun ameliyatı yaparım'' la başladı..Ne bileyim ya hiç içime sinmedi
üçündü tam fiyasyo zaten ilk başta çat diye revizyona ihtiyaç olabilir dedi..kalkıp gidecektim kendimi zor tuttum ve bi görseniz öyle çılgın bir kemer vs yoktur büyüktür sadece burnuşum
dördüncü en içime sinen oldu..ama onda da birkaç hastasının son halini gördüm kafam allak bullak oldu
dördünci çok bilgili ve ilgiliydi..her sorumu yanıtladı bıkıp usanmadan 1 saat 20 dk..ama ne fotoğraf gösteririm ne de tasarım yaparım prensip gereği dedi..ve en pahalısıydı..ne yapıcam bi söyleyin?yardım edin ya..baktım olmuyo istanbul'a gidicem:18::18:
ya kızlar bende bişi sorcam yemek yerken ya da ani hareket yaptgmda burnum agrıyo biraz korkuyorm yamulur mu ya da düşme olur mu ? bi de gülerken çok zorlanıyorm, bişi olur mu
Arkadaşlar bir de şöyle bir durum var
ameliyata girene kadarki süreç de sonrası da aslında çok zahmetli değil
Benim teyzem ameliyattan 2 gün sonra döner yemişti :) hem de çılgınlar gibi..ama hiçbişey olmadı
asıl sorun şişlikler indikten sonraki süreç..o da esasen 3 ay sonrasından başlayan süreç..problem vs varsa şişler indikten sonra belli oluyor
tani korku filmi gibi bir serüven..sonunu bilemeyeceğimiz bir macera..