Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

chelsea görüştüğün ve güvenmediğin doktorlar arasında serdar bey varmıydı bende ankarada ameliyat olucam 2 ay içinde şimdilik onda karar kıldım çünkü ankaradan sitede ondan çok yorum ve övgü alan bir doktora rastlamadım ameliyat olanlardan birkaç kişi dışında şikayet okumadım ama kendisiyle karşılık görüşmedim email yazmıştım orda bana burun ameliyatı en sık yaptığım ameliyattır ayda ortalama 30-40 burun ameliyatı yapıyorum dedi muhtemelen burun estetiğinde çok tercih edilen bir doktor oluyor galiba ankarada

chelsea görüştüğün ve güvenmediğin doktorlar arasında serdar bey varmıydı bende ankarada ameliyat olucam 2 ay içinde şimdilik onda karar kıldım çünkü ankaradan sitede ondan çok yorum ve övgü alan bir doktora rastlamadım ameliyat olanlardan birkaç kişi dışında şikayet okumadım ama kendisiyle karşılık görüşmedim email yazmıştım orda bana burun ameliyatı en sık yaptığım ameliyattır ayda ortalama 30-40 burun ameliyatı yapıyorum dedi muhtemelen burun estetiğinde çok tercih edilen bir doktor oluyor galiba ankarada

Merhaba;Serdar Bey ile de görüştüm..çok sevdim kendisini..öncelikle insan..yani gerçekten samimi olduğu o kadar belli ki..ve eminim ki ameliyattan sonra da tarzı değişmeyecek bir doktor..ama bu bahsettiğim doktorlar arasında yok..

Baya okudum ve Emre Ilhan icin ikna oldum sanirim bende, kararsizlik cok kötu :/ özellikle benim gibi yurt disinda olanlar icin, neyin ne oldugunu bilmek biraz daha zor oluyor uzaktan.

Arkadaşlar merhaba öncelikle ben kendi fikrimi söyleyim, burnunuzda görüntüzü ciddi anlamda bozacak bir sorun yoksa bnce ameliyat olmayın. Çünkü hem parasal yönden, hemde ameliyat sonrası şişlikler morluklar, geçen zaman vs insanı hem psikolojik hemde sosyal hayattan kısıtlıypr. Ama ameliyat olacaksanızda doktorunuzu çok iyi seçin, benim burnumda görüntü olarak sorun yoktu, sadece nefes alamıyordum ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyatı yapacak doktor, bu sorunu düzeltelim birde burnunda hafif bir fazlalık var onu alayım hem estetik olarakta güzel olur dedi, ve gözlerimin altına yağ enjeksiyonu yaptı. Çıkan sonuçtan hiç memnun olmadım şimdi o gözlerimin altına yaptığı yağı geri aldıracağım ve burnumu tekrar revizyon ameliyatı olacağım. Şuanki burnum yüze hiç yakışmayan kalkık, şekilsiz bir burun. Keşke hiç yaptırmasaydım ağzımdan nefes alsaydım diyorum. Sizin önerebileceğiniz revizyon burun ameliyatı doktorları söylermisiniz, Muhammed Dilber ve Emre İlhan forumda adı sık geçen doktorlar. Ben birde proföser Ahmet Karacalar var ona gitmeyi düşünüyorum yağlarıda alması için tavsiye edin doktor.

Ameliyat olalalı 9 ay oldu bu arada

ya benle ilgilenir misiniz acabaa :KK43: burun deliklerimin biri daha küçük görünüyo, şişlikler geçince o da düzelir mii :KK43: ameliyattan önce de biri daha küçüktü ama bu kadar fark yoktu arada :KK43:

ya benle ilgilenir misiniz acabaa :KK43: burun deliklerimin biri daha küçük görünüyo, şişlikler geçince o da düzelir mii :KK43: ameliyattan önce de biri daha küçüktü ama bu kadar fark yoktu arada :KK43:

şişliktendır canım inince bişi kalmaz resmın warmı

Arkadaslar ben de olmak ıstıyorum cem payaslı ve emre ılhan arasında kaldım.İkiside gercekten dalında başarılı cerrahlar.Ben kemık kaymasıyla sekıl verdırtmeyı aynı anda yaptırmak ıstıyorum.Fakat fıyatlar fazla ucuk devlet hastahanelerıne guvenmıyorum acıkcası olsunda bırdaha ugrastırmasın ama tuzlu olsun nabıyım artık dusuncesındeyım.

ben de geçen hafta emre beye ön görüşmeye gittim , kendinden o kadar emindi ki çizim yapmadan da son derece güven verdi bana. hastalarıyla çok ilgili .aklınızdan soru işaretleri kalkana kadar titizlikle ilgileniyor. başka bir doktorla görüşmeyi dahi düşünmüyorum.

