aynennnn dişlerim agrıyo fırcalayamıyomda.burnumun üstüde cok agrıyo.burnumda tıkalı grip gibiyim..
Kizlar ameliyattan once cesaret ignesi yada sedasyon alip giren varmi ? Yoksa hepiniz canli uyanik bi sekildemi girdiniz:) ya ben cok korkuyorum((
kızlar ameliyattan çıktıktan sonra ağrınız çok oldu mu?dayanılır derece de mi oluyo
ben normalde kan alınırken bile korkudan bayılıveririm ama ameliyata çok rahat girdim.. nasıl oldu anlamadım :)) ama doktorun ve ameliyathanedeki ekibin pozitif enerjisi çok etkili.. ameliyathanede güle oynaya karşıladılar zaten, nasıl bayıldım anlamadım bile.. doktorum geldi 'haydi iyi uykular sana ' dedi.. ben 'teşekkür ederim' dedim, gerisini hatırlamıyorum
ameliyat öncesinde korkacak hiçbir şey yok, rahat ol o konuda asıl korkulacak kısım ameliyat sonrası, ilk uyandığın an.. o an benm için çok zor geçti..
Kararsız kazımım şu an :/ bir yanım olmak istiyor ,bir yanımda yürü git güzelim burnunun içine edeceksin diyor.
aynen bende böyle git gel yaşıyorum. ooooofff :'(
bende amelyata giderken cok korktum ve kalbim öyle attıki heyecandan cok kötüydü dedim bi girsem bitsede cılksam su heyecandan kurtulsam dedim amelyattan degil.hatta amelyatım heyecanımdan iptal olmasından korktum valla.ama sükür uyuyunca ne heyecan kaldı ne baska bişi,uyurkende el salladım en son onu hatırlıyorum:)bide gülerek uyandım.baya gülmüşüm:))
Burnun asılda gayet güzelse ,kafanıza ufak şeyleri takıp onlar için olmaz istiyorsanız ,şçtnz demektir
Çok karmaşığımkapalı mı ,açık mı türlü türlü sorular kafamda uçuşuyor .
Tabii en iyisini doktor biliyodur ama artık bizde sürekli ameliyat olsun istemıyoruz en iyisi olsun istiyoruz buda bizi yoruyor.
aynen bende böyle git gel yaşıyorum. ooooofff :'(
bende amelyata giderken cok korktum ve kalbim öyle attıki heyecandan cok kötüydü dedim bi girsem bitsede cılksam su heyecandan kurtulsam dedim amelyattan degil.hatta amelyatım heyecanımdan iptal olmasından korktum valla.ama sükür uyuyunca ne heyecan kaldı ne baska bişi,uyurkende el salladım en son onu hatırlıyorum:)bide gülerek uyandım.baya gülmüşüm:))
Geçmiş olsun kızlar sizin doktorunuz açık teknık mı kullandı kapalı teknık mı cuma ameliyat olucam sürekli araştırıyorum nerdeyse kendi ameliyatımı kendim yapıcak duruma geldim kafamda deli sorular:)
Burnun asılda gayet güzelse ,kafanıza ufak şeyleri takıp onlar için olmaz istiyorsanız ,şçtnz demektir
Çok karmaşığımkapalı mı ,açık mı türlü türlü sorular kafamda uçuşuyor .
Kesinlikle haklısın hem maddi hem de manevi açıdan bu zor zaten .Ben fazla mükemmeliyetçi ve takıntılı bir kızım ,o yüzden de işim çok zor gibi .Tekniği bir yana ben daha doktora bile karar vermedim .Allah yardımcımız olsun
seninki de iyiymiş :)) alçım çıktı bugun :)) bant var şimdi sadece.. burnum çok tuhaf geliyor gözüme :/ başka birisi gibiyim.. doktor alçıyı çıkarınca bantlamadan bak bakalım burnuna dedi, aynaya bakmamla, iyi güzel olmuş, hadi bantlayalım demem bir oldu :) doktor şoka girdi resmen, başkalarını ayna önünden alamıyoruz, 2 saat inceliyorlar, sen 2 sn baktın sadece hayret dedi:)) kötü değil burnum ama, o kadar garip geldi ki gözüme, bakmak istemedim..neden öyle yaptım ben de anlamadımbaktıkça kusur bulacakmışım gibi geldi sanırım...
benim kapalı ameliyattı canım.. öyle olduğuna da memnunum en azından görünür yerde bir izim olmadı.. doktorum kendi tercih etti zaten kapalı olmasını, ama bana da sordu açık istersen yapayım, onu yapmak benim için daha kolay, her şeyi görerek yapıyorum, kapalıda ise bir çok şeyi hissederek yapmam gerekiyor, ama küçükte olsa yüzünde ameliyat izi olmasın dedi..
Geçmiş olsun canım umarım istediği gibi olmuştur darısı başımıza:)
Pericigim bakıyorum da uyku tutmuyor seni. Hadi kararını ver ol da kurtul hayirlisiyla. Tum bu aşamaları ben de yaşadım. Su icinde bulundugun durum Ameliyat olmaktan daha kotu. Herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah.....
Melez,m erıka84 yazıdıgn resmın altına yorum yazdın okudun mu :) okuyup buna yorum yazar mısınn sana yazmıstım:)) beklıyorum :))
seninki de iyiymiş :)) alçım çıktı bugun :)) bant var şimdi sadece.. burnum çok tuhaf geliyor gözüme :/ başka birisi gibiyim.. doktor alçıyı çıkarınca bantlamadan bak bakalım burnuna dedi, aynaya bakmamla, iyi güzel olmuş, hadi bantlayalım demem bir oldu :) doktor şoka girdi resmen, başkalarını ayna önünden alamıyoruz, 2 saat inceliyorlar, sen 2 sn baktın sadece hayret dedi:)) kötü değil burnum ama, o kadar garip geldi ki gözüme, bakmak istemedim..neden öyle yaptım ben de anlamadımbaktıkça kusur bulacakmışım gibi geldi sanırım...
aa neden? o kadar mı garipsedin alışırsın ya çok merak ettim