ay evet sabahları acaip agrıyo bogazım kuruyo agzım ,bugün tamponlar cıktı,agrır diye korktum ama hiç agrımadı,carsambada alcı alınacak.yüzüm gözüm mor ve sis hala.ama rahatladım tamponlar cıkınca biraz.
ay evet sabahları acaip agrıyo bogazım kuruyo agzım ,bugün tamponlar cıktı,agrır diye korktum ama hiç agrımadı,carsambada alcı alınacak.yüzüm gözüm mor ve sis hala.ama rahatladım tamponlar cıkınca biraz.
doktorunuz kımdı :)
hadı bakalım cıktı tamponların az kaldı :) benımde yarın cıkacak bakalım
benm de salı sabah alınacak.. ben de artık yüzümü yıkamak istiyrm..cok pis hissedyrm kendimiii
bir de dünden beri burnum ağrımaya başladı, dün çok konuştum ondan herhalde :))
Bende cuma günü olucam inşallah çok heycanlıyım :)tedirginim karmaşık duyular içindeyim uzun zamandır bugünü bekliyorum umarım hayal kırıklığı yaşamam.
aynen bende kendimi cok pis hissediyorum.benimde az agrıyo burnun üstü demi.gülünce felanda agrıyo konusunca aynen vallaaa
evet ya,gulunce cok fena zaten.. burnun üstü, bir de üst dudağım ve diş elerim ağrıyr.. galiba uyuşukluk azaldıkça ağrıları hisstmeye başlıyoruz...
Kizlar ameliyattan once cesaret ignesi yada sedasyon alip giren varmi ? Yoksa hepiniz canli uyanik bi sekildemi girdiniz:) ya ben cok korkuyorum((
Kizlar ameliyattan once cesaret ignesi yada sedasyon alip giren varmi ? Yoksa hepiniz canli uyanik bi sekildemi girdiniz:) ya ben cok korkuyorum((