öyle ya da böyle illa ki bir nefes problemi oluyor estetikli burunda.. Estetik için değil de mecburi yaptıracak olanlar için estetik cerraha değil kulak burun boğaz uzmanına gitmelerini tavsiye ederim !

merhaba...diğer başlıkta da cevap vermeye çalıştım aslında ama emre ilhan başlığına teoman bey hakkında fazla bişi yazıp başlığı meşgul etmek istemedim..buraya yazabilirim :) teoman beye 9 ay önce ameliyat oldum..emre ilhan ile tarzları çok farklı bi kere..bunu sööleyebilirim..teoman bey fazla doğalcı..yaptığı burunların estetik olduğunu anlamak çok zor..benimkini kimse anlamıyor..bu bazen dezavantaj da olabilir ama..biraz daha değişmek ve güzelleşmek isterdim ben açıkcası..sağlık anlamında hiç bir sorunum yok ama daha güzel bi burna sahip olabilirdim diye düşünüyorum..emre ilhan daha zarif ve daha estetik burunlar yapıyor bence..dediğim gibi ne tarz bir burun istediğinizle çok alakalı bu durum.
Zeyn_a merhaba,siteye yeni üye oldum ve yorumlarınız cok yardımcı olacak nitelikte.Ben de Teoman Dogana ameliyat olmak istiyorum ancak emin değilim. Gerçekten de çok doğal bir burun istiyorum.Sorun burun ucumun sarkık olmasında...Ancak sanırım içerden de birşeyler var, deviasyon gibi. Teoman Beye muayneye gittim. Kafam çok karışık.İşin maddi boyutundan çok manevi kısmı beni endişelendiriyor.Başlığın ilk yorumlarında bir başka arkadaşın doktorun ameliyattan sonra ilgisiz v.s. olduğuyla ilgili yorumu okumak ta kafamı kurcaladı. Sizden daha fazla bilgi alabilir miyim?

Arkadaşlar Ankara'da 5 doktorla görüştüm..hiçbir şekilde tatmin olamıyorum..

İlk görüştüğüm doktor çok yaşlı geldi..çok içime sinmedi..beni de geçiştirdi biraz hissettim.
İkincisi gençti fakat resmen muayenehane değil başka bir yerdi gittiğim yer,çok lüks ama aşırı kalabalık..15 dk falan bile görüşemedik..hemen beni fiyat için birisine yönlendirdi..Lafa ''ayda 25 burun ameliyatı yaparım'' la başladı..Ne bileyim ya hiç içime sinmedi
üçündü tam fiyasyo zaten ilk başta çat diye revizyona ihtiyaç olabilir dedi..kalkıp gidecektim kendimi zor tuttum ve bi görseniz öyle çılgın bir kemer vs yoktur büyüktür sadece burnuşum
dördüncü en içime sinen oldu..ama onda da birkaç hastasının son halini gördüm kafam allak bullak oldu
dördünci çok bilgili ve ilgiliydi..her sorumu yanıtladı bıkıp usanmadan 1 saat 20 dk..ama ne fotoğraf gösteririm ne de tasarım yaparım prensip gereği dedi..ve en pahalısıydı..ne yapıcam bi söyleyin?yardım edin ya..baktım olmuyo istanbul'a gidicem:KK14::KK14::18::18:

aynı durumdayım ya ne yapsakk acaba..

ya benim içteki dikişler duruyo yeni farkettm doktor da bişi söylemedi hiç bunları alıcak mı doktor yoksa kendiliginden çıkıcak mı?

kücükken gecirdigim kaza sonucu burnumdaki kemik kırılmıstı o yüzden kıkırdk koyuldu.suan görünüm olarak ta gayet iyi ve nefes alamıyordum artk rahatca nefes alabiliyorum bunu Dr.BARIŞ ÇAKIR 'a borcluyum .hem güleryüzlügü hem verdigi güven ve amelyt sonrası için suan cok mutluym baska soruların olursa cevaplayabilirimkesnlikle tavsiye ederm

X