Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

birazda burda yazaym Allahım şu mesaj kutuma yagdır yagdır yagdır:) albüm görmek istiyorum:!!!

5 kasımda ameliyat oluyorum ben de. Hacettepe de. Bugune kadar pek bir şey hissetmiyrdum ama bugun bir heyecan, korku bastı sanki.

yaaa kızlar benim de azcık bi kemer var da ameliyat olim mi bilmiyorum ama korkuyorum birazz

aynı durumdayız sanırım bende de çok az bi kemer var ama önden ve yandan belli değil sadece çaprazdan görünüyor. aslında oynatmamak en iyisi ama ben takmıs durumdayım.

Arkadaşlar burnu küçük olup da ameliyat olan var mı :44: Benim burnum küçük, gayet muazzam ama ben ucunu sevmiyorum .
Sadece ucunu için ameliyat olsam burnum küçülür mü ? küçülmesini istemiyorum ya .

Lütfen benim gibi olan birisi varsa yardımcı olsun .

Son düzenleme:
ali emre aksu.. biraz aceleyle verilmiş bir karar oldu benimki.. bi görüşeyim diye gittim, gün aldım çıktım :)) inşallah güzel olur... var mı acaba burada ona ameliyat olan?

İns guzel haberlerinizi alırız:) şimdiden geçmiş olsun.. Haberlerinizi bekliyorum

tesekkurler... insallah hepimizin güzel haberlerını alırız :] sen oldun mu amelıyt, yoksa olacak mısın?

Olmayı düşünüyorum ama benim pek sorunum yok çok sükür biraz kemer var takıntı ettim onu belki sadece burun ucu ameliyatı ile de düzelebilir. Suan dr arastırıyorum net değil hiçbişey vazgeçebilirim her an.

Burda burnu kucuk yok:))

Yanlis birsey mi yazdim .0 smileyler ne oyle ask olsun.
Burun ameliyati olmak isteyen herkesin mi burnu sorunlu saniyorsunuz.
Ben fazla mukemmelliyetciyim ve ucu sivri burunlari begeniyorum

Benim ogrenmek istedigim sadece ucu sivri yapip,yapamadiklari.

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim burnum önden bakılınca bir şey yok gibi görünüyor ama yandan bakılınca hafif kemerli ve burun ucu çok az düşmüş. Estetik ameliyat olmak istiyorum daha 19 yaşındayım ve bunu takıntı haline getirdim.Estetik ameliyat olcam diyince saçmalama diyorlar. Çok korkuyorum ama ne olursa olsun yaptırcam.Kimsenin estetik yaptırdığımı bilsin istemiyorum.Hangi doktorlar doğala en yakın burnu yapıyorlar bana yardım ederseniz çok sevinirim.

Ben 1,5 yıl önce Prof. Dr Ufuk Bilkay'a ameliyat oldum.Benimde burnum aynı senin yazdığın gibi kemerliydi,burun ucum düşüktü.Şimdi sonuçtan çok memnunum dudaklarımıda yaptıracağım kendisine..Muayneye olmaya gittiğinde sana her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatır,ilgilenir ve en önemlisi hastayı dinler pekte güler yüzlüdür.Ben kendisine gittiğimde hemen ameliyat günümü aldım çok tecrübeli oldugu anlatımından belliydi çünkü.Allah başımızdan eksik etmesin kendisini.Kimse estetik olduğumu anlamıyor ama sende bi değişiklik var diyorlar Kesinlikle ve gönül rahatlıyla Ufuk Hocayı tavsiye ediyorum!!!!!!!!!!!

:)) yok yahu niyetim bisi ima etmk fln diildi album gormk icin ugrasiyorm oyle anlamsiz msj yazmis olabilirim:)yanlis anlama lutfn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…