Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benm de salı sabah alınacak.. ben de artık yüzümü yıkamak istiyrm..cok pis hissedyrm kendimiii
bir de dünden beri burnum ağrımaya başladı, dün çok konuştum ondan herhalde :))

hadı bakalım cıktı tamponların az kaldı :) benımde yarın cıkacak bakalım

Bende ameliyat olmak istiyorum ama doktorlara guvenemiyorumsizin tavsye etttiginiz doktorlar var mi

hadı bakalım cıktı tamponların az kaldı :) benımde yarın cıkacak bakalım

hadi hayırlısı canım korkma acımadı valla.sanırım benim içte baska bi tampon daha var o da 10.günde cıkacak sanırım.
carsambada alcım cıkacak..yüzümü silyom yıkayamıyomda.hala morluk var ama azalmaya basladı.sisliklerde devam...bakalım ne olacak

benm de salı sabah alınacak.. ben de artık yüzümü yıkamak istiyrm..cok pis hissedyrm kendimiii
bir de dünden beri burnum ağrımaya başladı, dün çok konuştum ondan herhalde :))

aynen bende kendimi cok pis hissediyorum.benimde az agrıyo burnun üstü demi.gülünce felanda agrıyo konusunca aynen vallaaa

Bende cuma günü olucam inşallah çok heycanlıyım :)tedirginim karmaşık duyular içindeyim uzun zamandır bugünü bekliyorum umarım hayal kırıklığı yaşamam.

Kararsız kazımım şu an :/ bir yanım olmak istiyor ,bir yanımda yürü git güzelim burnunun içine edeceksin diyor.

Bende cuma günü olucam inşallah çok heycanlıyım :)tedirginim karmaşık duyular içindeyim uzun zamandır bugünü bekliyorum umarım hayal kırıklığı yaşamam.

hii canım kıyamm seni cok iyi anlıyorum insan bir an evvel olayım bitsin gitsin ne oluyosa olsun diyor ben amelyat günü heyecandan kalbim durcak sandım camı actım sabahın köründe arkadsımı aradım yatısmak için.amelyathaneye alırkende cok heyecanladım ama bayıltılınca tabiki hiçbişi hatırlamıyorum.ilk 2 gün zor olyo sonra kabulleniyosun beklemeye geciyosun tamponlardan nefes almak zor oluyor agızdan ama alısıyosun.

Allahtan güzel bir bayanım:)) Burnumda güzel ama en beğendiğim burun petek dinçöz burnu evlenırsem eşimden izin alıp öyle yapmak istiyorum :))

Arkadaşların burda herşeyi paylaşmaları çok güzel oluyor bende olmak istiyorum ama forumdaki arkadaşların yorumlarını okuyarak karar vermek istiyorum herkez için hayırlısı olsun birde İstanbulda ameliyat olan ve ameliyat sonrası nefes problemi çekmeyen arkadaş varmı birde fiyatları çok önemli tabi.Bir arkadaşım oldu olduktan sonra halen nefes problemi var.

bende burnumdan kere amelyt oldum.tavsiye üzerine cok arastırıp NAZIM Durak a gittim ve hiç iyi sonuc alamadım daha kötü oldu sonra düzeltelim diyerek bana ikinci bir amelyt olmamı söyledi oldum ve dahada kötü oldu artık umudugum bittigi anda bi abimin vasıtasıyla BARIŞ ÇAKIRLA tanıstım ve artık dısarı cıkabiliyorum cok mutluyum .

aynen bende kendimi cok pis hissediyorum.benimde az agrıyo burnun üstü demi.gülünce felanda agrıyo konusunca aynen vallaaa

evet ya,gulunce cok fena zaten.. burnun üstü, bir de üst dudağım ve diş elerim ağrıyr.. galiba uyuşukluk azaldıkça ağrıları hisstmeye başlıyoruz...

evet ya,gulunce cok fena zaten.. burnun üstü, bir de üst dudağım ve diş elerim ağrıyr.. galiba uyuşukluk azaldıkça ağrıları hisstmeye başlıyoruz...

aynennnn dişlerim agrıyo fırcalayamıyomda.burnumun üstüde cok agrıyo.burnumda tıkalı grip gibiyim..

Kizlar ameliyattan once cesaret ignesi yada sedasyon alip giren varmi ? Yoksa hepiniz canli uyanik bi sekildemi girdiniz:) ya ben cok korkuyorum((

Kizlar ameliyattan once cesaret ignesi yada sedasyon alip giren varmi ? Yoksa hepiniz canli uyanik bi sekildemi girdiniz:) ya ben cok korkuyorum((

bazılarına vuruyorlarmış ama bana vurmadılar...ameliyathaneye canlı şekilde girdim 5dk oldu olmadı bayılttılar....gözümü yatağımda açtım..bende ağlayarak girdim çok korktum ama yatağımda gözümü açınca acı hisstemeyince olmuş bitmiş dedim.. bi hafta biraz dayancan sonra geçiyor.. ben 16 ekimde oldum ameliyatım dikişlerim daha yeni yeni düşüyor mesela

Melez,m erıka84 yazıdıgn resmın altına yorum yazdın okudun mu :) okuyup buna yorum yazar mısınn sana yazmıstım:)) beklıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…