Uzun bi aradan sonra tekrar burdayim ve yenilenmis olarak,8.ayda iki amaliyat birden oldum
meme büyütme ve burun amaliyati ,daha tam iyilestim denilemez ama amaliyat olmak isteyen arkadaslarla ben de tecrübelerimi paylasmak istedim.cünkü amaliyat öncesi cok zorlu bi dönem yasiyor insan o doktorami gitsem bu doktorami derken insanin kafasi hayli karisiyor benim de öyleydi.ama ben önceden beri fatih dagdelen de cok israrliydim ve fatih dagdelene amaliyat oldum,ama kesinlikle ve kesinlikle hic kimseye tavsiye etmiyorum,cok sinir bozucu günler yasadim istanbulda,para fatih beyi resmen simartmis ve egosu bukadar tavan yapmis bi insan daha tanimadim ben hayatimda,hastasiyla nasil konusulmasi gerektiginden bile habersiz,sokak agziyla konusuyor resmen,bu siteye doktorlarin asistanlarinin girip yorumlar yaptigi ve diger doktorlar hakkinda karamalar yapiliyo gibi bi idda da var ,kimsenin kafasi bu anlamda karismasin ben kesinlikle fatih dagdeleni önceleri kulaktan dolma seylerle cok öven bi insandim hatta fatih dagdelenle ilgili acilmis konu basliginda öncelerden yazmis oldugum yazilarda var sadece bu rezilligi yasamis bi insan olarak benim basima gelenlerin kimsenin basina gelmesini istemedigimden burada bunlari paylasmak istedim,aslinda cok gec bile kaldim bunlari yazmak icin ama ancak kendimi toparlayabildim,dilekce yazabilirsem saglik bakanligina da sikayet etmeyi düsünüyorum.umarim herkes hayal ettigi gibi bi amaliyat gecirir kimse parasiyla rezil olmaz.soru sormak isterseniz de cevaplarim